Aito Avioliitto -yhdistys koettaa hakea julkisuutta ja kannatusta vaikka väkisin

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • Juhani Viherlahti
  • 42
Aito avioliitto -Helsinki kiertueella kerrottiin olevan mukana Ben Zyskowiczin - hänen itsensä tietämättä. Maininnat mukanaolosta on sittemmin poistettu. Kuvakaappaukset ovat aitoavioliitto.fi -sivustolta ja yksityiskohdasta tapahtuman ilmoituksessa.

Aito Avioliitto -yhdistys on lähtenyt kiertueelle eri puolille Helsinkiä. Mukaan on koetettu haalia tunnettuja henkilöitä ja jopa epäilyttävällä tavalla.

Kun kiertueesta ensimmäistä kertaa tiedotettiin, ohjelmaan vierailijaksi oli merkitty myös kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz. Tuntui jotensakin yllättävältä että kokenut, pitkän linjan poliitikko olisi lähtenyt mukaan tuon ryhmän kierrokselle.

Ben Zyskowicz on ilmoittanut selkeästi, ettei hän ole vieraana kyseisellä Helsinki-kiertueella. Hänen nimensä hävisi äkisti AA-kiertuelistalta. Zyskowicz on ilmoittanut myös, että kun laki on kerran säädetty, hän ei kannata sen kumoamista.

AA-seurakunta on saanut vierailijaksi kiertueelleen oletuksen mukaisesti kristillisdemokraatteja, perussuomalaisen ja keskustapoliitikon.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

AA-yhdistys näyttää suhmuroivan monella tavalla, mm. kieltämällä yhteytensä amerikkalaiseen homovihajärjestöön, vaikka näytöt päinvastaisesta ovat täysin selvät.

(Huom. kuvaa klikkaamalla sen saa näkymään kookkaana.)

42 kommenttia

Tällainen toiminta vain vahvistaa epäilyksiäni ko. yhdistyksen keräämiä paperisia kannatusilmoituksia kohtaan.
AA-porukka luulee, että heille kaikki keinot on sallittuja.
Mielenkiintoista olisi tulevaisuudessa tietää kuinka paljon noista paperisista kannatusilmoituksista olisi hylättäviä.

Jotenkin tuntuu, että tuo porukka muutenkin nettisivuillaan tiedottaa mitä sattuu ja sitten kun jäävät "housut kintuissa" kiinni, hupsis, tieto onkin kadonnut sivuilta, näin taisi olla tilanne myös tuohon amerikkalaiseen homovihajärjestöön liittyenkin.

Kommenttia muokattu: 11.09.2015 klo 21:13