Tälle päivälle on osunut monta tv-ohjelmaa, jotka pinkkisilmälasien läpi ovat kiinnostavia. Teeman Italia-kokonaisuudessa oli aluksi hieno ohjelma Italian historiasta viimeisen 150 vuoden ajalta. Siinä lyhyesti monessa kohdassa käytiin läpi katolisen kirkon asemaa ja perhe- ja avioliittokysymystä. Vuonna 1929 katolinen kirkko sai oikeuden avioliittojen solmimiseen. Avioeroja ei sallittu. Katolinen kirkko piti yllä vahvaa äiti-poika -suhdetta, joka juonsi juurensa Maria-Jeesus -asetelmasta. Mussolinin olemus oli erikoinen: hän oli yhtaikaa kansan isä ja äiti. Oliko hänessä jotain sellaista, jota nyt kutsumme sanalla: queer.
Iltapäivällä Teemalla nähdään uusintana toimittajapariskunnan dokumentti: Italia, ota tai jätä. Pojat ovat homopariskunta ja miettivät, haluavatko jäädä Italiaan.
Iltapäivällä nähdään myös dokumentti Rudolf Koivusta. Rudolf Koivun lähin ystävä oli satujen tekijä Raul Roine.
Illalla Yle Fem -kanavalla alkaa sarja, jossa pääosassa on Peter Jöback. Häntä kuvataan wikipediassa biksi. Myös dokumenttisarjassa Svenska Teaternin historiasta saattaa vilahtaa HLBTI-asiaa.
Viime päivinä on ollut monia muitakin ohjelmia, joissa on vilahtanut HLBTIQ-henki. Fanny ja Alexander -elokuvassa oli outo olento telkien takana: Ismael. Hän oli selvä queer, naisen kasvot ja ääni, miehen ruumis. Evita-elokuvan päähenkilönä oli Madonna. Edvin Laine -henkilökuvassa eilen kerrottiin, että Edvin Laine arvosti kovasti opettajiaan Kosti Eloa ja Eino Salmelaista. Salmelainen oli mahdollisesti homo. Myös Kosti Elosta Tampereella juoruttiin. Sen sijaan Edvin Laineen arvostaman Kansallisteatterin pitkäaikaisen pääjohtajan ja poikamiehen Eino Kaliman yksityisyydestä ei ole edes juorutietoja.
Jouluaattona tunnin dokumentti juhlisti Ricky Martinin syntymäpäivää.
****
Ruotsissa voidaan katsella Hollanissa pääpaikkaansa pitävää, maksullista OUT TV:tä, jonka kohderyhmänä ovat HLBTI-ihmiset.