• Jusa

Ensimmäiset treffit..

Näin viime yönä unta, että ex-mieheni pyysi minua (bi:nä) takaisin, mutta oli löytänyt jonkun "naisen" siksi illaksi mukaansa treffipalstoilta. Sanoin, että emme voi olla edes ystäviä hänen itkustaan huolimatta..

Ja sitten unessa siirryinkin siivoustouhuihin. Siivosimme lapsuudenkotiani perheenjäsenten (vanhempieni ja sisarusteni) sekä entisten ystävieni kanssa. Tuntui siltä, että siivoamisesta ei meinannut tulla loppua. Tarkoittaakohan tuo minun oman sieluni ja menneisyyteni "siivoamista".

Sydämeni tilanne on merkillinen: Mielialat vaihtelevat laidasta laitaan ja unikin jää lyhyeksi. Olen ollut yhteydessä johonkin mieheen jonkin aikaa, joka on syypää sieluni "kaipuuseen" :) .. Kohta näemme ensi kerran.

2 kommenttia

arkadas

24.11.2009 13:00

Unien tulkinta ei ole minulle tuttua, mutta jotenkin assosioin kyllä unen viimeaikaisiin tekemisiisi - olethan tullut tälläkin saitilla monin tavoin kaapista - eli alitajuistesti pyrit siivoamaan rippeetkin vanhasta pois.

Kuva muuten on mainio;)

Jusa

26.11.2009 16:26

Niin se varmaan on. Sitten olisi tilaa uuteen; lähteä puhtaalta pöydältä. En uskalla odottaa liikoja ensi treffeiltä: ne ovat ensi ma:na jossakin kiinalaisessa ravintolassa. Mutta ainakin olen yrittänyt ja voin yrittää uudestaan. Ensi treffeiltä ei suoraan sänkyyn..