• Tom Dooley

Onnettomia tapauksia ;)

Viikko alkaa - niin kuin tavallisesti - lääkärilkäynnillä. Kysymys oli vain lähetteen saamisesta jatkotutkimuksiin. Nyt on varauduttava kuukausien odottamiseen. Tauti ei siis liene kuolemaksi.

Viina näkyy olevan. Suomalaisten miesten yleisin kuolinsyy ei olekaan enää sepelvaltimotauti, vaan viina vie yhä useamman meitä (tosi)miehiä kuolemaan ja vielä entistä nuorempana. Kannatan ohjaavaa veropolitiikkaa. Terveyttä edistävien tuotteitten verot minimiin ja haitallisten puolestaan niin ylös, että ihmiset äänestävät kukkarollaan. Muuten emme taida oppia - uppiniskainen kansa kun olemme.

Humalainen nuori mies selitti minulle, että hän maksaa oman viinan juomisen haitat alkoholiveron tuotolla. Hän oli sen verran humalassa, ettei keskustelussa päästy pitemmälle. - Pitkillä alkoholin tuomilla sairaslomilla kun tuppaa ajan myötä käymään niin, että niitä verotuloja ei tahdo muualtakaan löytyä.

Pitkän linja demarista alkaa pikku hiljaa tulla kokoomuksen kannattaja tässä veropolitiikassa(kin) :(

Näin exäni viime viikolla. Hän ei vastannut tervehdykseeni, joten lähetin mailia. Yritin ehdottaa, että kun tässä kaupungissa ei voi välttää kohtaamisilta, joten eikö voisi edes tervehtiä. Etenkin kun taas ensi keväänä tapaamme työpaikalla - samoilla käytävillä, ehkä samoissa kokouksissakin. Maili tuli takaisin ilman kommentin kommenttia.

Taidan olla hirvittävä ihminen :(

Masentava alku viikolle. Radiossa puhuttiin juuri suomalaisten onnettomasta juomakulttuurista. Nyt voisi olla kiusaus... Jaa, no eipä kenenkään ihmisen vuoksi kannata juopottelemaan ruveta! Pitää etsiä parempi syy.

1 kommentti

Daiko

5.11.2007 14:15

Kokoomuslaisena onnittelen valon löytämisestä.