Eihän se ole keneltäkään pois, se tapahtui vahingossa ja muut parisuhteen peruspilarit

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • Nallu

Homokulttuurissa tuntuu olevan pinnalla kovin ristiriitaisia käsityksiä ja ajattelutapoja tiettyjen asioiden suhteen. Samaan hengenvetoon, kun puhutaan luottamuksesta ja vannotaan olevansa yhden miehen kaveri, puhutaan miten se ei ole keneltäkään pois ja miten se sitten tapahduttuaan oli pelkkä vahinko eikä missään nimessä tietenkään merkitse mitään. Ai, että mistäkö puhutaan? Puhutaan homojen erikoisesta käsityksestä, jonka mukaan parisuhteen ulkopuoliset suhteet eivät ole mitenkään keneltäkään pois eivätkä merkitse mitään. Ja ainahan toisen kanssa sekstataan vahingossa. Kuulostaako ristiriitaiselta? Kerrataanpa vähän pieniä perusasioita.

Ei ole keneltäkään pois? Fyysisesti ei varmasti olekaan, mutta miten on asia luottamuksen ja turvallisuuden kannalta. Otetaan esimerkiksi yksi vallaton ravintolailta, jonka kumppanisi viettää iloisessa homoseurassa ja käykin niin, että hän ei tulekaan kotiin yöksi tai kotimatkalla käy pikaisella baarissa tapaamansa tuttavuuden kanssa. Yleensähän näistä ei juuri hiiskuta kotona, mikä on kieltämättä ihan järkevää, mikäli aikoo vielä katsella kumppaniaan pitempään. Entäpä jos tällä uudella tuttavuudella oli muutakin annettavaa kuin vain seksi? Suurin osa kiertopalkinnoista on hoidettavissa eri vahvuisilla antibiooteilla, jotka korkeintaan iskevät elimistön hetkellisesti siihen kuntoon, että mikään ei pysy sisällä. Tämä on kovin pieni murhe verrattuna siihen mitä tapahtuu parisuhteelle tuollaisen paljastuttua. Ja yleensä paljastuessaan se on jo aivan liian myöhäistä ja molemmat osapuolet ovat kuurilla - onnea! Mitä tapahtuu tässä kohtaa turvalliselle parisuhteelle, joka perustuu luottamukseen ja toiselle uskollisena olemiseen? Aivan oikein, sitä ei sen jälkeen enää ole. Tokihan asiaa voi omalta kannalta korjata niin, että haukkuu syyttömän osapuolen, kaataa kaiken hänen niskaansa eikä tässäkään kohtaa tunnusta käyneensä heiluttamassa vehjettään vieraissa. Tosin vastapuoli tietää mitä on tehnyt ja tästä seuraa yleensä loppuelämän vihanpito. Ja sitten ihmetellään taas, että mitä minä nyt muka olen tehnyt. Eihän se ole keneltäkään pois. Ja ihan vahingossahan minä, eihän se mitään merkinnyt.

En tiedä miten muiden ihmisten seksielämä etenee, mutta allekirjoittaneen ei ainakaan etene vahingosta toiseen. Jos joku väittää, että syrjähyppy oli vahinko eikä merkinnyt mitään, hän voi saman tien kerätä kamppeensa ja lähteä hieman kasvamaan vaikka äidin hoivaan. Kaikki tällaiset tapaukset merkitsevät jotain ja kukaan ei halua kohdalleen kyseistä tilannetta, jossa toinen pettää. Vaikka miten vahva ja vapautunut homo on kyseessä, se sattuu aina ja tulee esille ennemmin tai myöhemmin esimerkiksi parin normaaleissa riidoissa. Jos ei miellytä, niin mene sen toisen luokse; tehän jo nussittekin yhdessä! Kuulostiko tutulta? Moniko muuten harrastaa seksiä vahingossa? Kännissä voisi melkein lukea vahingoksi, mutta ei se sepalus silloinkaan vahingossa aukea ja siitä eteenpäinkään mitään ei tapahdu vahingossa. Ilmeisesti kyseiset lausahdukset ovat keksineet sellaiset ihmiset, jotka eivät vaan pysty pitämään kaluaan kurissa.

Lähdenpä tästä täysin vahingossa harrastamaan aivan merkityksetöntä seksiä, joka ei tietenkään ole keneltäkään pois. Hyvää loppukesää ja värikästä syksyä itsekullekin - hymyillään kun tavataan!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!