• Tom Dooley

Etäisyys tekee hyvää?

Tänään on ollut etäpäivä. Olen tehnyt töitä niinkin etäältä kuin Töölössä. Irtiotto tavallisen työpäivän arjesta on tehnyt hyvää. Ajatukset ovat olleet kirkkaammat ja mieli levollinen.

Ehdin päivällä aloittamaan säännöllisen uimakauden Töölön uimahallissa. Väkeä oli vähän joten tilaa oli uida ja istua saunassa - ihan hiljaa.

Etäältä näkee asiat paremmin, mutta etäisyys ei aina ole hyvästä. Tätä kirjoittaessani Kotijuutalaiseni kattaa pöytää ja pian alamme syödä. Näemme harvoin - liian harvoin. Sitä silmälläpitäen katselin sateista Helsinkiä, josko tämä kaupunki voisi olla tuleva kotikaupunkini. Kenties - mutta asiaa on pohdittava useammastikin kuin kerran. Sosiaalisen verkoston rakentaminen uuteen kaupunkiin voi olla työlästä. Jopa ylivoimaista. Olen toki opiskellut tässä kaupungissa ja tunnen ihmisiä täältä, mutta lähes alusta pitäisi aloittaa. Ja miten pitä huolta Turun ystävistä, minulle rakkaista ihmisistä. Teet niin tai näin, etäisyyttä on - ja ihmissuhteissa se ei pitemmän päälle ole hyväksi.

Uskokaa minua.

Kevätrullat odottavat. Ja hyvä jälkiruoka?

3 kommenttia

piano

31.7.2007 21:19

Sitä siis ollaan niin lähellä kuin Töölössä, voisikos sitä vaikka tavata? t: Terveisin ei Rovaniemelle päässyt
Ja sähköpostihan on se yahoo.com

audinkopoika

1.8.2007 07:04

Uiminen on kiva muoto rentoutua ja ylläpitää kuntoa.

Rokkihomo

1.8.2007 15:18

Uskon. Tätä asiaa sekä uskon että tiedän.

Minäkin olin eilen uimahallissa, pitkästä aikaa.
Löylyä riitti kunnolla, niin kunnolla että mieleen juolahti miten siinä enää vain pätsi puuttui.