Pieni Balleriina

  • Muu
  • 19:00 – 20:00
  • KokoTeatteri, Hakaniemi, Helsinki

Teoksessa käsiteltäviä teemoja ovat ulkonäköpaineet, seksuaalinen suuntautuminen ja koulukiusaaminen. Teoksessa Teemu Sytelän esittämä drag-artisti käy esityksen jälkeen pukuhuoneessa läpi elämäänsä, sen kipupisteitä ja iloja laulujen ja monologien kautta. Esitys KokoTeatterissa 24.11.2023.

HUOM! Voit ostaa koko illan lipun edulliseen hintaan 50€. Koko illan musikaalilippu sisältää pääsyn sekä Becoming Icons -dragmusikaaliin sekä Pieni Ballerina drag-musikaalimonologiin. Pieni Balleriina klo 19:00. Becoming Icons klo 20:30.

Pieni Balleriina on näyttelijä Teemu Sytelän monologi, joka sai kantaesityksensä keväällä 2018 Pyynikkisalissa Tampereella, Teemun opinnäytetyönä. Musiikkiteatterin ammattilaiseksi valmistautumisen jälkeen Pieni Balleriina on keikkaillut ympäri Suomea, Oulusta Helsinkiin ja Vaasasta Kuopioon kouluissa, teattereissa ja Pride-tapahtumissa. Myös Pieni Balleriina-albumi löytyy Spotifysta! Teoksen ydinsanoma on: Sinä saat olla sinä!

Kesto n. 1h, ei väliaikaa.

Käsikirjoitus ja esiintyminen Teemu Sytelä
Ohjaus Disa Kamula
Puvustus ja maskeeraussuunnittelu Enni Kurkela

Viralliset sivut
Sijainti
KokoTeatteri, Hakaniemi, Hämeentie 3, Helsinki
Hintatiedot
19,00 € – 29,50 €

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.