• boy84

Mihin vittuun tää maailma on menossa

Joskus tekis mieli huutaa kovaan ääneen, et tulkaa ihmiset järkiinne. Ees hetkeks.

Ihmiset eroaa, ei pysty keskustelemaan ongelmistaan ja hajottaa toisiaan henkisesti. Jopa läheiset ja rakkaat ihmiset voivat eron keskellä olla äärimmäisen julmia. Tekeee pahaa katsoa vierestä. Yrität puhua jjärkeä ja ei auta.

lasten huoltajuuskiistat on raadollisia. Lasten äiti päättää käyttää valheellisen pahoinpitelykortin, uusi miesystävä keksii kaikki mahdolliset keinot ärsyttää ja pahintä tässä on, että erossa kärsivä mies joutui suhteesta eroon burn outin takia. Nainen lähti suoraan uuden miehen matkaan rahan takia. Tän jälkeen kun masennus oli ohi niin uusi mies on potkinut joka käänteessä kylkeen. Sosiaaliviranomaiset uskovat kaikki äidin selostukset.

Itse olen vielä väleissä tähän äitiinkin. Nyt kaiken jälkeen hän syyttää jopa isoäitiä pahoinpitelyuhkasta. Yritin soittaa ja kysyä että MISSÄ SE JÄRKI ON! Voiko ihminen enää katsoa peiliin noiden valheiden jälkeen.

Yksi ihminen on ilman kesätöitä. En ymmärrä muutamia asioita joista hän ahdistuu. Pitäisi ymmärtää, samassa olen käynyt. En vain jaksa.

Kuuntelenko liikaa ihmisiä? Oliko tässä edes kaikki? Miten kukaan voisi toimia psykiatrina?

Voisinko mennä vain pihalle ja huutaa: Tulkaa järkiinne hullu maailma.

P.S. Välttelen naapuria, kun sekin on mun mielestä jo sekopää. Onko loppupäätelmä kaikesta tästä se että mä oonkin sekoomassa ja kaikki ympärillä on kristallin kirkasta? Vai onko niin että mä vaan näen kokonaisuuden ja en sit hahmota omaa elämääni enää lainkaan?

Soinikin EU parlamenttiin.... Kyl se on maailma joka on sekasin.

4 kommenttia

mopsi22

9.6.2009 00:22

Niin, joo, maailma ympärillä on vähän outo :)

Jos sitä lähtee liikaa pohtimaan, sekoaa varmasti sanoisin.

Ihmiset ovat vaikeita, jos tarkentaa hieman määritelmää maailmasta.

Huoltajuuskiistat kuten myös muut lapsiin suoraan tai epäsuoraan vaikuttavat aikuisten kiistat ovat perseestä. Lapsi kärsii AINA, oli lopputulos mikä tahansa aikuisten kannalta. Vituttaa välillä kuulla ja nähdä tarinoita, joissa aikuiset unohtavat kokonaan olevansa vastuussa muustakin kuin omasta perseestään >:|

boy84

9.6.2009 17:21

Täytyy kyl sanoo et bloggaaminen auttaa omiin fiiliksiin. Eilen jotenkin meni yli ajatukset ni vähä jäsenty.

En vaan tajua. Laissa oikeestaan ainoa keino saada yksinhuoltajuus taitaa olla pahoinpitelystä syyttäminen. Jos isä ja sen suku häiritsee sillä että haluaa nähdä lapsia joka toinen viikonloppu, ni mun mielestä äidin päässä on vikaa. Ei se oo lapsen edun mukaista mennä aikuisen naisen päähänpistojen mukaan.

Ootan vaan että millon mua ruvetaan uhkailee pahoinpitelysyytteellä. En vittu tajua miten kenellekään voi mennä läpi se et ihmiset puhuu ittensä pussiin eri lausunnoissa ja silti äitiä uskotaan...

Mason87

9.6.2009 18:26

Mut sitte ei saa sillee ajatella yleisesti et kaikki äidit aina ku väittää pahoinpitelyy tapahtunee olis valehtelemassa. On pahoinpitelyy kuitenki aika paljon oikeestiki.

boy84

26.6.2009 20:34

On tietysti pahoinpidelty, mut se täs just on et ärsyttää ihmiset jotka käyttää tuota korttia hankkiakseen jotain sellasta mikä ei vaa kuulu asiaan. Vihaan myös ihmisiä jotka etenee työpaikoilla valehtelemalla jne...