• Tom Dooley

Voi Tanja minkä teit

Venähti pitkäksi eilinen baari-ilta :( Olin kotona vasti puolilta öin ;) Joo, tässä iässä ei jaksa olla yökausia ulkona - eteenkään kun väkeä on niin, että liikkumaan ei kunnolla pääse. Ja viimeisestä sellaisesta reissusta, jolloin olen valvonut läpi yön, oli omanlaisensa muistot.. Nooh, tunnustan: ne muistot lämmittävät vieläkin.

Tunnustan pahoinpidelleeni mummon. Nukuin yli 10 tuntia ja tuona aikana muistan vielä nähneeni lukuisia unia. Yhteen niistä liittyi mummo, joka kuului erääseen hääseurueeseen. Peruutan vähän: tuossa unessa vietin lomaa maalaistalossa jossakin Englannissa tumman miehen kanssa. Kun tämä mies lähti hankkimaan läheisestä maatalosta aamiaistarvikkeita, taloon ilmestyi hääseurue, jonka mukana mummo oli... Nyt hyppään yli intiimimmät kohdat... Mummo halusi tehdä minulle kaulakorun... kieltäydyin... syntyi riita... löin mummoa joka äityi huutamaan rivoja... siis homottelemaan... löin toistamiseen.

Ei hän kuollut. Nousi ylös. Unen jatkosta ei ole tietoa, sillä heräsin ystäväni puhelinsoittoon.

Koskaan en ole lyönyt ketään - jos kouluaikaisia nahisteluja ei oteta lukuun. Minusta taitaa tulla kovis. Uusi Tom Dooley on syntymässä.

Unien tulkinta on mielenkiintoista. Tätäkin unta taidan pohtia tämän viikonlopun yli maalla, syntymäpäiviä juhlien. [Ei omiani, mutta Kullannuppuni kyllä.] Maanantaina avautuukin joululaulukeikka. Olen lupautunut laulattamaan joululauluja kahdessa eri tilaisuudessa koko jouluna. Ajatella, maanantaina on jo toinen niistä ohi!

Hallin kautta bussille! Mukavaa viikonloppua!

1 kommentti

Torontosta

26.11.2007 03:18

Good, se joskus on virkistavaa vaikka tassa iassa ei jaksa ulkoilla myohaan. Mina innostun joskus harvoin karkaan salaa (kun toinen jo nukkuu) ulos myohaan illalla ja se on kokonaan erimiellyttavaa .