• Tom Dooley

Rippituolissa

Minulle on tullut tavaksi silloin tällöin lukea City.fi -sivuilta kahta sivustoa: rippituolia ja suljettu osastoa.

Järjettömyydessään suurinta viihdettä? Tunnetusti ihmiset "ripittäytyvät" mitä kummallisimmista seksikokemuksista. Usein toistuu sama kaava: eletään parisuhteessa, mutta paneskellaan exän kanssa.

Minä olen luullut, että tuonkaltaiset kirjoitukset ovat vain silkasta huvista kirjoitettu - että niin ei juuri tapahdu oikeassa elämässä.

Tunnustan tyhmyyteni. Nyt tiedän, että se taitaakin olla nykypäivää (aika monelle?). Lähdin illalla töistä. Minulla on tapana kuunnella musiikkia, mutta se on niin hiljaisella, että kuulen vieressä käytävän keskustelun. Liikennevaloissa vieressäni seisoi kaksi kaverusta (miestä). Toinen kertoi lähtevänsä viikonlopuksi Helsinkiin, mutta ei ollut vielä hankkinut yösijaa. Mutta mitä tuosta! Pieni ongelmahan se on, koska exä asuu siellä. Se ottaa kyllä yöksi ja samalla saa... Niin, ja oma tyttöystävä on juuri silloin kotonaan käymässä niin se ei sitten saa tietää.

Anteeksi moralisointi, mutta tuollainenhan on järjetöntä! Minä en osaisi kuvitella, että makaisin exäni kanssa. Kun ajattelenkin "edesmenneitä" suhteitani, niin mikään ei värähdä - ei sitten missään.

Korkeintaan nousun merkkejä heitä ajatellessaan osoittaa verenpaine. - No, se on varmaan kaikissa tapauksessa molemminpuolista.

7 kommenttia

sleepygay

16.7.2007 22:22

Enpä kyllä itsekään exien kanssa pelehtisi. Enkä kyllä muutenkaan voisi missään tilanteessa pettää rakastani. Pettäminen on minusta niin väärin, että se ei kyllä tule tapahtumaan.

martin

16.7.2007 22:59

Suhteet perustuvat luottamukselle - ja toivon mukaan rakkaudelle. Näin ei taida olla aina. Haluaisiko tuo mies, että hänen tyttöystävänsä olisi petollinen, että petos on ihan tehtävissä?
Rakastavalle pettäminen on mahdotonta.

audinkopoika

16.7.2007 23:48

Ei sopisi miun ajatteluun, pitää olla uskollinen. Jos ei halua tai pysty, niin sillo on syytä miettiä parisuhteen sisältöä ja sen merkitystä.

Roope2

17.7.2007 00:49

Olkaamme siis puhtaat ja siveät ajatuksissa, sanoissa ja teoissa. Ei aina onnistu, kaikilta osiltaan.

"Anna minulle puhdas ja siveä sydän, mutta älä ihan vielä", pyysi kirkkoisämme Augustinus eräässä elämänsä vaiheessa.

audinkopoika

17.7.2007 20:40

Niin piti sanoa, et yhen kerran lankeemuksen voisi antaa anteeksi, jokainen voi joskus heikkoudessaan polullaan kairalle tielle joutua.

sleepygay

18.7.2007 23:16

Roope2! Kuinka sinä saatoit! Juuri kun minun piti laittaa ihan sama sitaatti! Olen ällistynyt. :D

Roope2

19.7.2007 18:36

sleepygaylle :-))

audinkopojalle ;-))