Kotihiiren tunnustukset

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2013.

Jotkut asiat on ja pysyy

Olen elämäni aikana ehtinyt asumaan kohtuullisen monessa Suomen kaupungissa, niin pienessä kuin isossa. Näitä paikkoja yhdistää yksi asia: Kelan kanssa asioidessa menee hermot, kun mikään ei koskaan suju!!! Ei tälläkään kerralla. Täytän seuraavaksi saman lapun uudelleen kuin viimeksikin. Kirjoitan siihen sekunnin tarkkuudella kaiken. Käytän monta A4:sta liitteenä ja kopioin vielä mukaan kolmena kappaleena, jos edes yksi niistä päätyisi käsittelijälle. En oikeasti jaksa tuota! Voisiko edes kerran joku juttu mennä heidän kanssa sujuvasti. Kokemus sanoo: EI TODELLAKAAN!

Ei mulla muuta.


Ihanaa!

Kirja saapui tänään :) Ja voi elämä, se oli aivan ihana teos. Tykkään todella paljon ja voisin kuvitella kokeilevani n. 90% kirjan ohjeista. Kirja oli kiva siinäkin mielessä, kun siinä oli muutakin kuin pelkkiä ruokaohjeita ja taittoon+kuviin oli selvästi panostettu paljon. Hyvä Olga Temonen :)


Kir-kir-kirjaostoksilla :)

Mä en tykkää shoppailla. Vaatekaupat on kammottavia, kaupoissa huvikseen kiertely vastenmielistä - onneksi on nettikaupat ;) Nettikirjakaupoissa viihdyn, ainakin kirjahyllyni mielestä, turhankin hyvin! Tänään meni tilaukseen Olga Temosen Emäntänä Olga: Kasvisruokaa läheltä koko perheelle. En ole kasvissyöjä, mutta olen kiinnostunut monipuolistamaan ruokavalioani. Kokkaajana olen hyvin itseoppinut ja harvoin turvaudun ohjeisiin. Erilaisten papujen ja linssien tai jopa soijarouheen yms kanssa olen vähän heikoilla jäillä. Tuota kirjaa on kehuttu ja ajattelin saavani siitä hyvän perusteoksen. Joskus vuosia sitten kirja-alesta ostettu kasvisruokakirja koostuu lähinnä pakastevihannesohjeista. Kiehtovaa - no ei!!

Nyt jään kasvattelemaan yrttejäni ja odottelemaan kirjan tuloa, jos hyvin käy voisin saada sen perjantaina.


Sormet mullassa

Vihdoin tuli se päivä, jona sain kylvettyä yrttien ja muiden kasvien siemenet multaan. Jos kaikki onnistuvat, saan kesän ja viimeistään syksyn mittaan nauttia tuoreista herkuista suoraan parvekkeeltani. Tulossa on basilikaa, rucolaa, timjamia, tomaatteja, rosmariinia ja minttua. Eniten jännitän rosmariinin puolesta. Sillä on pitkän pitkä kasvukausi ja saa nähdä ehtiikö tuo ollenkaan valmistua, saati miten itäminen onnistuu. No, on tässä taas jotain ajanvietettä ja seurattavaa.

Seurattavaa on myös sitruunapuussani. Laitoin viime kesänä siemenen kasvamaan ja nyt siitä on venynyt n. 15cm taimi. Siirsin sen vihdoin isompaan ruukkuun. Tätä jään suurella mielenkiinnolla seuraamaan. Voiko puuni joku kaunis päivä tehdä hedelmän? Jos voi, se olisi aikas huippua :)


24/7

Aamulla jumppasin, päivällä jumppasin ja illalla jumppaan. Kiehtovaa sisältöä elämässä - not. Pääni sisällä lennän haaveissa ja hiljaisissa toiveissa.

"Everything you can imagine, is real." - Pablo Picasso

Jos se on totta, mua odottaa parin kulman takana ihana elämä. Olisi se oikeus ja kohtuus kaiken tapahtuneen jälkeen. Tai sitten tapahtuneet oli elämän julma pysäytys saada ajattelemaan kaikkea uudelleen, mikä on tärkeää ja mikä ei.

Kävi miten kävi, unelmointi on mulle = olla olemassa ja uskoa huomiseen.