Kaupungin Nuoret Neitoset Meillä ja Muualla

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • Ismo Kyllönen

Miksi monet homot käyttäytyvät kuin menstruoivat naiset, joiden päätä on taottu liian monta kertaa seinään? Oletko koskaan kiinnittänyt ylimääräistä huomiota langanlaihoihin kastraattiäänellä kaakattaviin nuoriin poikiin? Onko sinulla vaikeuksia tunnistaa pojat tytöistä? Minne on kadonnut "miehen" malli?

Hyvänen aika sentään!
Välillä tällaisesta tavallisesta homomiehestäkin tuntuu, että nykyinen homovillitys tahtoo mennä hieman liian pitkälle. Ei miehistä sentään ole tarkoitus naisia tehdä, vaikka peniksestä molemmat pidetäänkin.

Nyt on maanantai-ilta, taustalla SubTVllä hössää Anopin fabulous hintsukkajuontaja, Sami Sykkö. Muutaman minuutin kuluttua samaisella kanavalla Jackie yrittää erottaa homot heteroista rapakontakaisessa reality-tvdeittiohjelmassa. Homokarsinnan jälkeen seuraamme tunnin kiimaisten lesbojen touhuja Pyhien Enkelten kaupungissa. Ja tänään on siis edelleen maanantai... Sähköinen media tursuaa homoja.

Mutta miksi ihmeessä nuoret homopojat tälläävät itsensä paksumman pakkelikerroksen alle kuin vastaavanikäiset tytöt? Edes Fab5 ei siihen kehota ketään! Jestas sentään, Tupperware-kutsutäditkin jäävät toiseksi kaakatuksen määrässä! Kummallisinta asiassa on se, että julkinen homokaakatuskulttuuri tuntuu olevan kovin suomalainen ilmiö, Keski- ja Etelä-Euroopassa nuoria kaakattajahomoja on huomattavasti vähemmän katukuvassa. Tosin ranteet heiluvat sielläkin samaan tahtiin :-) Onko Suomi vapaamielisempi miesten feminiinisten ominaisuuksien osalta?

Entä pukeutuminen ja hiukset? Suomessa hiusvärejä lotrataan miesten keskuudessa enemmän kuin missään muualla. Niin heterot kuin homotkin säväyttävät kuontaloaan milloin blondiksi, bruneteksi taikka hekumalliseksi punapääksi. Tässä suhteessa olemme kovin vapaamielisiä. Mennäänpä vaikkapa Saksaan tai Italiaan, tunnin kaupunkikävelyn aikana vastaan on kävellyt vain kourallinen miehiä, jotka ovat uskaltautuneet värjäämään hiuksiaan ja kaikilla "vain" blondiraidoitettu hiusto. Kenties liikun vain väärissä paikoissa....

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Helsinkiä on parjattu viimeisen parin vuoden aikana Euroopan trendikkäimmäksi kaupungiksi. Kotosuomesta käsin väittämää on vaikea pitää totena, mutta matkailu avartaa näkymiä jälleen. Totta kai Milanolla on Dolce&Gabbanansa ja Pariisilla Yves Saint Laurentinsa ja Madridissa on Zaran liikkeitä vaikka jokaiseen Suomen kaupunkiin parikin kappaletta. Mutta so what, meillä on omat KoneHelsinkimme ja muut tulevaisuuden muodintekijät.

Kauhistus! Mutta hehän ovat juuri ne jotka tekevät nuorisohomoistamme "neitosia"! Helsinki on cool, koska Helsinki on gay!?!?!!!

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!