Naisen ja miehen avioliitto ei uhattuna

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • -
  • 4

Timo Soini kertoi osallistuneensa Pariisissa mielenosoitukseen naisen ja miehen välisen avioliiton puolesta. Asia on tärkeä.

Naisella ja miehellä tulee olla oikeus mennä keskenään naimisiin. Tämän oikeuden puolesta olen itsekin valmis marssimaan.

Naisen ja miehen välinen avioliitto ei kuitenkaan ole uhattuna. En ole kuullut yhdestäkään aloitteesta, kampanjasta tai mielenosoituksesta, jossa haluttaisiin kieltää tai edes rajoittaa naisen ja miehen oikeutta avioitua keskenään.

Soinin ei myöskään ole pakko mennä naimisiin miehen kanssa. Tasa-arvoinen avioliittolaki lisää ihmisten oikeuksia, ei vie niitä keneltäkään pois.

Soini ei osoittanutkaan Pariisissa mieltä naisen ja miehen välisen avioliitto-oikeuden puolesta. Hän osoitti mieltä samaa sukupuolta olevien parien avioliitto-oikeutta vastaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tasa-arvoista avioliittolakia kannattaa 58 % suomalaisista ja 63 % ranskalaisista. On jännää, että Soini on valmis marssimaan yhtäläisiä oikeuksia ja kansan enemmistön mielipidettä vastaan jopa toisessa Euroopan maassa.

Ovatko ranskalaisten yhdenvertaiset oikeudet todella Soinin mielestä uhka? Vai löytyisikö kotimaasta tähdellisempää tekemistä?

Oras Tynkkynen

4 kommenttia

  • 1 / 4
  • Eks tiä
  • 31.5.2013, 15.58
Minulla on auto. Pidän siitä, olen siihen tyytyväinen. Naapuri ostaa samanlaisen. Enkö enää pidäkään omaa autoani arvossa, koska sellainen on naapurillakin...? Vaihda auton tilalle avioliitto, ja mieti.
Selvähän se. Jos olen saanut jotain, joka nostaa minut naapurini yläpuolelle, se on todella arvokasta. Jos naapuri saa saman kuin minä, en enää voikaan katsoa häntä luontevasti alaviistoon.