Tyttörakkautta - jatkot!

  • Muu
  • 18:00 – 22:00
  • Joogakoulu Shanti, Helsinki

Tässä illassa naisten välinen läheisyys, hellyys ja himo saavat olla ja elää. Hengitämme, kosketamme ja herätämme aistillisuutta. Kuuntelemme ja kunnioitamme omia ja toisten rajoja.

Tämä ilta on erityisesti teille, jotka olette jo aiemmin osallistuneet Tyttörakkautta-iltoihin tai tantrinen työskentely on teille muutoin entuudestaan tuttua. Teille, jotka kaipaatte rohkeampaa tyttöjen iltaa.

Tässä illassa olet vapaa tutkimaan erityisesti seksuaalienergiaasi. Voit tehdä sen ujosti, villisti, leikkien. Miten vain ja juuri sellaisina kuin sillä hetkellä olet.

Ohjaan tapahtuman alussa lämmittelyharjoituksia, jotka kutsuvat sinua aistillisuuteen, haluista ja tarpeista kommunikoimiseen, rajojen tunnistamiseen ja läsnäolevaan kosketukseen. Tutustumisen jälkeen on vapaampi osuus, jossa voit itse valita, mitä teet Tyttörakkauden jatkoilla.

Voit tulla yksin, oman kumppanin/kumppaneiden tai kavereiden kanssa.
Voit osallistua seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Tapahtuma on suunnattu erityisesti naisista/naisistakin kiinnostuneille naisille.
Voit itse määritellä naiseutesi. Jos koet kuuluvasi tähän porukkaan, olet lämpimästi tervetullut.

Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta. Kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.

Ohjaajana Ihmisten yhdistäjien Kristiina Puukko. Hän on tantric life coach ja yhteisöpedagogi. Kristiina täydennyskouluttaa tällä hetkellä itseään seksuaalineuvojaksi.

Viralliset sivut
Sijainti
Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, Helsinki

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.