• hymytyttö

Viikonlopun odotusta

Jeijei, se pelottava koe menikin jopa paremmin kuin odotin ja kurssistakin tuli parempi numero mistä edes unelmoin. Et asiat hyvin siltä osin. Huomenna olis taas koe ja ei oikein kiinnosta pätkääkään. Sen kurssin opettaja on alusta lähtien ollu täys ärsyttävyyden huippu, et jännä nähä mitä huomenna sit tulee eteen. Aihe ei kyllä ole hankala, sellainen järjellä mietittävä vaan.
Se ois viikonloppukin taas ovella. Lauantaina olis tarkoitus juhlistaa ystävämme M synttäreitä. Huihai. Lopuksi olisi varmaan tarkoitus mennä baariin, joka on kyllä minun ikilemppari. Jostain kumman syystä ei vain olla käyty sielä toviin. Varmaan joskus tammikuussa viimeeksi, oivoi. Mutta nyt sit lauantaina, jeij! Lauantaina oli myös tarkoitus mennä katsomaan kärppien peliä, mutta ylläri ylläri ne liput oli menny loppuun jossain tunnissa. No ehkä paremmalla tsempillä pääsee edes johonkin finaalimatsiin. Kunah nyt vain se olis blues joka tulis vastaan!
Nähtiin tänään pupun kanssa ehkä hellyyttävin näky ikinä! Sellainen vanha pariskunta oli ylittämässä suurta risteystä. Ja vauhti kun oli hidas rollaattorin kanssa, niin pariskunta oli tuskin edes päässy puoleenväliin suojatiellä kun valot jo muttuivat punaisiksi. Siinä ne kuitenkin autoilijoiden odottaessa sai ylittää kadun rauhassa ja jatkoivat sitten matkaa rauhassa. Jotenkin siinä sydän syli, kun oikeasti vanha pariskunta vielä yhdessä käy ruokakaupoissa ja asioilla. Ei varmasti kauhen moni heidänkin ikäinen ihminen, enää tolpillaan ole. Huihai, mutta oli se hellyyttävää. Ehkäpä sitiä itsekin joskus.