Paradise Oscar Düsseldorfiin

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • vaeltaja2006
  • 6

Ruotsalainen QX oli seuraamassa Euroviisufinaalia Turussa. Ranneliike ei ollut. Edes tv-lähetystä ei ilmeisesti seurattu.

http://www.qx.se/melodifestivalen/16683/finskt-charmtroll-till-d%C3%BCsseldorf

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

6 kommenttia

Ehkä ei ollut edes tarvetta moiseen läsnäoloon? Täysin tyhjänpäiväistä touhua!
Olen kasvanut Euroviisujen mukana ja semifinaalien sekä itse finaalin katsominen on ihan jokavuotinen pakko vaikken tunnista itseäni virallisesti viisufaniksi. En kyllä mitenkään ymmärrä että miksi Suomen viisutouhu on niin julmetun... huonoa. Artistit ovat suureksi osaksi ihan neverheardeja ja joista ei kuullakkaan (onneksi) enää yhtään mitään kyseisten Suomen karsintojen jälkeen. Viime vuosina sen musiikillisen tason tai lähinnä tasottomuuden lisäksi Suomen karsintoihin on vielä vedetty mukaan niin typerää huumoria ettei ole tosikaan. Vedetäänkö tahallaan niin överiksi vai kuvitteleeko noiden viisusketsien sun muiden tekijä ihan oikeasti että niissä on tasoa? Kyllä pala kurkussa seurattiin eräs vuosi Ruotsin omaa viisuspektaakkelia joka vahingossa löytyi telkkarista.

Mitä itse kappaleeseen tulee... Noh, viime vuonna finaaliin pääsi kaksi kitaranrämpyttäjää joita itse pidin vaan ohjelmantäytteinä. En kyllä siltikään jaksa uskoa että tuolla pärjättäisiin.