Kevät

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • Ismo Kyllönen

Kevät on vuodenajoista ihmeellisin, silloin tapahtuu paljon mielenkiintoisia ja käsittämättömiäkin asioita. Kevät on uudelleensyntymisen, puhdistumisen ja uudistumisen aikaa. Eikä pelkästään vain luonnossa, myös luonnosta erkaantuneelle ihmiselle kevät on kaikkea tuota. Ranneliike.net:illekin kevät on uudistumisen aikaa. Sivumme saivat uuden kotinsa vastakynnetystä, salaojitetusta ja lannoitetusta pellosta. Nyt sopii kaikkien kukkien kukkia.

Kevään tullen, televisio-ohjelmat ja lehdet alkavat pursuta laihdutusvinkkejä ja ”Kesäksi kroppa rantakuntoon” –vinkkejä. Eikö kroppa voi olla rantakunnossa muulloin kuin kesällä?
Itsekin olen median uhri, minne vain katsonkin, silmäni tavoittavat kapeita vyötäröitä, pyykkilautavatsoja, muodokkaita rintalihaksia ja pullottavia hauiksia. Vuodesta toiseen ravaan kuntosalilla riehumassa punttien kanssa ja rääkkäämässä itseäni spinning ja BodyPump –tunneilla. Joka uusivuosi lupaan, että vatsani on tynnyrin sijasta six-pack kesään mennessä. Helmikuussa yleensä tilanne näyttääkin hyvältä, mutta kevät tekee temppunsa. Kesän tullen sama tynnyri makaa edelleen tyhjentymättömänä, mutta toisaalta, kuka six-packiä haluaa kun tynnyrissä saa enemmän. ;-)

Mikä on kevään taika?

Kevät ilmenee ihmisissä väsymyksenä, levottomuutena, iloisuutena, kiimana, masennuksena, toivona paremmasta ja uuden etsimisenä. Kevät liikuttaa ihmisiä. Pitkä pääsiäisviikonloppu mässäilyineen turruttaa kansan hetkeksi. Ensimmäiset lämpimät ja aurinkoiset päivät vetävät ihmiset takaisin terasseille talven jälkeen. Ihmissuhteet heräävät henkiin ja kosintakausi käynnistyy. Jos ei heilaa Helluntaina, niin ei koko kesänä. Kiirettä pitää.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ranneliike.net kävi rasvaimussa ja kasvojenkohotuksessa ja on valmis kevääseen. Nyt on neitonen kukkeimmilaan kosijoiden mieliksi. Kunpa itse kukin pystyisi moiseen muodonmuutokseen kuukaudessa. ”One emergency liposuction, please!”
Kevään muutosimussa aion viimeinkin kaventaa vyötäröni muutaman vuoden takaisiin mittoihin, vaikka sitten korsetilla! En aio jäädä toiseksi ranneliike.net:ille! Äläkääkä tekään! Tempautukaa kevään muutoshurmaan, jos ette ole sitä jo tehneet Munaristeilyn Botox-baarissa!

Veikeän ihanaa kevättä ja olkaa hyvä, entistä ehompi ranneliike.net!

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!