poikuuden tunnetta

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2008.
Seuraava

Kiirettä, eroa ja väsy iski

Torstai ja Nokialla pyrytti hentoa lunta. Saapi nähdä sulaako kaikki pois jouluksi.

Päivä oli kiireinen ja hommia tuli paiskittua olan takaa.
Ilta olikin sit palaveria myös. No huomisesta kun selviää, niin viikonloppu vapaa.

Nyt sit ministeri erosi ja muutama valtiosihteeri vaihtaa vakanssia. Alkaako homma käymään koville? No en osaa sanoa...

Väsy yllätti nyt ja nukkuun tästä lähen. Hyvä levätä väsy pois...


Työntäinen päivä, dildon valamista ja elokuvan sensurointia

Keskiviikko oli taas työntäyteinen, oli kiva kyllä jutella työkamujen kaa välillä. On kiva huomata, kun näkee työnjälkensä tuottavan jotakin.

No jokku voi nyt alkaa si tekemään omaa dildoo. Kuulemma semmonen mahis on tullut, että voi itse valaa oman näköisen dildon. Kuulemma ensin sekoitetaan pulveri veteen, sen jälkeen työnnetään pikkuveli putkiloon ja valutetaan kumiseos putkilon sisälle. Lopputuloksena on tarkasti muotin tekijän sukuelintä mukaileva dildo, joka toimii vibraattorina.
Lisäksi on vielä kuulemma suklaa sellaisia. Hintakin on kuulemma markkinoilla vain 35 ecua.
Heh..siitä vaan joka mies nyhjäämään omaa dildoo ;)

Italliassa taas on näytetty sensuroituna menestyselokuva Brokeback Mountain. Oli kuulemma poistettu miesten väliset kohtaukset suutelusta lähtien.
Filmistä oli tehty muka kaksi versiota, eli ei ns. homoeroottisia kohtauksia päiväsaikaan näytettäväksi ja ilman sensurointia si ilta-aikaan.
No kumminkin miehen ja naisen kohtaukset oli näytetty ns. päiväversiossa. Mikäs miesten välisestä rakkaudesta si teki erilaisen, jota ei vois näyttää. Eihän siinä mitää pahaa oo jos kaks miestä suutelee....


Synkkä päivä :(

Tiistai ja päivä toi ikävät uutiset Pirkanmaalle ja erityisesti Nokialle.

Nokian Renkaat on irtisanomassa 450 työntekijää. Noin 30% työvoimasta. Lisäksi on kaikkia koskeva lomautus. Ei mee hyvin.....
Mietin eikö yhtiöllä voisi olla yhteiskuntavastuuta myös. osinkoa on jaettu runsaasti, sekä johtajien palkat miljoonissa...
Miten työntekijät selviytyy asuntolainoista ja mitä se tekee myös kunnan taloudelle. Heijastusvaikutukset ovat suuret. Huh...huh..

Pirkanmaalla sen lisäksi Vaahto, Tamfelt, Metso Paper, Walki, Kyröskosken saha jne eli aika kova luuta nyt käy myös etelässä. Aikasemmin se alkoi jo käymään Pohjoisessa...


Kiirettä, lihaa ulkomailta, sakottamisoikeus ja peniksen pituutta

Maanantai oli taas työntäyteinen ja luultavasti koko viikko myös. On palaveria ja projektia toinen toisen perään.
No onneksi kohta alkaa joululoma. Sillo en ajattele työjuttuja ollenkaan.

Nyt sitten on suomeen tuotu ulkomailta eli Irlannista 30 000 kg liikaa säteielevää sianlihaa. No tuotu kun halvalla saatu. Ei oo kotimaisuus painanut valinnoissa.
Evira sanoo et ryhtyy toimenpiteisiin, kunhan ensin tutkii asiaa. No ainakin itse Irlanti kielsi het lihat dioksiinin vuoksi.
No nyt kuulemma illalla on päädytty et suomessa kanssa poistetaan. Miksi vasta nyt?

No nyt si ykstyinen pysäköintivalvontafirma ParkPatrol on keskeyttänyt toimintansa. Toinen firma ParkComin jatkaa edelleen , vaikka ihmiset jättää jo paljon niitä maksamatta.
Olen miettinyt sitä, että millä oikeudella heille oltiin oikeus antaa sakottaa. Tämä on vaarallinen suuntaus. Kohta on jopa metsissä omat sakottajat, jos ei omistaja oo antanut lupaa tulla mailleen.
Onneksi hovioikeus on pistänyt topin touhulle. Toivottavasti se pysyy myös korkeimmassa. Eikä tarvita kyllä uutta lakiakaan, jota jo suunnitellaan. Joku tolkku sakottamisoikeudessakin pitää olla.

Nyt sitten suomalaisten miesten itsetunto on lyöty alas.
Saksalaisen kaupallisen kondomi-instituutin tutkimus kattoi 25 maata ja suomalaisten pituus oli loppupään sijalla 22. Suomalaisten pituus oli kuulemma 13,52sm kun Ranskalaiset ykkössijalla oli pituutta 15,48sm.
Nyt on si uhoomiset siitä isoudesta nolattu.
No ei hätii, eihän ees tiedetä miten ne on mitattua ja onko tosiaan sen pituudella niin väliäkään. Eiköhän se oo kii miten sen tuntee ja miten sitä käyttää. Enemmän vielä tuntemisesta, koska on monia tapoja luoda toiselle hyvänolon tunnetta sukupuoliyhteydessä.


Päivätorkkuja ja "pukeutumiskoodia"

Sunnuntai meni sillai laiskotellen. Nousin kyllä ajoissa ylös, mutta päivällä menin sitten niinsanotulle iltapäivätorkulle ja heräsin siin klo 18 pintaan.
Yli kolmen tunnin nokoset. Olikohan päässyt syntymään jostakin univelkaa. Ehkä...

Itsenäisyysjuhlista vielä, en voi ymmärtää miksi linnan juhlista on niin paljon puhetta pukeutumisesta. Ihaillaa sitä mitä saa suurella rahalla ja mitä media meille ruokkii.
Mielestäni riman alitus tapahtui tyyliasiantuntija Outi Broux toimesta.
Aamulehden kommenteissa hän "Tämä on poliittinen keskisormen näyttö Suomelle. Se on täydellinen moka ja häpäisy" kertoen Venäjän suurlähettilään Aleksander Rumjantsevin puolison pukeutumisesta linnan juhlissa.
Onko housuasu niin kauhea? Ei minun mielestä, ei ainakaan niin suuri, että se oikeuttaisi seuraavaan otsikointiin "Skandaali? Venäjän suurlähettilään rouvan housut kuin keskisormi Suomelle" kuten Aamulehti oli otsikoinut kyseisen uutisen.


Itsenäisyyspäivää ja urheilua

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille :)

Päivä meni lepäillessä ja ilta TV:stä kattoen linnan juhlia.
Päivällä katoin kyllä yhdistetyn ja mäkihypyn. Larinto pärjäs kivasti hopealle mäkihypyssä ja yhdistetyssä Anssi Koivuranta kolmanneksi.
Hiihtoa en kattonut, mut siellä Aino-kaisa Saarinen sivakoi toiseksi.

Itse juhlistin itsenäisyyspäivää hyvällä pizzalla ja kaffeella, sekä yhdellä konjakki lasillisella.


Pikkujouluissa

Perjantai ja päivä meni odotellessa iltaa. Illalla oli tiedossa pikkujoulut.

Eksyin pikkujouluihin, oli tarjolla sapuskaa kinkun kera ja niin paljon kun masu ois vetänyt.
Rinkkilippui myös antoivat, jolla sai juomaa.
Ilta meni rattoisasti.
Yksi homma jäi vaivaamaan. Yksi vanha tuttu kamu, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan tuli samaan pöytään. Hän halusi jatkuvasti hiplata minun käsiä ja kasvoja, jopa halaili useamman kerran ja pisti poskea poskee vasten.
Olin aistivinani homopiirteitä ja pientä iskun poikasta. Hän oli kyllä liikaa humalassa. Siksi annoin hänelle puhelinnumeron ja sanoin, et jos haluaa tavata niin ottaa yhteyttä. Nyt en halunnut lähteä hänen mukaan tai itse kutsua häntä kotiini jatkoille.
Haluan tavata hänet selvinpäin.

Kotiin lähdin ajoissa ja siin puolenyön aikaa olin jo kotona.


Veronpalautusta, pikkujoulua ja Finlandia-palkintoa

Torstai ja veronpalautuspäivä myös. Itse sain noin 170 ecua takaisin liikaa maksettuja veroja. No käyttö ei tuota ongelmaa tuolle summalle. Onneksi saa takaisin, ettei joudu maksamaan koska se on ikävä lisämeno aina.

Huomenna pitäisi mennä pikkujouluihin. Paikallinen pubi järjestää pikkujoulut. En oo kyllä varma vielä asiasta. Riippuu fiiliksestä hiukan. No näkis tuttuja ja sais samalla ilmaista pikkupurtavaa ja juomaa ilmaiseksi muutaman tunnin.
Heh..siis vaan muutaman tunnin...sit loppuilllasta asiakkailta rahat pois systeemi ;)
Sinne hupenis ne veroronpalutuksetkin sitten.

Mitäs mieltä olette tämän vuoden Finlandia- palkinnon saajasta Sofia Oksasesta ja sen romaanikirjasta Puhdistus? Menikö oikein valinta? Olisiko ollut Olli Jalosen romaanin 14 solmua Greenwichiin tai Juha Seppälän romaanin Paholaisen haarukka parempi saaja?
Itse en ole vielä lukenut näistä kolmesta yhtään.


Heräteostoi, lepäilyä, kortilla rahastusta, sekä Pirkanmaan suosituin ja turhis

Keskiviikko meni sateisesti kuten koko syksy.
Tuli silti käytyä torilla ja ostettua uusi pipo. Viikonloppuna kävin myyjäsissä ja sieltä tuli jo hankittua komiat villasukat joita voi iltaisin pitää kotona jalassa. Lämmittää kivasti.

Päivä meni osittain myös lepäilyssä, koska olin alkuviikon menopäällä. Tai paremmin ilta tuli lepäiltyä.

Nodrea se jaksaa kiskoa omistajilleen voitttoa. Nyt se on nostamassa Visakorttitaksojaan. eikä mitään pientä korotusta, vaan parhaimillaan jopa kolminkertaistaa ne.
No onneksi en oo Nodrean asiakas, jos oisin niin vaihtasin pankkia kyllä protesti mielessä.

Nykäs Matti on ollu kuulemma Stubin innoittaja et sillee. No Pirkanmaan suosituin äänestyksessä Negativen Jonne Liimatainen valittiin suosituimaksi. Onneksi olkoon hänelle.
Vastaavasti turhis ihmiseksi oli valittu Mervi Tapola ja hänen miehensä Matti Nykänen peesasi hyvin kakkostilalla.
Toisia innoittaa, toisia ei. Mietin tarvitakoon ees tuollaisia inhokki ja turhis äänestyksiä. Ketä ne palvelee?


Reissussa, sateinen syksy ja ilman kalsaria

Sunnuntai -Tiistai meni ilman blokkausta, koska olin uuden läppärin varassa ja tunnusluvut unohtu kotiin.
No olin reissussa, sellanen työreissu jos ei ollu huvia mukana.

Ainakin ilmat olleet sateiset tänä syksynä. Kuulemma 50 vuoteen toiseksi sateisin syksy. Vuonna 1974 oli kuulemma vielä sateisempi.
No ehkä se ilma siitä vie paranee...uskoo ainakin siihen.

No en saanut kutsua pressan linnaan itsenäisyyspäivänä, en ees mitalia. No jokku sai kutsun tekaistulla kutsulla. Olivat painaneet sen kuulemma Helsingiläisessä kirjapainossa.
No nyt si jokku kansanedustajat ehkä alkavat pervoilemaan. Ovat kuulemma menossa pressanlinnan vastaaotolle ilman alkkareita.
Timo Kalli, joka ei kuulemma käytä kalsareita muutenkaan, kristillisten Toimi Kankaanniemi taas miettii mennäkö ilman vaiko sit stringi-linjalla.
Vantaalainen Tapani Mäkinen menee ilman aluspöksyi tiettävästi myös, koska ei käytä niitä muutenkaan.
No saa jännätä, pysyykö herroilla ees hoisuissa sepalusvetoketju kii, ettei tuu viuhahdusta ;)

Seuraava