Aito Avioliitto -yhdistys koettaa hakea julkisuutta ja kannatusta vaikka väkisin (juttukommentit)

Tällainen toiminta vain vahvistaa epäilyksiäni ko. yhdistyksen keräämiä paperisia kannatusilmoituksia kohtaan.
AA-porukka luulee, että heille kaikki keinot on sallittuja.
Mielenkiintoista olisi tulevaisuudessa tietää kuinka paljon noista paperisista kannatusilmoituksista olisi hylättäviä.

Jotenkin tuntuu, että tuo porukka muutenkin nettisivuillaan tiedottaa mitä sattuu ja sitten kun jäävät "housut kintuissa" kiinni, hupsis, tieto onkin kadonnut sivuilta, näin taisi olla tilanne myös tuohon amerikkalaiseen homovihajärjestöön liittyenkin.

Kommenttia muokattu: 11.09.2015 klo 21:13
Luulenpa, että pyyhkisivät tiedot "yhteisessä rintamassa" olemisesta aatteelliseen pääkonttoriinsa Mass Recistance -ryhmän kanssa sivuiltaan tyystin pois, jos voisivat. Tämän yhteyden olemassaolon julistanut Aito avioliitto -seurakunnan perustamisesta kertova tiedote lähetettiin kuitenkin sen verran laajalla jakelulla, ettei yhteyttä voi täysin kiistää; sen sijaan yhteyksiä yritetään nyt vähätellä.
Asia on juurikin noin kuten smo tuossa yläpuolella olevassa kommentissa toteaa.
 • 5 / 42
 • Salty Dog
 • 12.9.2015 10:21
Se on toki ollut tiedossa jo aiemmin että AA- väen uskovaispiireihin kuuluu useita ex-kriminaaleja hihhuleita, mutta vaikuttaa siltä että laittomuuksiin syyllistytään edelleenkin. Surullista ja aika säälittävää.
He eivät kenties tee enää laittomuuksia, mutta varsinaisia kiusankappaleita he ovat todella. Vankilassa tultiin uskoon, mutta oma psyyke ei siitä parantunut kuntoon. Paha olo pitää suunnata jotenkin ulospäin. Kun varsinaisia konnuuksia ei ole enää uskovaisen sopivaa tehdä, siispä Raamattu kouraan ja homojen kimppuun. Sitähän tuo mekkalointi on oikeasti.

Olen monesti ajatellut sitä, kuinka kiusallisia äärireunat ovat vaikkapa helluntaiseurakunnan imagolle ja muillekin tiukkisuskovaisjärjestöille. Siellähän näitä kiusankappaleita tuntuu olevan useita. On ilmeistä, että Raamattuun vetoamalla katsotaan olevan lupa mekkaloida mielin määrin. Oma seurakunta ei pysty hiljentämään heitä, vaikka toiminta ei tuo kunniaa, mutta maine toki menetetään.

Kokonaan eri asia ovat sitten uskonlahkojen sisällä tapahtuvat laittomuudet, kuten seksuaalinen hyväksikäyttö, joka vain piilotettiin. Henkinen väkivalta, jota kerrotaan harjoitettavan mm. Jehovantodistajien seurakunnissa. Tästähän julkistettiin juuri kirjakin.

Kun tämän kaltaisia väärinkäytöksiä tutkitaan, seurakunnassa ensin kaikki kielletään. Aivan pakon edessä tunnustetaan, että jotakin on kuitenkin tapahtunut. Minun katsannossani puhutaan valehtelusta. Olen ymmärtänyt Raamatun kieltävän sellaisen.
umpi-uskovaisethan ovat tunnetusti maailman aktiivisinta synninteko-porukkaa (heille kun kaikki synnit on jo annettu etukäteen anteeksi, sillä ihmisen elävältä uhraamisella, mitä he palvovat) ja kristinuskomuksessahan ei valehtelu ole synti, kun se ei voi olla synti, sillä jos olisi, niin kristinuskomuksen ydin-valheiltahan tippuisi pohja pois :P

Myöskinhän äskettäisellä pettäjä-nettipalvelun käyttäjätietojen murron paljastuksista nähtiin, että pettäjäpalvelun käyttäjinä on ollut iso lössi pappeja ja umpi-uskovaisia ukkeleita, eli tuo on ollut heidän seurakuntansa.

aa-holisteilla on pirunsa käynnissä, kun aloitteen nimienkeruun takaraja on jo kahden ja puolen viikon päässä, eikä heillä ole vieläkään edes puolta siitä kannatusäänimäärästä, mikä presidenttimme allekirjoittama Avioliittolaki sai jo liki ekalla viikolla, kun siihen kansalaiskannatusta kerättiin.

Mutta toki syntistä elämäänsä nuo aa-laiset, usispersut ja kdläiset viettävät tuossa saatananpalvonta-uskomuksensa pauloissa.

Ja nuo samat tahothan harrastavat kaikkea muutakin lähimmäisenrakkaudetonta toimintaa, sillä sama uskovais-ukko (Jani Salomaa), joka taannoin oli järjestämässä sitä hetero-prideä Eduskuntatalon edessä, pikku porukalla (jossa taisi olla natsejakin paikalla), oli viime viikonloppuna tv:ssä edustamassa turvapaikanhakijoiden vastustamistakin. Hän persuna valittaa, ettei vanhuksista huolehdita ... kun nyky-persuhallitus kurittaa vanhuksiakin :P

Kommenttia muokattu: 12.09.2015 klo 17:48
AA-liitolaiset tarjoavat amateur-provoviihdettä ihan parhaalla performanssitasolla.

Hyvin nautittavaa kiukuttelua, sopivasti temperoituna.
Juhani V kirjoitti: "Kokonaan eri asia ovat sitten uskonlahkojen sisällä tapahtuvat laittomuudet, kuten seksuaalinen hyväksikäyttö, joka vain piilotettiin. Henkinen väkivalta, jota kerrotaan harjoitettavan mm. Jehovantodistajien seurakunnissa"

Tuntuu että juuri nuo mainitsemasi asiat ovat niitä joita halutaan vaieta ja piilotella, jopa kiistää tapahtuneen, vaikka näin on todellisuudessa käynyt.

Tuota henkistä väkivaltaa on kaikissa uskonnollisiin piireihin liittyen, toisissa enemmän toisissa vähemmän.

Olenkin usein ihmetellyt katolilaisten suhtautumista homoseksuaaleihin, kun heidän papistosta kuitenkin on julkisuuteen kantautunut varmaankin eniten poikien seksuaalista hyväksikäyttöä.
Vaikka katolinen kirkko ei tuollaista hyväksykään, sitä tapahtuu kuitenkin, minulle se on asia jota en hyväksy missään muodossa.

Kommenttia muokattu: 12.09.2015 klo 20:31

Kommenttia muokattu: 12.09.2015 klo 20:31
AA-yhdistys linkittää myös Facebook-sivuilleen "uutisia", joitten todenperäisyyttä ei ole todettu. Esimerkiksi yksi sellainen oli väite siitä, että yksi amerikkalainen yliopisto olisi ollut kieltämässä he ja she -pronominien käyttöä, ja sen sijaan suunnilleen pakottamassa ns sukupuolineutraalien pronominien käyttöön. Uutinen paljastui uutisankaksi, mutta elettäkään ei yhdistys tehnyt alkuperäisen postauksensa korjaamiseen. Eli todellakin väärää tietoa he levittävät ihan tarkoituksella. Todella epärehellistä ja valheellista toimintaa. Ja tämä siis tosiaan vaan yksi esimerkki monista.

Valheilla on tosin tapana paljastua ennen pitkää. Nyt tosiaan tuntuu tarkoituksena vaan kerätä keinolla kun keinolla mahdollisimman monta allekirjoitusta keinoista välittämättä. Tämä tulee myöhemmin eduskuntakäsittelyn aikana kostautumaan, ja hyvä niin.
 • 12 / 42
 • Jorma Hentilä
 • 12.9.2015 23:18
Timo Soini esittää Jyväskylässä - ohjelmatekstin mukaan - "valtiovallan tervehdyksen".
Timo Soinille on jo entuudestaan tuttua AA-jengin touhu, olihan hän ranskassa marssimassa vastaavan järjestön mielenosoituksessa ja AA on tehnyt tuon ranskalaisen järjestön kanssa kirjallisen yhteistyösopimuksen.

Muuten tuo ohjelma Räsäsineen ja Soineineen vaikuttaa juuri tuon hihhuliporukan tyyliin sopivalta, voi jessus!
Valtiovalta kuuluu Suomessa kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Viime vaaleissa kansa äänesti ahkerasti Persuja, joten toki Timo Soini edustaa myös valtioneuvoston arvovaltaisena jäsenenä valtiovaltaa ja toimii sen nimissä. Sitä saa mitä tilaa!
Pariisin marssin järjestäjänä oli La Manif Pour Tous -liike, jonka lippu on muistona marssille osallistumisesta myös Soinilla, ks. HS 31.12.2013:

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1388394793629

LMPT:n toiminnan aktivoitumisen ja Ranskassa ilmenneiden HLBTI-vastaisten vihatekojen määrän lisääntymisen välinen korrelaatio on silmiinpistävän selvä, ks. esim. PinkNews 8.4.2013:

http://www.pinknews.co.uk/2013/04/08/france-gay-couple-beaten-in-paris-for-walking-arm-in-arm/
 • 17 / 42
 • Anukatariina
 • 13.9.2015 15:22
Public eye: Kun valtiovalta tuo tilaisuuden tervehdyksen, siitä on hallituksessa jonkinasteinen diili.

Jos ministeri Timo Soini laukoo käsityksiään sellaista asiaa vastaan, jonka loppuun saattamiseen hallitus on sitoutunut, ei voida puhua valtiovallan tervehdyksestä - se on silloin vain hänen henkilökohtainen tai hänen puoleensa irtiotto.
 • 18 / 42
 • Perhoshiiruli
 • 13.9.2015 16:45
Nyt iski AA-seurakuntaan katumus; uudistettu ohjelmaluonnos kertoo ulkoministeri Timo Soinin lausuvan pelkän "tervehdyksen". Vaatimattomuus kaunistaa - ja rehellisyys.

Mutta saakohan seurakunta koskaan sovittua lakimies Jyrki Anttisen kanssa tämän esiintymisestä tässä loisteliaassa gaalajuhlassa, jossa pääruokaa edeltää alkuruoka, ja ateria päättään yllättävästi jälkiruokaan? Näyttää hassulta, kun julkaistussa ohjelmassa on mukana luonnostamisia ideoita mahdollisista esiintyjistä. Onko edes varmaa, että mystisen tanssiryhmä FINLANDIAn kanssa on muistettu sopia tästä keikasta?
AA-seurakunta ei ole muuttanut ohjelmatekstiä, sillä siinä lukee edelleen ”Tapahtumassa kuullaan kampanjakuulumisia...ja valtiovallan tervehdys”, jolla tarkoitetaan Soinia.
Ohjelmassa mainittu lakimies Jyrki Anttinen, jonka kanssa on tarkoitus sopia osallistumisesta, on nähdäkseni sama uskontopohjaista homo-ongelmaisuutta poteva Anttinen, jonka homovastainen kansalaisaloite ei saanut paljonkaan kannatusta:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1041
Kovin näyttää hiipuvan tämän Aito Avioliitto-yhdistyksen toiminta, kun pitää jo ihan ministeritason tervehdyksiä alkaa tilaisuuksissa esittelemään.

Noin muutoin näyttää tämän pienen tauon jälkeenkin meininksi ihan samalta tällä puolen leiriä mitä ennenkin.

Tasapainotila lähestyy, homoaktiivien ylpeä uho on muuttunut säälittäväksi propagoinniksi, nimittelyä ja muuta vastenmielistähän se on ollut jo pitkään.
Voi tjas, tjas...
Meni jo niin alle sinunkin tavallisen tasosi. Taitaa olla patruunat lippaassa aikas vähissä?

Asiasta neljänteentoista: kuinkas Kokoomus ei ole juuri suutaan aukonut sen enempää pakolaispolitiikan, kaikinpuolisten leikkausten kuin avioliittolainkaan tiimoilta?
Valistunut arvaukseni on se, että se puolueena haluaa erouttaa itsensä Kepun liikemiesklikin/EK:n ja Persujen hörhöjen puuhista, varaten näin itselleen mandaatin tulevien työtaisteluiden (jopa poliisit menevät lakkoon perjantaina!) aiheuttamien ennenaikaisten eduskuntavaalien jälkeisestä hallituksesta (olisikohan SDP, Kok, Vihr ja RKP?)
Osallistumalla kaikkein köyhimpiin kohdistuviin leikkauspäätöksiin Persut ovat ajaneet kannattajiaan SDP:n ja Vasliiton puolelle jo monta kuukautta.
Puolueen idioottisiipihän tietenkin syö omaa kannatustaan pelkillä lausunnoillaan.
Tällä AA-joukkion sivulla lukee edelleen, että ”Vieraiksi Helsinki-kiertueelle ovat lupautuneet kansanedustaja Ben Zyskowic (kok)” jne. Sukunimestä tosin puuttuu yksi kirjain. Sihteerikkö Rahkosella on kyky töppäillä toistuvasti.
http://aitoavioliitto.fi/105-2/
Joku on taas käynyt sulattamassa tjasin pakastimesta.

Tasapainotila:

Enemmistön silmissä homous täysin normalisoitunut.
Pieni fundisvähemmistö tosin jaksaa kiukutella. Määrä niin pieni ettei enemmistö edes viitsi vaivautua. Näin tasapaino säilyy.
Olen havainnut muutamista merkeistä, että AA-seurakunta raapii kasaan ennen kuukauden lopussa päättyvää keräysaikaa mahdollisimman monelta taholta paperikannatuksia aloitteelleen.

Tietolähteeni kertoi, että Itä-Pasilan Islam-keskuksen edustalla oli viime perjantaina (muslimien pyhäpäivä) havaittu AA-laisia keräämässä aktiivisesti nimikirjoituksia lomakkeisiin rukoushetkeen matkanneilta muslimeilta.

Äärikristityille näyttää kelpaavan myös muslimien tuki silloin kun on kysymyksessä homojen oikeuksien vastustaminen.
Eräs nimenkerääjä eräällä keskustelupalstalla kertoo käyneensä moskeijassa keräämässä nimiä - ja nimiä tulleenkin muutaman kymmenen verran. Tämä nimenkerääjä pahoitteli sitä, ettei moni vain ole Suomen kansalainen.

Toinen keskustelija muistutti tämän nimenkerääjän aiemmista kommenteista; kielteisestä suhtautumisesta suurmoskeijan rakentamisesta Suomeen. Tähän nimenkerääjä totesi jättäneensä muun politiikan paikan ulkopuolelle. Kertoi vielä paikan olleen ihan täynnä.

Sellaisia velikultia <3
Laskeskelin Wikipediaa apuna käyttäen, että mahdollisia AA-aloitteeseen myötämielisesti suhtautuvien herätysliikkeiden jäseniä olevan arviolta runsas 240 000 henkilöä. Körttiläiset on jätetty tuosta luvusta pois, koska he ovat asenteissaan liberaaleja ja tutuvat kannattavan tasa-arvoista avioliittolakia.
AA-aloite on kerännyt tähän mennessä runsaat 80 000 kannatusilmoitusta. Tuossa luvussa ovat mukana myös muista kuin uskonnollisista syistä aloitetta kannattavat. Joku käytti heistä nimitystä punaniskalaisuus.

Kovin tuntuu heiveröiseltä AA-aloitteen kannatus uskovaistenkin piirissä.

Tiedustelin herätysliikkeitä tuntevalta henkilöltä syytä kannatuksen pienuuteen, vaikka jäsenmäärät ovat näinkin suuria. Hän totesi syyksi mm. sen, että osa herätysliikkeisiin kuuluvista ei ole kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Heitä sanotaan maailmasta poispäin kääntyneiksi. Läheskään kaikki herätysliikkeiden nuorista jäsenistä eivät enää tänä päivänä kannata AA-liikkeen tavoitteita. Nuoret ajattelevat, että kukin eläköön tavallaan. Heitä eivät esimerkiksi samaa sukupuolta olevien liitot haittaa tippaakaan.

Herätysliikkeiden jäsenissä on myös tasa-arvoisen avioliittolain kannattajia. He eivät uskalla kuitenkaan kertoa asenteestaan muuten kuin kenties kaikkein luotetummalle läheiselleen. Oma arvioni on, että jotkut ovat saattaneet joutua painostuksen kohteiksi, elleivät ole suostuneet allekirjoittamaan kannatuslomaketta, vaikka ajattelisivatkin toisin. Helpoin tapa tuollaisessa tilanteessa olisi pistää nimi paperiin, vaikka ajattelisikin päinvastaisesti. Tällaisesta painostuksesta ei ole tullut minulle asti tietoa.
Itse olen lestadiolaisesta perheestä ja olen avoimesti homo. Vanhemmat ottivat asian hyvin, mutta sukulaisista ja lestadiolaisyhteisöstä on kyllä löytynytyt myös homofoobikoitakin. Onneksi voin kuitenkin sanoa, että asenteet homoja kohtaan ovat lämpenemässä jopa lestadiolaistenkin taholta. Suuri osa tuntemistani lestadiolaisista nuorista kannattaa tasa-arvoista avioliittoa.
AA-kansalaisaloite on tähän hetkeen mennessä saanut n. 85 000 kannatusilmoitusta. Erityiseksi tilanteen tekee se, että paperilla kannatuksia on annettu lähes 60% kaikista ilmoituksista. Todennäköinen paperilomakkeen täyttäjä on useimmiten ikäihminen, joka ei käytä internettiä. Kuten nimimerkki exlesta tuossa edellä toteaa, nuorille herätysliikkeiden jäsenille homojen oikeuksien vastustaminen ei ole erityisen tärkeä juttu.

Viime ja tässä kuussa kannatusilmoituksia on tullut 100 kpl paikkeilla päivässä. Jäljellä on enää 12 päivää antaa tukensa. Ellei jotakin loppurutistusta synny, voidaan arvioida nykyisellä vauhdilla päästävän jonnekin 86 000 kannatusilmoituksen paikkeille.

Missä sitten luuraavat suuret kannattajajoukot, joista on mainittu joissakin puheenvuoroissa?

Vuonna 2010 julkistetussa arviossa luterilaisen kirkon ja herätysliikkeiden piirissä naispappeuden vastustajien määräksi arvioitiin 250 000 henkilöä. Mitä todennäköisimmin myös tuo sama joukko vastustaa samaa sukupuolta olevien avioliittoja. Heitä on saatu aika vaivalloisesti tämän aloitteen taakse, kun ottaa huomioon, etteivät kaikki kannatuksena antaneet edes kuulu uskonnollisiin piireihin.

Todennäköisen lopputuloksen perusteella voidaan arvioida, ettei AA-seurakunta ole onnistunut saamaan kovinkaan merkittävää kannatusta asialleen. Se jää todellisuudessa vain puoleen siitä, mitä tasa-arvoista avioliittolakia kannattanut aloite sai aikanaan.

Tätäkin taustaa vasten AA-aloitteella ei tule olemaan menestymisen mahdollisuuksia jatkokäsittelyssä. Laaja kannatus puuttuu niin kansalaisten, kuin poliitikkojenkin keskuudessa.
Koska tällä aloitteella on poikkeuksellisen suuri määrä paperi allekirjoituksia, Väestörekisteristä kerrotaan tarkastuksen menevän seuraavasti:

Väestörekisterikeskuksen tarkastuksessa tutkitaan aina, että henkilö löytyy väestötietojärjestelmästä, mikä on allekirjoittajan kansalaisuus, ja ettei allekirjoitusta ole tehty kahta kertaa saman henkilön toimesta.

Paperilomakkeiden suuren määrän vuoksi VRK soveltaa resurssien säästämiseksi otantamenetelmää paperilomakkeiden tarkastukseen. Yksityiskohtaisempi kuvaus Tilastokeskuksen kanssa yhteistyössä laaditusta menetelmästä on kuvattu sivuillamme http://www.vrk.fi/default.aspx?id=700

Mikäli otoksen perusteella havaittaisiin aloitteessa poikkeuksellisen suuri keskivirhe, voidaan siitä ottaa toinen otos asian varmistamiseksi tai harkita koko kannatusilmoitusjoukon tutkimista.
Aito avioliitto -seurakunta = tasa-arvoista avioliittolainsäädäntöä vastustava pääasiassa herätysliiketaustaisista homo-ongelmaisista koostuva järjestäytynyt poppoo.
”Siis mikä on AA seurakunta - en ole kuullutkaan sellaisesta?”

Se on uskontopohjaista homo-ongelmaisuutta poteva joukkio, joka yrittää homovihaa levittämällä estää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumisen maassamme. AA-joukkio on täysin epäsuomalainen, sillä sen agenda perustuu amerikkalaisten, englantilaisten ja ranskalaisten katolisten homovihajärjestöjen väsäämiin valheisiin.
AA-joukkion kiihkoilijat tyrkyttivät harhojaan ja valheitaan eilen Jyväskylässä. Ei mitään uutta:
http://aitoavioliitto.fi/uutiset/kotimaa/100-000-nimen-raja-haamottaa-kuulumisia-jyvaskylan-aito-avioliitto-syysjuhlasta/

Siinäpähän kiihkoilevat. Onneksi Suomi on länsimainen oikeusvaltio, jossa lakeja ei säädetä pienen sekoilevan hihhuliporukan harhojen mukaan.

Kommenttia muokattu: 27.09.2015 klo 20:04
Helsingissä kauppakeskus Forumissa tänään iltapäivällä havaittua: kakkoskerroksen liukuportaiden yläpäässä oli AA-seurakunnan edustaja tyrkyttämässä esitteitä ja kehottamassa allekirjoittamaan "perinteistä avioliittoa tukevan aloitteen". Ja jos ymmärsin oikein, allekirjoituspaikka oli lähistöllä.
Vaikuttaa AA-kerhon toiminta entistä epätoivoisemmalta. Päivä päivältä namutädit houkutelevat viattomia Forumissa notkuilevia nuoria miehiä likaiseen pesäänsä.
AA-joukkio levitti eilen lakanansa (20 m x 30 m) luvattomasti Tuomiokirkon portaille. Eivät olleet vaivautuneet kysymään seurakunnalta lupaa ( http://www.hs.fi/kaupunki/a1443405903729 ). Joukkio vaati lisäksi, ”että kirkon johto tunnustaisi rohkeammin väriä avioliiton suhteen ja pysyisi suoraselkäisesti miehen ja naisen avioliiton puolella, vaikka kirkon sisälläkin kuuluu revisionistisia ääniä”. Kirkkoherra Matti Poutiainen totesi mm.: "Olen tästä hyvin pahoillani. Tässä on käytetty hyväksi Tuomiokirkon kuvaa ja annettu virheellistä tietoa. Ei tällä tavalla voi tehdä."
---
AA-joukkio on mokannut monta kertaa. Aluksi sen kotisivulla oli sellaisten yritysten logoja ja nimiä, jotka eivät tosiaankaan kannattaneet fundisjoukkiota.
Eduskuntavaalien aikaan sivulle kerättiin niiden ehdokkaiden nimiä, jotka lupautuivat äänestämään AA-joukkion aloitteen puolesta. Huomasin heti, että siellä oli tasa-arvoa kannattavien nimiä, ilmoitin puolueelle, ja ainakin kaksi nimeä poistettiin listalta ennen kuin lista poistettiin kokonaan. En tiedä, millä kepulikonsteilla AA-joukkio oli nimet listalleen haalinut.
AA-joukkion fundikset ovat töpeksineet ja typerehtineet pitkin matkaa, mikä on ymmärrettävää, kun katsoo, keiden naamataulut ovat aina esillä ja keiden leipäläpi jatkuvasti auki.

Kommenttia muokattu: 28.09.2015 klo 16:17
Ilmiselvää anarkistiainesta! Varmaan seuraavaksi alkavat kivittää eduskuntatalon (vai mikä väistötila se nyt on) ikkunoita rikki.
Kysyin AA seurakunnasta ja sain pari vastausta, mutta tutkittua asiaa sain tietooni että ei se ole seurakunta. Miksi täälläkin ei puhuta totta, tulee murhe. Ehkä kysymykseni oli tyhmä. .Toinen huomio on sosiaaliset taidot; ne ovat hankittavissa, mutta kohtasin vain vahvaa tunnetta - jokainen miettiköön mitä sillä tarkoitan. Suvaitsevaisuus on vahvaa kun diinä on mukana ihmisen arvo joka on vakio. Ollaan ihminen!
Nyt, kun nimim."Hok" on tutkinut asiaa syvemmin, hän luonnollisesti havaitsi AA-porukan pääpirujen koostuvan pelkästään hihhuleista. Yhtään täysjärkistä ihmistä ei ole onnistuttu haalimaan mukaan tähän seurakuntaan. No Aito Aviohelvetti -poppoon teothan puhuvat puolestaan, millaisesta debiililaumasta on kyse. Menee hyvästä vitsistä vielä monta moninaista kertaa ;).
Tämä Hok näki sosiaalista taitoa kyllä Aa porukoiden joukoissa ja heitä haistateltiin, suljettiin, keskariakin näytettiin. Ja nämä puutteelliset sostaidot olivat kyllä sukupuolineutraali porukoilla. Mielestäni on rohkeutta puhua totta. Valhe tulee joka tapauksessa esiin .luettiani palstoja oöen ihmeissäni miksi erilaisia ihmisiä ei ihmisinä kunnioiteta. En oli lukenut ainuttakaan kunnioittavaa artikkelia Aito avioliitto porukoissa. . Murhe. .itse toimin toisin.
Olla debiili, hihhuli ja pääpiru miksi näillä nimitellään. Miksi näin suurta on viha? Itselleni jokaisen ihmisen arvo on vakio. Ihmettelen ylläpidon lupaa antaa tuomio ja vihakirjoitusten täällä jatkua. Itse valitsen suvaitsevuuden ja elän sen todeksi sylkemättä Aa tai ketään. Se on todellista vahvuutta! Lopetan täällä.. liian paljon vihaaaa