• Tom Dooley

Kukapa meistä ei olisi käynyt strippipaikassa?

Tero Pitkämäen polttareista on noussut mainio kohu - siis etenkin tästä ruotsalaishomo-osiosta. Bileet kun alkoivat ensin niin, että miehet hyväilivät Teroa ja sitten siirryttiin Tommi Evilän hankkiman stripparin "pariin".

Joku urheilupomo kommentoi juhlia, että niissä siirryttiin ruotsalaismeiningistä perisuomalaiseen toimintaan (kansanomainen ilmaus). Ja heti joutui mies tulilinjalle lausunnostaan ja selittelemään tätä suomalaiskansallista "huvia". Ruotsalaiset ovat homoja etc. Ihan vitsimielessä, kuulemma.

Kyllä on ruotsalaisilla kestämistä. Ensin Valjakkala ja vielä tämä! Ehkä Vanhasen on annettava asiasta joku kohua tasoittava maininta?

--

Sain pyykit pestyä! Kävin pitkästä aikaa myös Lidlissä ostoksilla. Totesin, että jos palkat eivät ole siinä putiikissa nousseet, niin ainakin on kiinnitetty huomiota kassahenkilöiden edustavuuteen.

Joo, totta. Vaikka olisi kuinka kaunis hymy, se ei vie nälkää.

---

Niin, kai me kaikki (miehet) olemme käyneet strippipaikassa? Terveet, aikuiset miehet... sanoi Tommin isä Juha...

Jos ei vielä, niin tänä iltana viimeistään. Tarviihan sitä olla varma omasta aikuisuudestaan ja etenkin terveestä suomalaisesta miehisyydestä. - Kuka siis lähtee seurakseni Show Timeen?

1 kommentti

martin

5.12.2007 15:47

Lapsuuteni jatkuu siis ja minulla on sairas (ruotsalainen?) mikä-lie-...uus/yys. Kiitän.