Jyväskylän Seta: Toukokuu 2024 naistenbileet

  • Iltatapahtuma
  • 20:00
  • Bar Avenue, Jyväskylä

Jyväskylän Seta ry järjestää kesän kynnyksellä 2024 perjantaina 31.5. naistenbileet!

Tapahtuma on tällä kertaa yksityistilaisuus Bar Avenuen toisessa kerroksessa, eikä pääsymaksua ole.

Naistenbileisiin ovat tervetulleita kaikki naiset, muunsukupuoliset ja ei-binääriset ihmiset, jokaisen itsemäärittelyä kunnioittaen. Bileet on tarkoitettu kaikille saphoille, lesboille, biseksuaaleille, panseksuaaleille, non-binääreille, naisille ja kaikille, joita kirjoitetut sanat eivät riitä kuvailemaan. (Lause lainattu Helsinki Pride yhteisön naistenbileiden kuvaustekstistä)

Milloin: Perjantaina 31.5. klo 20 alkaen
Missä: Bar Avenue, Kauppakatu 28
Sisäänpääsy: ilmainen (K-18)

Esteettömyystiedot:

Tiloihin on pääsy hissillä sisärappusten kautta. Talon sisäänkäynnin edessä on pieni kynnys ja itse hissin sisäänkäynti on noin 65cm leveä. Ilmoitathan etukäteen (viim. 3 päivää ennen) jos tarvitset hissiä sähköpostiin seta.naistenryhma.jkl@gmail.com

Illan ohjelmanumeroksi on tähän mennessä saatu teemaan sopiva pubivisa!

Bileet ovat Bar avenuen toisessa kerroksessa, joten muuta yleisöä baarihenkilökunnan lisäksi ei ole. Toisessa kerrokseksessa on unisex vessa jossa voi halutessaan vaihtaa vaatteet.

Lisätietoja paikasta löytyy täältä: https://avenuebar.fi/

Haluatko auttaa naistenbileiden toteutuksessa? Olisi hienoa saada ohjelmanumeroa illalle, ilmianna itsesi jos haluaisit esiintyä musiikillisesti tai muuten? (Esiintymiset ovat pro-bono)

Laita sähköpostia osoitteeseen seta.naistenryhma.jkl@gmail.com

Viralliset sivut
Sijainti
Bar Avenue, Kauppakatu 28, Jyväskylä

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.