Suomen mustalaiset ja somalit unkarilaisen vihasivuston hampaissa

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • vaeltaja2006
  • 1

Unkarin uusi puoluekartta on aiheuttanut paljon levottomutta Euroopassa. Vallassa olevalla kansallis-oikeistolaisella Fideszillä on parlamentissa ehdoton enemmistö. Äärioikeistolaisen Jobbikin suosio jatkuvasti lisääntyy samaan tapaan kuin meillä perussuomalaisten suosio.

Äärioikeistolaisella Jobbikilla on netissä oma tehokas "äänenkannattaja", vihasivusto "kuruc.info", jossa homoja kutsutaan lähes aina loukkaavilla nimillä: "pervertikot" tai "hintit". Iholtaan tummemmat ovat aina neekereitä. Sivusto sijaitsee ilmeisesti Amerikassa, ja uusi medialaki tuskin koskaan pystyy vaikuttamaan sivuston sisältöihin. Ehkä ei halutakaan vaikuttaa sisältöön. Erityisen tarkasti sivustolla seurataan ns. "mustalaisrikoksia". Niitä varten valikossa on ihan oma kohta "Cigánybûnözés". Nyt ovat seurannassa myös Suomen mustalaisten tekemät rikokset. Vihasivustolla Suomen homojen asioita ei ole kommentoitu. Sen sijaan esim. Unkarin kansallisteatterin johtajasta Robert Alföldistä on monta häväistyskirjoitusta.


Halla-aho päähenkilönä vihasivuston artikkelissa

Eilen sivulle tuli kuvaus perussuomalaisten menestyksestä ja arvomaailmasta. Sivulla kerrotaan mm. seuraavaa:

Suomen kansallis-radikaalisen puolueen Perussuomalaisten pääideologi ja puhetorvi on Jussi Halla-aho. Hänen ajattelutavoistaan löytyy wikiquotesta otteita. Halla-aho ei tykkää somaleista ja hän arvostelee holokaustista jankuttamista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Somalialaisista vihasivusto kertoo Halla-ahon sanoin: "Somalit ovat perineet suomalaisessa tajunnassa sen position, joka vuosisatojen ajan kuului romaneille. On vaikea nimetä röyhkeämpää, kiittämättömämpää, vaateliaampaa, aggressiivisempaa ja kaikkinaisesta itsekriittisyydestä vapaampaa vähemmistöä kuin somalit". Eli kuruc.infon yhteenvetona: Suomen ongelmallisin, rikollinen muslimineekerivähemmistö, joka suomalaisten mielestä sisältää jo enemmän rikollista ainesta kuin omat mustalaisemme.

Joulukuussa kuruc.info-sivustolla kerrottiin, että suomalaisille somalialaiset ovat "somppuja" eli sompansseja eli simpansseja. Mietittiin myös, mitä suomalaiset haluaisivat lähettää joululahjana Suomen somaliliiton toimistoon? Sianpään, napalmia, homopornoa, myrkkykapseleita.

Vihasivusto kuvaa myös, mitä Halla-aho on sanonut mustalaisista: "Mitä pitäisi tehdä, jotta romanien köyhyyskierre katkeaisi? Romanikulttuuriin kajoamisen kaikki tietävät mahdottomaksi. Millä romaneja estetään sukuloimasta, jos se kuuluu heidän kulttuuriinsa? Millä romanilapset pakotetaan iltaisin nukkumaan, ellei se kuulu heidän kulttuuriinsa? Köyhyyskierre on tosiasiallisesti asennevammakierre, joka voitaisiin nähdäkseni katkaista vain ankarilla (lähinnä taloudellisilla) sanktioilla, romanivanhempien uudelleenkoulutuksella tai romanilasten sijoittamisella sijaisperheisiin".


Hommafoorumin uutisessa Halla-aho puolustelee natsirikollista ja kutsuu Nürnbergia farssiksi! Kuruc.info -sivusto tykkää Halla-ahosta, koska Unkarissa äärioikeisto vihaa juutalaisia. Suomalaisessa lehtikommentissa joku kirjoittaa: "Halla-Aho oikeassa, juutalaiset työnnettävä Välimereen". Unkarissa ollaan samaa mieltä.


Vihasivustolla on suoria lainauksia suomalaisista nettifoorumeista suomeksi ja unkariksi. Suomalaisia homoja ei ole otettu vihasivuston hampaisiin. Halla-ahokaan ei ole homoista paljon kirjoitellut (paitsi Tehtaankadun puiston homosta, jonka kohdalla Halla-aho mietti, pitäisikö hakea pyssy ja ampua se).

Jussi Halla-ahon sanomisia wikiquotessa
Kuruc.info-sivuston Suomi-uutinen joulukuussa (lainauksia suomeksi)
Kuruc.info-sivuston Suomi-kuva eilen (lainauksia suomeksi)

1 kommenttia