Olkkari-ilta

  • Muu
  • 18:30 – 21:00
  • Lahden Monikulttuurikeskus Multi-Culti, Lahti

Lahden Setan olkkari-illat ovat kaikille avoimia iltoja. Olkkarissa voi olla ohjattua ohjelmaa, mutta useimmiten aihetta tai ohjelmaa ei ole määritelty, jolloin jokaisella kerralla osallistujat itse määrittelevät, mitä haluavat tehdä. Paikalle voi tulla hetkeksi, juomaan kahvit tai olla vaikka koko illan. Jokainen kerta muotoutuu paikalla saapuvien ihmisten toiveiden mukaan.
Tällä kerralla teemana on haastattelusarja -projekti:
Aloitimme loppuvuodesta 2019 projektin haastattelusarjan ideasta, joka kokoaa yhteen LGBTQIA + ihmisiä erilaisista taustoista, ikäryhmistä ja elämäntavoista. Projekti tulee olemaan osa Lahti Pride 2020 -ohjelmaa, jonka teema on Rakkautta kaiken ikää. Lahti Pride -teeman tavoitteena on tuoda yhteen LGBTQIA + ihmiset eri sukupolvilta ja luoda keskusteluja heidän välilleen. Rakennamme projektiryhmää tällä hetkellä ja kutsumme kaikki Olkkari-osallistujat osallistumaan mukaan projektiin. Joten tule tapaamaan meitä ja puhutaan lisää projektista ja suunnitellaan yhdessä miten edetään!

Viralliset sivut
Sijainti
Lahden Monikulttuurikeskus Multi-Culti, Päijänteenkatu 1, Lahti

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.