Tyttörakkautta / Sapphic Sensual Love

  • Muu
  • 18:00 – 22:00
  • Joogakoulu Shakta, Helsinki

Tässä illassa naisten välinen läheisyys, hellyys ja himo saavat olla ja elää. Hengitämme, kosketamme ja herätämme aistillisuutta. Kuuntelemme ja kunnioitamme omia ja toisten rajoja. Tässä illassa olet vapaa tutkimaan myös seksuaalienergiaasi. Voit tehdä sen ujosti, villisti, leikkien. Miten vain ja juuri sellaisina kuin sillä hetkellä olet.

Ohjaan tapahtumassa erilaisia kohtaamiseen, aistillisuuteen ja tietoiseen koskettamiseen liittyviä harjoituksia turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä.

Ohjaajana Tantric Life Coach ja seksuaalineuvoja Kristiina Puukko.

Voit tulla yksin, oman kumppanin/kumppaneiden tai kavereiden kanssa. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta. Työpaja on antoisa myös niille, jotka ovat osallistuneet aiempiin Tyttörakkautta-iltoihin tai muihin tantrisiin työpajoihin.
Voit osallistua seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Tapahtuma on suunnattu erityisesti naisista/naisistakin kiinnostuneille naisille.
Voit itse määritellä naiseutesi. Jos koet kuuluvasi tähän porukkaan, olet lämpimästi tervetullut.

Työpaja ohjataan suomeksi ja englanniksi.
Osallistumismaksu: 42 e/hlö (sis. alv 24%). Ole nopea, paikat menevät vauhdilla. Liput täältä: https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/

Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Ilmoita muutoksista välittömästi: ihmisten.yhdistajat@gmail.com. Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput.
Tapahtumaan on varattu ilmainen paikka ihmiselle, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com

Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta.

Viralliset sivut
Sijainti
Joogakoulu Shakta, Työpajankatu 10 A, Helsinki

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.