• Tom Dooley

Virkistävä kesäsade

Sade teki hyvää! Pitkän ja uuvuttavan tukalaksi käyneen päivän päätteeksi kävelin läpi keskustan nauttien sateesta, jonka jäljiltä minuun ei jäänyt kuivaa paikkaa. Toivottavasti huomennakin sataa - toki kohtuullinen pyyntö: mieluummin klo 22 jälkeen.

Tukahduttava kuumuus on saanut minussa aikaan sen, että tehtävät tulevat ja menevät. Olen suoriutunut niistä jotenkuten, mutta minkäänlaista ylimääräistä energiaa ja intoa ei ole ollut. Tätä energiaa on syönyt tämä vaatteidenvaihtamisrumba. Eilen liikuin kolmenlaisissa vaatteissa ja ehdin välissä ottaa viilentävän suihkun keskellä päivää. Tänään ei onneksi ollut MustanPuvunPäivä, mutta vaihdella sai vaatteita laidasta laitaan.

Vielä kaksi työpäivää ja hellittää! Huomenna lähden maalle ja lauantaina Töölön torille ;)

Olin (olen) verenpaineseurannassa. Verenpaineeni vaihtelee laidasta laitaan lyhyenkin ajan sisällä. Ensi viikolla saadaan valaistusta asiaan. Näillä arvoilla ei ennusteta pitkää ikää.

Mutta ei kai se pituus tässä ratkaisekaan? Tärkeintä on sisältö. Kun eräs ystävistäni kuoli muutaman kuukauden päästä eläkkeelle jäämisensä jälkeen (tupakoinnin aiheuttama keuhkosyöpä), hän kertoi saattohoitokodissa ilman minkäänlaista katkeruuden häivää: "Olen saanut elää hyvän elämän." - Jos elämä ei ole kaksista, miksi toivoa pitkää ikää. Pikemminkin lyhyempää mutta sisältörikasta - vai kuinka?

Olen viimeisinä öinä saanut nähdä mielenkiintoisia unia. Se kertoo jotakin unen tasosta. Toivon, että suuntaus jatkuisi. Eroottisia ne eivät ole, mutta mielenkiintoisia ne kyllä ovat. - Btw. eroottisen unet harvoin ovat intohimoa lisääviä - pikemminkin päinvastoin.

Siirryn siis odottamaan jo maksuttomien yökuvien latautumista.