• Jusa

Hämilläni..

Ex-mieheni otti yhteyttä nyt Joulun aikoihin txt-viestein. Olen ymmälläni miksi? Emme ole olleet tekemisissä toistemme kanssa lähes vuoteen.

Kokeileeko hän, olenko vielä vapaa (kuten olen); Onko hän vapaa? Joskus meillä on ollut lyhyitä irtiottoja aikaisemminkin pari kertaa (mutta vain n. kuukauden), jotka eivät ole onnistuneet puolin tai toisin. Tiedän, että jos hän tulisi oveni taakse, olisin liian heikko vastustamaan sitä viehätysvoimaa.. merkillistä!

Minäkö heikko.. en muuten, mutta tässä asiassa kyllä. Olen yrittänyt etsiä uutta miestä jonkin aikaa, mutta ei oikein mikään sytytä. Todella turhauttavaa..

Kun sain hänen viestinsä sydän suorastaan pompahti.. halleluja olen siis täysin jumittunut, fiksoitunut, kiinnittynyt, kiinnostunut hölmösti todennäköisesti vain yhteen henkilöön.

Odotan jatkoa.. yrittääkö hän päästä kosketuksiin kanssani. Sen verran on kuitenkin ylpeyttä jäljellä, että en se ainakaan ole minä aloitteentekijä.. katotaan. Kuitenkaan en millään jaksaisi.. mikä olisi muuttunut?

2 kommenttia

Ossi

28.12.2009 20:36

Bissekaverini kanssa käy minulla samoin. Välillä itsekseni koitan olla soittelematta hänelle, mutta taas tänään sorruin. Aika tönkköä jutustelua tuo oli, mutta kännissä häneltä lähtee juttua.

Taittaa vaan olla koko meidän juttu pelkkää peliä. Riippuvuus on häneen on aikoinaan syntynyt rakastumisen kautta ja samalla jäin koukkuun.

Jusa

30.12.2009 13:42

Joo, hän oli bi-kaveri tai ei halunnut määritellä seksuaalisuuttaan. Sanoi olevansa uskollinen.. no uskon osittain (n. 8,5 vuotta). Niin mietin onko se sama asia pettääkö miehen vai naisen kanssa toista.. minulla ainakin ihan sama.. Jäisi yhtä paha mieli. Kuitenkin uskon, että seksuaalinen suuntautuminen selkiytyy ajan kanssa.. eli kenties oli enemmän gay.