• Tom Dooley

On ihmeen hyvä kotiin tulla taas?

Tuollainen taitaa olla eräs suomennettu iskelmä, jonka hetki sitten kuulin hyvässä seurassa Karaokebaarissa. Siinäpä oikeastaan kiteytettynä koko päivän anti - tai lähes ainakin.

Pitkä viikonloppu maalla on takana. Levätyksi tuli kovenevasta korvasärystä huolimatta. Ehdin jopa syyskauden aloittavaan piiriimme, jossa oli mukava nähdä tuttuja pitkästä aikaa ja kuulla heidän kertovan omasta kesästään. Monennäköistä ja elämän koko kirjo siinä näytillä - ja kuulolla.

Halusin pitkästä aikaa käydä myös piirimme "jatkoilla". Ehdimme onneksi vielä keskustella ennen kuin musiikki voimistui niin, että ainut mitä saattoi tehdä, oli katsella ympärilleen ja nyökkäillä suurinpiirtein sopivassa kohdassa - siis silloin kun näytti siltä, että puhe oli osoitettu allekirjoittaneelle. Harvalukuisessa joukossa oli paljon uusia kasvoja ja miehekkäitä, persoonallisia ääniä. Mutta tunti riitti sitä herkkua... Nyt turvallisesti kotona ja Sanan äärellä. Sainhan ystävältäni Martinilta kehotuksen sanan ja kohdan Bibliasta, jota minun on kuulemani mukaan tarkoin tutkittava... - Puna kasvoiltani ei ole vielä laskenut luettuani tuon kohdan. Valitettavasti en voi myöskään sitä siteerata :( Kiinnostuneille suosittelen kuitenkin esimerkiksi Hesekielin kirjan lukemista...

Posti toi juuri Hyvän Uutisen, joka helpottaa työhön palaamista. Jotkut asiat saattavat jopa onnistua! Muutoin maailmalta on kuulunut huonoja uutisia - näin urheilun ystävälle - mutta toki myös onnistumisia. Niin, ja TPS on jääkiekon sm-liigassa onneksi vasta toiseksi viimeinen. Kai tuokin on ilonaihe?

Ja sananen vielä tamperelaisista! Uutinen kertoo kuinka tamperelaisen miehen täytyi tulla Turkuun asti kuvaamaan uimahalleihin mieskomeutta. No, ymmärtäähän tuon. Kai siitä asianosaiset saavat hakea korvauksia tirkistelyn kohteeksi joutumisesta. Minun ei tarvitse - uutisessa kun annettiin ymmärtää, että komeista miehistä on ollut kyse...

4 kommenttia

coco

17.9.2007 02:31

" Minun ei tarvitse" do you put yorself down,laitatko itsesi alas?

martin

17.9.2007 18:51

Terve puna kaunistaa!

Rokkihomo

17.9.2007 19:29

Ai, Hesekielin "sanoma" kiertää jo... Huom: otan kunnian ko. vinkin antamisesta kuitenkin -!

martin

17.9.2007 21:13

Rh! Miksi etsit iljetystä? Etsi mieluummin Jumalan armoa!