• JuhaniV

Peniksen pidennys jopa 13 cm. Kuka uskoo moista?

Kuvaaja Deon Black palvelusta Pexels
Kuvaaja Deon Black palvelusta Pexels

Kerttu Kaitalaksi ilmoittautuva henkilö muisti minua tänään erikoislaatuisella tarjouksella.

Jopa 4 tunnin erektio ja jopa 13 cm pidempi penis - Onko se mahdollista?
Kasvata penistäsi ja pidennä erektiotasi niin, että te molemmat tulette muistamaan tämän yön ikuisesti!

Tässä menetelmässä käytetään uutteita ja vitamiineja, joita saadaan harvinaisesta kasvista, jotka stimuloivat peniksen paisuvaiskudosta ja kasvattavat sitä merkittävästi. Lisäksi ne parantavat siemennesteen laatua ja makua. Kasvi auttaa myös pidentämään erektiota, joka voi kestää jopa useita tunteja.

Pohdin sitä, että onko olemassa sellaisia ihmisiä, jotka uskovat moiseen roskaan. Hieman tarkemmin mietittynä vastaan kyllä. Onhan tänä päivänä suuri joukko ihmisiä, jotka pitävät totena mitä mielikuvituksellisimpia salaliittoteorioita.

Typeryyden edessä jumalatkin ovat voimattomia.
(Schiller)

2 kommenttia

JuhaniV

14.4.2021 20:39

Vaaralliseksi homma menee siinä, että tarjotaan "uutteita ja vitamiineja harvinaisesta kasvista". Pelataan ihmisten terveydellä. Tuollainen toiminta pitäisi ehdottomasti estää.

smo

16.4.2021 10:15

Huolestuttavin asia näissä ovat erilaisiin aineisiin ja niiden annosteluun liittyvät vaarat ja riskit. Ja jo keinotekoisesti synnytetty ylipitkä erektio voi olla haitallista.

Kyllä. On ihmisiä, jotka tällaiseen uskovat. Niin paljon, että kannattava liiketoiminta on mahdollista. Oikeastaan terveysriskejä pienempi riski on menettää rahansa. Suorastaan parempi olisi, etteivät tilatut (ja jo maksetut) tuotteet koskaan tule perille. Joskus näissä epämääräisissä jutuissa viedään sovittua suurempikin määrä rahaa ja/tai voi joutua tilausansaan, kuukausittain toistuvine maksuineen, joita on pirullisen hankala peruuttaa.

Mikä sitten ajaa haluamaan kasvaneempaa penistä ja pidentynyttä erektiota?

Peniksen koko on joillekin itsetuntokysymys. On kuvitelma esimerkiksi suuremmasta miehisyydestä, kun peniksellä on mittaa ja ulottuvuutta. Todellisuudessahan sillä saa tehtyä jokseenkin samat temput - vieläpä jokseenkin yhtä tyydyttävästi. Toinenkaan osapuoli (myös monikossa) ei jää paitsi ns. tyypillisen mittaisilla (tai vähän pienemmälläkään) välineillä suoritetusta lihallisisesta mielihyvän hakemisesta, kun vaan homma on jotenkin hallussa. Konstilla koinitaan, ei suurilla vehkeillä. Toki asia erikseen, jos on jotain kokofetisismiä. Sitten on vielä kysymys erektion kestosta ja fyysisten nautintojen ajallisesta pituudesta. Siihen on tietysti vaikea sanoa mitään, jos muulla ei lihan iloa tuota kuin erogeenisimpien paikkojen stimulointi.

Samoilla vesillä elellään kuin vaikkapa uskonnollisessa eheytystoiminnassa.