Rakas blogini...

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2008.

WHAAAAAT!?

On ollu varmaan promillee veressä vielä tänki päivän puolella ko en oikeen ollenkaan muista et oisin kirjottanu ton tän päivän aiemman merkinnän=D.

Gaybileissä sai olla ihan rauhassa, kukaan ei tullu iskemään eikä yrittään mitään. Mutta sitten kun mentiin pub katseeseen ni vessassa joku mies tuli puristeleen mun peppua. Juoksin karkuun. Kauhea mies. Se sanokin jotain mut en muista yhtään mitä. Oiskohan se halunnu vessakoppiäksöniä, hyh. Pupulla oli eilen bailulit dtmssä. Siltä oli hajonnu mun antama mp3soitin=(.

Pitäsköhän lopettaa ryyppämine? Se vaan on niin kivaa.


krapsuli

Ei helvetti mikä olo. Miks tää kämppä on tän näkönen? Mikä vitun pommi täällä on räjähtäny? No ihan sama. Eilen oli kuitenki hyvät gaybileet. Hyi saatana ku maistuu suussa vanha viina eikä auta vaikka pesis hampaita puol vuotta. Tekis mieli raivota jollekki. Tai saada krapulavitutusseksiä. Ei tähän mikään auta. En jaksais olla itekseen. Ärsyttää ku pupuki on hesassa. Tulis jo takasi.lokakuu

Meni perjantain tipattoman syyskuun lopetusbileet vähän pepulleen. Ei päästy Kharmaan ku ne ei halua meitä sinne enää tänä vuonna (ollaan joskus biletetty siellä hömhöm, tuota, sanotaan vaikka liian rankasti). Mentiin sit Feveriin ja kerettiin jorailla vaan pari minuuttia ku joku pillunaama alko suihkuttamaan jotain kaasua joka kirveli ihan kinkkuna silmissä (http://www.iltalehti.fi/uutiset/200810058375184_uu.shtml). Saatiin sit vapaaliput ja drinkkiliput kun piti lähtee liian aikasin pois. Saataispa se suihkuttelja kiinni. Mentiin sit vaan Eskolle omille jatkoille ku meni baarifiilikset. Puhuttiin eskon kaa syvällisiä aamuun asti kun muut olivat jo nukkumassa.

Eilen tehtiin pupun ja jenskuliinin kanssa uus kunnon baarikierros. Se oli kivaa. Rahaa meni vaan ihan sikana. No mut ei se haittaa ku syyskuussa ei menny yhtään viinaan rahaa. Oli tosi kiva ilta. Paitsi lopussa ku törmättiin johonkin jenskun kaveriin joka oli jonkun ääliökaverinsa kanssa joka alko heittään jotain paskaa homovittuiluläppää. Sit Jensku veti hirveet raivarit ja huusi ku mikäkin mölyapina ja meni raivoissaan vetään kaljaa yhteen räkälään. Se oli ällö paikka, mut jenni oli hauskaa katottavaa ku se veti niin raivoissaan siellä=D. Jensku on ihana.


lokakuu

Tipaton syyskuu on onnellisesti ohi ja kostea lokakuu on saapunut luoksemme. Tänään bileet. Ihanaa. On muuten isot bileet, oon kutsunu 5 ihmistä=O. Normaalisti kutsun 1-2.