Tyttörakkautta

  • Muu
  • 18:00 – 21:30
  • Joogakoulu Shanti, Helsinki

Tässä illassa naisten välinen läheisyys, hellyys ja himo saavat olla ja elää. Hengitämme, kosketamme ja herätämme aistillisuutta. Kuuntelemme ja kunnioitamme omia ja toisten rajoja. Olet vapaa tutkimaan myös seksuaalienergiaasi. Voit tehdä sen ujosti, villisti, leikkien. Miten vain ja juuri sellaisina kuin sillä hetkellä olet.

Ohjaan tapahtumassa erilaisia kohtaamiseen, aistillisuuteen ja tietoiseen koskettamiseen liittyviä harjoituksia turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajana Tantric Life Coach Kristiina Puukko.

Voit tulla yksin, oman kumppanin/kumppaneiden tai kavereiden kanssa. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta. Työpaja on antoisa myös niille, jotka ovat osallistuneet aiempiin Tyttörakkautta-iltoihin.

Voit osallistua seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Tapahtuma on suunnattu erityisesti naisista/naisistakin kiinnostuneille naisille. Voit itse määritellä naiseutesi. Jos koet kuuluvasi tähän porukkaan, olet lämpimästi tervetullut.

Osallistumismaksu: 39 e/hlö (sis. alv 24%). Ole nopea, paikat menevät vauhdilla. Liput täältä: https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/

Tapahtumaan on varattu ilmainen paikka ihmiselle, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com

Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta.

Kysymyksiä?
Ota yhteyttä:
Kristiina Puukko, p. 040 569 4711
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
https://www.facebook.com/ihmistenyhdistajat/
https://www.kristiinapuukko.fi/tantric-life-coach.html

Viralliset sivut
Sijainti
Joogakoulu Shanti, Ruberginkatu 43, Helsinki

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.