Unkarilainen vihasivusto ihailee Suomen skinheadeja, Perussuomalaisia ja väkivaltaa

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • vaeltaja2006
  • 10

Unkarilainen pride-paraatin vastustaja
Kuva vihasivustolta

Unkarilainen vihasivusto kuruc.info ihailee Perussuomalaisten menestystä, koska suomalaispuolueella menee jo paremmin kuin unkarilaisella ääripuolueella Jobbikilla. Toissa päivänä vihasivusto kertoi meikäläisten isänmaan ystävien eli skinheadien suoraselkaisestä toiminnasta Suomessa. Suoralla toiminnallaan skinheadit opettavat Suomen neekereille hyviä tapoja.

Kuruc.info -vihasivusto on lähellä unkarilaista Jobbik-puoluetta. Unkarin suurten väkivaltaisten mielenosoitusten aikaan (mm. Budapestin Priden aikaan) sivusto antoi ohjeita vastamielenosoittajille.

*****

Tähän tapaan vihasivulla kerrottiin toissa päivänä Suomen skineistä:

Suomessa on härkämäisen vahva skinhead-liike. Täällä on kaupunkeja (esim. Joensuu), joihin neekerillä ei ole mitään asiaa, koska skinit ennen pitkää heidät nappaavat. Suurin osa suomalaisista katselee skinejä kansallisina vapautusjoukkoina, koska kansalle nekrut ja mustalaiset ovat vaiva ja harmi. Nyt suomalaisessa politiikassa äänestetään Jobbikia vastaavaa puoluetta, Perussuomalaisia, joka on noussut gallupeissa 17,9%:iin. Nousun taustalla on suhtautuminen neekereihin, juutalaisiin, mustalaisiin ja arabeihin. Perussuuomalaiset menestyvät paremmin kuin Unkarissa Jobbik. Perussuomalaisia on vaikea sivuuttaa, kun huhtikuussa aloitetaan hallitusneuvottelut.

Kunnon skinit hoitelivat "uhrinsa" Vantaalla, joka on yksi pahimmin maahanmuuttajaongelmainen paikka. Lehtijutuissa ei mainittu "uhrin" syntyperää, mutta kunnon isänmaanystävät eli skinit kellistivät ja potkivat "uhrinsa" kasvot niin, että vammat olivat vakavia. Jos todella asianomaiset olivat neekereitä (tai ehkä mustalaisia), niin kannatamme skinien urotekoa. Nämä kaksi lukutaidottomien rotua ovat niin rikoksiin taipuvaisia Suomessa, että ne muistuttavat Unkarin sekarotuisia. Suomen neekereistä 99% on Somaliasta tulleita talouspakolaisia, jotka eivät halua sopeutua maahan, vaan jatkavat rikollista uraansa ja uskonnostaan johtuen raiskaavat suomalaistyttöjä ja naisia.

Näin mennään Suomessa. Skinit iskevät mustalaisrikollisia ja maahanmuutajia vastaan, ja paras osa kansasta äänestää suomalaista Jobbikia siis perussuomalaisia hallitukseen. Ja nämä rikolliset ammutaan helvettiin. Suomi on mallimaa - myös tässä suhteessa.(käännös ei ole sanatarkka)

Tämän tekstin jälkeen sivulla on pahoinpitelyuutinen suomeksi

http://kuruc.info/r/4/74491/

Sivustolla on toinenkin samantyyppinen pahoinpitelyuutinen.

*****

Timo Soini istuu europarlamentissa samassa salissa kuin Unkarin Jobbikin kaksi edustajaa. Voisikohan Soini sanoa niille unkarilaisille, ettei Suomesta kannattaisi julkaista tällaisia vihakirjoituksia. Edes Homma-foorumilla näistä ei pidetä.

Ranneliikkeen pikagallupissa perussuomalaiset saivat kohtalaisen kannatuksen. Siis: homot yhteisessä rintamassa näiden "isänmaanystävien" eli skinien kanssa.

10 kommenttia

Gallupit valehtelevat. Jos minulta kysytään puoluekantaa tai ketä äänestän, vastaan aina eri tavalla kuin todellisuudessa kannatan. Mielestäni gallupit ovat aika tavalla roskaa. Äänestyspäivän ovensuukyselyt ovat hieman eri asia. Niihinkin vastaisin kuitenkin eri tavalla kuin äänestän.
Jos edes yrittäisit olla objektiivinen uutisoinnissasi, niin se ei sataisi PS:n laariin.