• hymytyttö

Loman kertausta

Hui kamala, katoin juuri et viimeeks oon blogannu ennen jussia, mahotonta. No jussi meni pohjoisessa pupun porukoiden luona. Siellä pari päivää vaaran päällä nauttien hyvästä seurasta ja kylmistä juotavista. Jussin jälkeen olikin vika työviikko ja se sujuin hyvin, niin hyvin että mun nimi on nyt ensimäisenä kun keikkalaisia soitetaan, ovatkin jo soittaneet paristi mutta aina ollut jotain muuta, huihai.

Heinäkuun alussa oli sitten pupun kummitytön vanhempien häät, niitä ressatessa meni eka loma viikko ja kaikki menikin sit vallan mainiosti. Ostin uuden mekon ja pidinkin sitä yllättävän vaivattomasti ja niin, oli kyllä hurjan mukavat häät. Niistä sitten takaisin pohjoiseen toiseksi loma viikoksi. Siellä normaalia häröilyä ja pientä maalaus hommaa. Maalattiin pupun kanssa sellainen grillikatos ja jopa minä sain jotain aikaiseksi. Ja kovin meitä kehuttiin, hyvähyvä.

Takaisin tänne ouluun sitten viime perjantaina, käytiin pupun, pupun äidin ja hänen työkaverinsa kanssa erotiikkamessuilla ja huihai. Toiset minulle ja jotenkin must tuntuu että ne on aina samanlaisia. No mitäpä sen aiheen ympärillä muutakaan voisi olla. Lauantaina sain sitten vieraan helsingistä ja vajaa viikko sitten turisteltu hyvällä omalla tunnolla täällä minun nykyisessä kotikaupungissa. Jotenkin sitä on jo niin kotiutunu tänne, että kun tulee joku vieras käymään niin aina löytää jotain uutta tästäkin paikasta. Ilmat vaan olis voinu olla ehkä pikkasen aseuraavaurinkoisemmat, mikä siinä onkin että aamuisin ja päivisin on pilvistä ja illalla paistaa sitten aurinko, jeejee. Ja tänään sitten paistoi jo heti aamusta, haha. No eilen sitten saatoin J:n lentoasemalle ja ei edes ollu kauhean hirveetä. Kai se oli helpompaa nyt kun tietää että pian sitä on ite etelessä ja sit taas näkee.

Huihai, nyt kyllä pitäis ottaa itteään niskasta kiinni, sitä on niin paljon tullu juhlittua, että joka paikka on turvoksissa, siis oikeesti. No jos sitä nyt olis siististi ja seuraavan kerran vaikka sitten Qstockissa vähän naukkailis, eihän siihenkään oo enää kun reilu viikko, huihai. Mut jooh, oon addiktoitunu facebookissa johonkin ihme kuuluisuus peliin niin taidankin mennä sen kanssa taas säheltää, huihai, palailemme.