Queerstavi Pride

  • Pride
  • 16:00 – 21:00
  • Juhlatila Maininki, Kustavi

QUEERSTAVI PRIDE VALLOITTAA KUSTAVIN JO NELJÄTTÄ KERTAA

Sydänkesällä, lauantaina 13.7. juhlitaan jo neljättä kertaa Suomen söpöintä Prideä Turun saaristossa, pikkuisessa Kustavin kunnassa.

KULKUE
Kulkue kokoontuu kello 16 Juhlatila Mainingin pihalla, osoite on Keskuskuja 1. Kello 16.30 kulkue lähtee liikkeelle ja kiertää Kustavin keskustassa.

JATKOT JA OHJELMA
Jatkopaikkana toimii Juhlatila Maininki. Jatkoilla esiintyy ihana SITKU-yhtye!

ESTEETTÖMYYS
Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Jatkoille on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu. Lapsiperheet ovat tervetulleita ja lapsille on tarjolla leikkipiste jatkoilla. Kulkue etenee rauhallista tahtia ja sen 1,7 kilometrin mittainen reitti on tasamaata ja loivaa mäkeä asfaltilla ja soratiellä. Tapahtuma on queerfeministinen ja antirasistinen ja kaikenlainen syrjintä ja häirintä on kielletty. Tulethan tuoksutta etkä tupakoi kulkueessa. Jatkopaikan wc-tilat ovat kaikkien käytettävissä sukupuolesta riippumatta. Ole yhteydessä, jos tarvitset lisätietoja - vastaamme mielellämme!

Katso lisätietoa: facebook.com/queerstavipride

Viralliset sivut
Sijainti
Juhlatila Maininki, Keskuskuja 1, Kustavi

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.