Mummolaakson 25-v

  • Iltatapahtuma
  • 19:00
  • Ravintola Ostrobotnia, Helsinki

Mummolaakson perustamisesta 13.8.1994 on pian kulunut neljännesvuosisata. Yhteisöllistä henkeä ovat alusta asti olleet tukemassa tanssimisen vahva traditio ja monet ikimuistoiset illanvietot. Näissä tansseissa juhlitaan naistenvälistä säpinää, kipinää ja ystävyyttä spesiaaliohjelmalla ravintola Bottan juhlakerroksissa.
Illan aluksi tarjoamme Mummolaakson jäsenille lasin kuohuvaa syntymäpäivän kunniaksi klo 19-20. Klo 20 alkaa juhlinta isommalla porukalla. Suomen ainoa lesbokuoro, iki-ihana Kaupungin Naiset laulaa kotimaisen lyriikan sanoittamaa ja Petra Lampisen säveltämää sielukkaan humoristista musiikkia. Suomen makein naisbändi, kuusihenkinen Jonna Ortju & Namu vauhdittaa meininkiä ammattilaisottein tanssi- & iskelmämusiikilla vetäen myös railakkaampaa bilemusaa. Hittiputkea ja ikivihreää riittää myös DJ Lailiksen levylautaselta.

Bileet ovat naisille, ikäraja 18v.

Liput 10€/15€ + eteispalvelumaksu. Alennus Mummolaaksojen ja Setan jäsenjärjestöjen jäsenkortilla.

Viralliset sivut
Sijainti
Ravintola Ostrobotnia, Museokatu 10, Helsinki
Hintatiedot
10,00 € – 15,00 €

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.