Nuorten homomiesten uhkaus heteromiehille (huumoria)

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • Juhani Viherlahti
  • 2
Kuvaruutukaappaus nuorten homomiesten videosta.

Mainiossa opiskelijahomojen videossa he hehkuttavat tyylikästä ulkomuotoaan, naisten tykkäämää tyylitajuaan, teatteriharrastustaan ja keittiötaitojaan. Näillä avuillaan opiskelijahomot uhkaavat napata heteromiesten tyttöystävät, elleivät heteromiehet ala kannattamaan tasa-arvoista avioliittolakia.

Eipä mennyt kuin hetki, kun internettiin ilmestyi heteromiesten tekemä vastavideo aivan samassa formaatissa kuin homojen video.

Heterot pitävät ideaa loistavana. Kun homo vie tyttöystävän teatteriin, voivat heteromiehet keskittyä siihen mikä heiltä tavallisesti kielletään, esimerkiksi katsella kaikkia rakastamiaan urheiluotteluita. Jos heteromies suostuu menemään katsomaan Broadway-showta tyttöystävänsä kanssa, tämä alkaa oitis haaveilemaan hääpuvusta ja antamaan nimiä heidän syntymättömille lapsilleen.

Heteromiehet ovat varmoja, etteivät homomiehet pärjää heteromiehille naisen kanssa sängyssä. "Ollaanpa rehellisiä. Se ei teiltä luonnistu. Te pidätte vaginaa ällöttävänä ja me puolestamme upeana."

Heteromiehet kannustavat: "Siitä vaan, menkää naimisiin tyttöystäviemme kanssa, koska me emme aio tehdä niin."

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Homomiesten uhkaus:

Heteromiesten vastaus:

Gay Star News -juttu. Mukana molemmat videot

2 kommenttia

Tuosta heteromiesten vastaus antaa ymmärtää, että avioliitto on oikeutena homoille tärkeämpi ja heteroille lähinnä taakka. Hauskoja videoita. :D