ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukanaHuoneistoremontit, kylpyhuone- ja saunaremontit, laatoitustyöt. Ammattitaitoinen henkilökuntamme suorittaa kaikki kodin pienet ja isot remontit etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti. Kauttamme myös lvis-palvelut! Tilaa ilmainen arviointi!

Palaute

Ranneliike.net pyrkii seuraamaan sateenkaarimaailman tapahtumia niin meillä kuin muuallakin - ja välittämään tietoa eteenpäin. Emme kuitenkaan ehdi huomata kaikkea mielenkiintoista - tai jokin uutisjutuistamme saattaa kaivata tarkennusta.

Jos olet huomannut mielenkiintoisen, mielestäsi uutisarvoisen seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjä sivuavan aiheen, kerro siitä oheisella lomakkeella.

Palautteen/vinkkien käsittelyä helpottaa, mikäli jo otsikosta saa kuvan siitä, mitä asia koskee. Palautekentässä oleva aiheen avaaminen, linkit tiedon lähteelle ja mahdolliset lisähuomiot helpottavat aiheeseen perehtymistä.

Nimi
eMail
Otsikko
Palaute
 
Pyrimme palaamaan asiaan, mutta toimintaa pyöritetään
vapaaehtoisvoimin, eikä erityistä "asiakaspalvelua" ole.


[ ranneliike.net | ylläpidon sivu | palaute ja yhteystiedot ]
[ henkilöt | saitin ohjeet | historia ]
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy