• Tom Dooley

Pyhätyöllä ei ole siunausta?

Tuosta en ole niin varma. Mutta kokemus osoittaa, että ikonien irrottaminen seinästä ei oikein ottanut onnistuakseen.

Minulla on olohuoneessa useita ikoneita - joo, ja aivan väärin aseteltuna. Mutta onpahan kuitenkin seinillä näitä ikkunoita iankaikkisuuteen. Tänään siivousvimmassani päädyin siihen, että poistan suurimman ikonin ja vaihdan siihen pienemmän tilalle. Iso ikoni lähti - ja sen mukana iso pala tapettia. Pieni ikoni ei peitä tuota rosoista pintaa, joten piti laittaa takaisin tuo iso kuva. ***huoh***

Tänään piti myös nukkua pitkään. Se jäi siihen, kun naapuri aloitti huoneistonsa remontin. Kummallista kyllä, miten jokaiseen remonttiin tarvitaan heti alusta pitäen jumalattoman kovaäänistä poraa. - Kun ei nukuttu, siivosin siis ja pesin pyykit.

Myöhään eilen löysin Areenasta Knalli ja sateenvarjo -kuunnelman. Olin toki kuullut sen monia kertoja, mutta yhtä hauska ja mukaansatempaava kuten aikaisemmin. Kävi iltasadusta mainiosti ja lievitti pettymystä, ettei netissä ollutkaan katsottavana kahta Serranon jaksoa, kuten aikaisemmin luvattiin.

Asiaan kuului reklamaation tekeminen. Vastaus oli kohtelias: palautepostia on tullut tänä aamuna niin paljon, että kaikkiin ei voida vastata henkilökohtaisesti. Parannusta on kuitenkin luvassa.

Juurespaistikkaat ovat valmiit. Sitten päiväunet ja uimaan. Siihenhän se päivä onkin sitten mennyt.

2 kommenttia

martin

1.10.2007 14:44

Onpa ikävää tuo melusaaste luonasi. Rauha on luostarin elinehto. Se palaa, ole varma Herran suosiosta!

Remontin jälkeen ei ole luonani saatu vielä ollenkaan ikonejani seinälle. Se ihan harmittaa, kun ei ole tuota iäisyyden ikkunaa. Mutta kunnollinen työväki ja palveluskunta on nykyään kovin harvinaista ja vaikeasti saatavissa. Kunpa onnistuisin nappaamaan...!

Bon appétit, TD!

piano

1.10.2007 15:03

Jos sen suuren ikonin on tarkoitus olla seinälläsi juuri sillä kohtaa ja tapetti repesi sen takia että se kertoisi sinulle että et saa siirtää ikonia pois siitä kohdasta:)? Ehkä näin, kuka tietää...