• hymytyttö

Täällä sitä ollaan, lomailemassa murun äitin tykönä. Hitto, jotenkin olin ajatellu että kun meillä kotona oli niin hirveä vesikeli niin että täällä edes olis paremmat ilmat kun kuintekin pohjoisempana tämäkin jo on. No eilen kun saavuttiin perille niin mitä vielä, kauhempi keli kuin kotona. No tänään sitten näyttää jo paremmalta. Kunta on tullu lisää mutta pakkasta saisi olla pari astetta ettei kaikki olis niin vetistä. Pöh. Mutta kuulinhan minä ilouutisenkin eilen. Murun pikkuveikka pääsee kuin pääseekin lomille juuri täksi viikonlopuksi joten mikäs sen mukavampaa! Se kun kuitenkin on mulle kuin se multa aina puttunut pikkuveli, hihihi.
Mutta olen mie tunaroinukin. Ja aika pahasti. Eilen oli tosiaan koulussa atk:ta ja saatiin sitten koulun sähköpostiosoitteet ja tunnunkset ties minne. No minähän fiksuna tyttönä vaihdoin kaikkialle sitten salasanat ja sähköpostiin viellä jonkun erilaisen kun muualle ja nyt en kuolemaksenikaan muista. Se on joku tuttu vanha asia jota on muokattu ja nyt en sitä enää muista. Että niin. Se Siitä sitten, oli hauskaa heippa. Eli ensi viikolla kun koulu alkaa kunnolla ja noin, niin tämä tyttö pääsee selvittämään asioita että saako sen jostain selville tai saisko sen sitten nollattua jotenkin alku pisteeseen. Että hyvä minä, kaikki pointsit mullekin. Minun onnekseni laitoin kurssivalinta ohjelmaan sentään salasanan jonka muistan ja nyt on kurssivallinat sitten tehty.
Ja sain minä puhelimenikin korjattua! Käytiin murun kanssa tuolla kylällä ja siellä se tuttu setä avasi minun puhelimesta etukannen jotenkin ja sai sieltä sen ärsyttävän roskan pois, jeejee. Hmm.. keittiössä taidetaan syödä et ehkä minkäkin sinne. Hihih, muru ehtikin eka tänne :D Joops. lähen syömään.