• Tom Dooley

Saa fysioterapeuttia kerran viikossa kotona.

Kuulun ihmisiin, joiden hommat karkaavat liian usein käsistä. Kun minun olisi pitänyt illalla valmistella huomisen aamun töitä, intouduin lukemaan otteita kirjoista, joita löytyy sieltä täältä ja joita en ole pitkään aikaan lukenut. Blogin otsikko on eräästä tällaisesta rentouttavasta kirjasta peräisin.

Siitä on peräisin tämäkin: "Esitiedot: Potilas kieltäytyy antamasta."

Kirja on ystäväni syntymäpäivälahja, jonka sain vuosi sitten. Mervi Marttila on kerännyt kirjaan hervottomia lipsahduksia poimittuina oikeista lääkäreiden saneluista. Kirjalla on nimikin:"parantunut hoidosta huolimatta - päättömiä potilaskertomuksia".

Kas kummaa mitenkä tulikaan valituksi nuo kaksi esimerkiksi tästä kirjasta. Onneksi tämä kolmas on kaukana kahdesta ensimmäisestä otoksesta. Muutenhan voisi luulla, että kirja on täynnä alatyylin ilmauksia [vaikka kukapa meistä ei haluaisi fysioterapeuttia kerran viikossa kotona?]. Niin se kolmas sanelu kuuluu näin: "Saanut yksivuotiaaksi rintaa, sitten munaa."

Joo, olen tehnyt töitäkin tänään. Ja jopa huomisen aamun hommatkin valmiiksi. Uinti sujui hienosti ja saunassa oli onneksi hiljaisen sorttista =)

Niin, ja Kotijuutalaiseni on tallessa kotonaan. Nyt voinkin hyillä mielillä mennä unien kultalaan. Luostarissani on hiljaista.

1 kommentti

audinkopoika

25.8.2007 18:25

Hih..ja lipsauksista on lyhyt matka todellisuuteen ;)