Ystävänpäivän naistenbileet

  • Iltatapahtuma
  • 20:00 – 02:00
  • Grand Georgia, Helsinki

Ystävänpäivän naistenbileet Ravintolalaiva Georgiassa perjantaina 15.2. klo 19-02!
Laivallinen ihania naisia, hyvää musiikkia ja kylmiä juomia!
Kattaus parhaita naiskoomikoita, ystävänpäivän tunnelmaa ja suloista intohimoa!

Ovet 19:00
Stand up 20:00
Two Cats On The Block 22:00

Ihania naiskoomikoita! Mukana mm.Tiina Oksanen, Aretta Vähälä, Jenni Kuhalainen sekä Illusia "jumalatar" Sarvas! Illan emäntänä, komedian ryhtineitsyenä toimii hellän suloinen mutta polttavan kuuma Marjo Rantanen!

Two Cats On The Block iskee sielun tiheyteen soittamalla tanssittavimmat biisit, kovimmat klassikot ja taianomaisimmat taidonnäytteet! Tämän joensuulaisduon Azra "kone" Topcu paukuttaa menemään sellaisella intohimolla, että sydämesi sykkivä tahdistin saa kyytiä! Noora "satakieli" Karppanen viettelee äänellään Helsingin äärilaidat sateenkaaren tavoin! Mahtava duo ja uskomaton yhteensointi - tätä ei kannata jättää kokematta!

Ohjelman lisäksi pöydissä tarjolla Julma-Alias, Dear Eki ja Vähän katveessa -seurapelit ja onnen yllätyksiä ystävänpäivälle ja ihanille naisille - sekä tietenkin rakkausaiheinen bongausbingo! Tule ja nauti ihanasta illasta hyvän komiikan, huikean musiikin ja ihanien naisten parissa!

Liput etukäteen 17,50 Holvista (https://holvi.com/shop/firebird/
(Liput ovelta, mikäli lippuja ovelle jää, 22,50)
Pyydämme ystävällisesti varaamaan käteistä narikkaan kolmen euron verran, jonoja välttääksemme.

Tule, nauti ja rakasta!

Sijainti
Grand Georgia, Hakaniemenranta 11, Helsinki
Hintatiedot
17,00 € – 22,00 €

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.