Becoming Icons -dragmusikaali

  • Muu
  • 20:30 – 22:00
  • KokoTeatteri, Hakaniemi, Helsinki

Miten esikuvat ovat vaikuttaneet meihin kaikkiin? Kuinka paljon he ovat antaneet meille voimaa? Millaisia erilaisia esikuvia meillä on? Draamallinen esitys käy läpi esiintyjien omaa elämää, joita esikuvat ovat värittäneet, ja kuinka esikuvat vaikuttavat edelleen heidän elämiinsä! Esitys KokoTeatterissa 24.11.2023.

HUOM! Voit ostaa koko illan lipun edulliseen hintaan 50€. Koko illan musikaalilippu sisältää pääsyn sekä Becoming Icons -dragmusikaaliin sekä Pieni Ballerina drag-musikaalimonologiin. Pieni Balleriina klo 19:00. Becoming Icons klo 20:30.

Becoming Icons dragmusikaali sisältää musiikkia musikaaleista The Greatest Showman sekä Kinky Boots. Lisäksi musiikkia artisteilta kuten Vesala, Kaija Koo ja RuPaul. Becoming Icons -musikaali kantaesitettiin Tampereella su 23.8.2020 ja sen jälkeen sitä on esitetty ympäri Suomea. Becoming Icons on ollut mm. osana Helsinki Priden ja Kuopio Priden virallista ohjelmistoa.

Drag-taiteilijoiden, Carrien ja Tinan meikin ja peruukkien alta löytyy drag-artistit ja näyttelijät Matias Korhonen ja Teemu Sytelä.

Viralliset sivut
Sijainti
KokoTeatteri, Hakaniemi, Hämeentie 3, Helsinki
Hintatiedot
19,00 € – 29,50 €

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.