Helsinki Pride 2019

  • Pride
  • 12:00
  • Eri puolilla kaupunkia, Helsinki

Helsinki Pride järjestetään juhannuksen jälkeisellä viikolla 24.-30.6.2019. Pride-kulkue on lauantaina 29. kesäkuuta. Vuoden 2019 Helsinki Pride -viikon teema on Liike.

Poimintoja:

Pride-viikon ajan auki oleva Pride Info & Shop sijaitsee Stockmannin tavaratalossa, Pohjoisesplanadin sisäänkäynnillä. Avoinna se on Stockmannin aukiolojen mukaisesti, paitsi lauantaina piste menee kiinni puoliltapäivin, jolloin se on puistojuhlapaikalla Kaivopuistossa.

Pride House puolestaan sijaitsee Kansallismuseossa (Mannerheimintie 34). Se on auki perjantaihin asti kello 11-20. Monet pride-viikon tapahtumat järjestetään juuri Pride Housessa.

Lauantain 29.6. pride-kulkue järjestäytyy Senaatintorille klo 11 alkaen ja kulkue starttaa kello 12 kohti Kaivopuistoa. Kulkuereitti on Senaatintori – Aleksanterinkatu – Mannerheimintie – Eteläesplanadi – Kasarmikatu – Neitsytpolku – Kaivopuisto. Puistojuhla alkaa Kaivopuistossa kello 14 ja jatkuu 18:aan.

Koko viikon ohjelma on Helsinki Pride -yhteisö ry:n tapahtuamkalenterissa: https://pride.fi/tapahtumakalenteri/

Viralliset sivut
Sijainti
Eri puolilla kaupunkia, Helsinki

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.