• audinkopoika

Kiirettä, lihaa ulkomailta, sakottamisoikeus ja peniksen pituutta

Maanantai oli taas työntäyteinen ja luultavasti koko viikko myös. On palaveria ja projektia toinen toisen perään.
No onneksi kohta alkaa joululoma. Sillo en ajattele työjuttuja ollenkaan.

Nyt sitten on suomeen tuotu ulkomailta eli Irlannista 30 000 kg liikaa säteielevää sianlihaa. No tuotu kun halvalla saatu. Ei oo kotimaisuus painanut valinnoissa.
Evira sanoo et ryhtyy toimenpiteisiin, kunhan ensin tutkii asiaa. No ainakin itse Irlanti kielsi het lihat dioksiinin vuoksi.
No nyt kuulemma illalla on päädytty et suomessa kanssa poistetaan. Miksi vasta nyt?

No nyt si ykstyinen pysäköintivalvontafirma ParkPatrol on keskeyttänyt toimintansa. Toinen firma ParkComin jatkaa edelleen , vaikka ihmiset jättää jo paljon niitä maksamatta.
Olen miettinyt sitä, että millä oikeudella heille oltiin oikeus antaa sakottaa. Tämä on vaarallinen suuntaus. Kohta on jopa metsissä omat sakottajat, jos ei omistaja oo antanut lupaa tulla mailleen.
Onneksi hovioikeus on pistänyt topin touhulle. Toivottavasti se pysyy myös korkeimmassa. Eikä tarvita kyllä uutta lakiakaan, jota jo suunnitellaan. Joku tolkku sakottamisoikeudessakin pitää olla.

Nyt sitten suomalaisten miesten itsetunto on lyöty alas.
Saksalaisen kaupallisen kondomi-instituutin tutkimus kattoi 25 maata ja suomalaisten pituus oli loppupään sijalla 22. Suomalaisten pituus oli kuulemma 13,52sm kun Ranskalaiset ykkössijalla oli pituutta 15,48sm.
Nyt on si uhoomiset siitä isoudesta nolattu.
No ei hätii, eihän ees tiedetä miten ne on mitattua ja onko tosiaan sen pituudella niin väliäkään. Eiköhän se oo kii miten sen tuntee ja miten sitä käyttää. Enemmän vielä tuntemisesta, koska on monia tapoja luoda toiselle hyvänolon tunnetta sukupuoliyhteydessä.

5 kommenttia

millikan

9.12.2008 11:06

Pikatarkennus: dioksiinit ei säteile, ne ovat ihan vaan myrkyllisiä orgaanisia yhdisteitä jotka rikastuu ravintoketjussa.

sleepygay

9.12.2008 11:12

Mutta! Kreikkalaisilla on vielä pienemmät! :D

audinkopoika

9.12.2008 12:45

hyvä korjaus Millikan. Mistähän miun päähän toi säteily tuli ;)

audinkopoika

9.12.2008 12:48

sleepygay: taidan muuttaa Kreikkaan ;)

sleepygay

9.12.2008 23:46

Voisi tehdä hyvää itsetunnolle. :D