Turun Seudun Seta Ry: vertaistukiryhmä, yhteistyössä Transfeminiinit ry:n kanssa

  • Tapaaminen
  • 17:00 – 19:00
  • Turun Seudun Seta Ry Puutarhakatu, Turku

Transfeminiinien vertaistukiryhmä Turussa on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille transprosessiin menossa oleville ja siinä oleville tai sen käyneille transfeminiineiksi tai transtaustaisiksi naisiksi itsensä määrittäville. Haluamme luoda ryhmäläisten näköisen ja oloisen turvasataman, jossa saisi miettiä rauhassa vertaisten kesken omaa identiteettiä, elämää, olemista ja kaikkea aiheeseen sisältyvään pientä ja suurta asiaa. Ryhmässä käydään aina aluksi läpi ryhmän säännöt, turvallisen tilan periaatteet ja kuulumiskierros, johon voi vapaaehtoisesti osallistua. Ryhmää vetää kaksi koulutettua vertaistukiohjaajaa.

Vertaistukiryhmä kokoontuu kahvi-illan muodossa kerran kuussa torstaisin, tarjolla on tutusti kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Ensimmäinen tapaaminen on torstaina 14.3. klo 17-19 Turun Setan tiloissa HansaCenterissä, osoitteessa Puutarhakatu 45. Lämpimästi tervetuloa.

Tulevat tapaamiset: 14.3., 11.4., 2.5., 13.6., 11.7., 8.8., 12.9., 10.10., 14.11. ja 12.12.
Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Transfeminiinit ry:n kanssa.

Lisätietoa info[a]transfeminiinit.fi

Ohjaaja Marica Savolainen
mc.savolainen[a]gmail.com

0466168520

Viralliset sivut
Sijainti
Turun Seudun Seta Ry Puutarhakatu, Puutarhakatu 45, Turku

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.