'Gay Gestapo'

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • JuhaniV
  • 3

CNN:n uutisankkuri Carol Costello haastatteli kiivaan homovastaista AFA:n tiedottajaa Bryan Fisheriä. Kun Fisherin puhe alkoi muuttua suoranaiseksi vihapuheeksi, Costello totesi etteivät Fisherin väitteet ole yksinkertaisesti totta ja katkaisi haastattelun.

Fisher suuttui niin pahasti, että haukkui Costelloa "homo gestapoksi", koska tämä katkaisi hänen puheensa juuri sillä hetkellä, kun hän alkoi kuvailla homojen terveysriskejä.

Costello antoi takaisin kunnolla: "Herra Fisher, jos tuo on määritelmä 'homo gestapolle', minä olen silloin ylpeästi jäsenkortin omaava jäsen."

***

Homovastaisilla äärijärjestöillä kuten AFA ja NOM (National Organization for Marriage) on ollut viimeaikoina runsaasti vastoinkäymisiä. Muutos yhteiskunnassa homomyönteiseen suuntaan on selvää ja näkyvää. Järjestöjen toiminnassa on myös paljastettu piirteitä, jotka eivät sietäisi päivänvaloa. Järjestöjen julkisuudessa käyttämät puheenvuorot ovat koventuneet jopa lähes epäuskottavuuteen saakka. Homot ovat syyllisiä lähes kaikkeen mahdolliseen. Tässä suhteessa heidän mielikuvituksellaan ei tunnu olevan minkäänlaista rajaa.

Huffington Postin uutisjuttu ja video

3 kommenttia

Pitäisiköhän noilta homovihaajilta kysyä, että tietävätkö he mitä Gestapo teki homoille natsi-Saksassa? Veikkaan, että tietävät, mutta eivät välitä. Omassa sairaassa päässä kahden pahaksi koetun asian väkinäinen rinnastaminen saattaa kalskahtaa hyvältä propagandalta, vaikka todellisuudessa näiden homovihajärjestöjen arvomaailman identtisyyttä natsien homokantaan ei voikaan ohittaa.

Sama järjettömyys ilmenee myös homoseksuaalisuuden rinnastamisessa pedofiliaan, insestiin tai eläimiin sekaantumiseen. Näin on asian laita myös siinä, että syytetään homoja islamisaatiosta. Mikseivät homojen avioliittojen ja perheiden vastustajat voi vain avoimesti myöntää, että he ovat itse natsien perillisiä. Häpeävätkö he sitä ja pyrkivät siksi projisoimaan itseinhoaan vihansa kohteisiin, eli homoihin?
Kyllä ne tietää.

Eivätkös nuo AFA ja NOM ole järjestöjä, joissa tekemisissä olevat äärikristityt julkaisivat taannoin kirjansa the Pink Swastika, jossa he väittivät natsien olleen homoja ja kyseinen kirjahan on laitettu nettiinkin levitykseen tänne
http://gaynazis.com/

Heitä ottaa vain "henkisesti" päähän se, että protestantti-oppi-isä Martin Lutherin jo 1543 kirjoittamasta kirjasta "Juutalaisista ja heidän valheistaan" löytyy liki kaikki se, mitä hitler ja natsit panivat käytännössä toimeen juutalaisia ja homojakin
kohtaan keskitysleireillään.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Juutalaisista_ja_heid%C3%A4n_valheistaan
Kirjan suomennus ("natsi-hegemonian" ajoilta) vuodelta 1939 löytyy myöskin netistä täältä
https://helda.helsinki.fi/handle/10138/26563?show=full&locale-attribute=sv

Eli sivun alaosasta Luther.pdf -linkki, siis tämä
https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/26563/Luther.pdf?sequence=2

Juutalais-vihahan on kuulunut kristillisyyden vuosituhantisiin perinteisiin, aina toisen maailmansodan holokaustin karmeaan vihahuipennukseen asti, jolloin 1/3 maailman juutalaisista surmattiin katolis/protestanttisen kristillisessä natsi-Saksassa.
hitlerhän oli syntyisin katoliselta alueelta, jolla oli perinteisesti erittäin syvää juutalaisvihaa ja hänhän oli katolinen, joten ne ajatukset eivät vain tullatupsahtaneet aatun päähän ihan itsestään, vaan niillä oli vanha "arvo"pohja.

Amerikan ns. raamattuvyöhykkeellähän oli toisen maailmansodan jälkeen järjestöjä, jotka pyrkivät kiistämään kaiken holokaustista eli yli kuuden miljoonan juutalaisen ja yli 10 tuhannen homomiehen surmaamisesta natsi-Saksassa. Toki stalinismi surmasi "puhdistus"vainoissaan merkittävän määrän juutalaisia myös, lähinnä jo ennen toista maailmansotaa, muttei heidän osaltaan natsien "aikaansaannosten" mittaluokassa.
Etelä-Venäjällä oli jo myöskin keisari-Venäjän aikana 1800-luvun lopulla ollut juutalaisvainoja. Samoin Keski-Euroopassa ja muuallakin Euroopassa juutalaisilla ei ollut yhdenvertaisia kansalaisoikeuksia ja heitä ajoittain myös vainottiin väkivaltaisin ottein. Saksassakin 1800-luvun lopulla viha yltyi väkivaltaisuuksiin asti, joissa myös ihan korkeakoulutusta saaneet ihmiset kävivät juutalaisten kimppuun, kättä pidemmän kera. Juutalaisvihaan, antisemitismiin liittyy varsin paljon samaa, kuin homobofiaankin: http://fi.wikipedia.org/wiki/Antisemitismi

Äärikristityillekin on vaan useimmiten niin helppoa itse antaa itselleen tai omalle seurakunnalleen synninpäästö pahoista teoistaan ja syyttä niistä samalla muita, etenkin vähemmistöjä. Sen äärikristikunta taisi oppia ollessaan "sivistyneen" roomalaisen eurooppalaisuuden vainon kohteena ja heille jäi hampaankoloon kostonhalut elämään...

Kommenttia muokattu: 23.10.2012 klo 20:48