Perussuomalaisten Timo Soini aloittanut kovan taistelun homoavioliittoja ja aborttia vastaan

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • vaeltaja2006
  • 43
Tahdon2013-kamapanja on selvitellyt kansanedustajien suhtautumista tasa-arvoiseen avioliittolakiin. On haastateltu ja etsitty lausuntoja mediasta

Perussuomalaisten Timo Soini itse henkilökohtaisesti saapui eilen tv1:n A-studion keskusteluun homoavioliitoista. Hän aikoo taistella niitä vastaan katkeraan loppuun saakka. Eikö perussuomalaisten riveistä juuri nyt löytynyt ketään muuta kyllin ponnekasta ja luotettavaa, kun puolueen puheenjohtaja joutui rientämään tv-lähetykseen? Eduskuntakeskustelussa perussuomalaisten joukosta korostettiin, miten maassa on tuhat tärkeämpääkin asia kuin homojen avioliitto-oikeus.

Miksi Soini aktivoituu näin vahvasti? On kuultu, että perussuomalaisten rivijäsenten joukossa on tasa-arvoisen avioliittolain kannattajiakin. Mahdollisesti heidän suunsa pysyy nyt tiukasti kiinni. Edes "gayikoniksi" joskus tv:ssä esitelty Kike Elomaa ei noussut puolustamaan, vaan ilmoitti eduskuntakeskustelussa, että kansa ei ole kyllin kypsä hyväksymään homojen avioliittoja.

Perussuomalaisten pääpuhujaksi tässä asiassa ovat yrittneet Pentti Oinonen ja Mika Niikko. Molemmmat ovat hyvin sitoutuneita raamattuun: Mika Niikko torstain eduskuntakeskustelussa jopa esitteli raamattuaan. Olisi kiinnostava kuulla, miten "äijäpuolue" perussuomalaisten mieskannattajajoukko suhtautuu raamatun heilutteluun. Muualtakin Niikko etsii todistusaineistoa homoperheitä vastaan. Edellisessä vastaavassa keskustelussa vuosi sitten hän luetteli tutkimuksia, jotka kansanedustaja Tynkkynen tyrmäsi tendenssimäisinä. Nyt Niikko oli lukenut ranneliike.netiä ja saanut kuulla Venäjän adoptiokielloista. Niikko eduskunnan pöytäkirjassa:

Mitä tulee edustaja Tynkkysen mainitsemaan lähteisiin, niin toki olen nyt jälkeenpäin antamasi tiedon perusteella tietoinen siitä, että kaksi vuotta sitten olevat tiedot on joltakin määrätyltä katsantokannalta katsottu tai tulkittu tai tutkittu. Mutta eikö ihan samanlainen periaate ole myös esimerkiksi perheitten hyvinvoinnin tutkimuksissa, joissa tutkitaan samaa sukupuolta olevien perheitten vanhemmuutta? Ne ovat myös jonkun silmälasien lävitse katsottuja tutkimuksia, joten sinänsä en siihen kompastu.

Mutta mitä tulee tänään mainitsemaani Venäjän adoptio-ongelmaan, jossa 13 perhettä eivät ole päässeet heteroperheiden luokse, niin se lähde löytyy ranneliike.net-sivustolta, joten tämä varmasti on luotettavaa tietoa, kun se on seksuaalivähemmistön omaa tietoa, eikö totta? Tästä me olemme varmaan yhtä mieltä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Taistelu aborttia vastaan

Toinen asia, jossa olisi hauska kuulla perussuomalaisten kannattajajoukon suhtautumisesta, on puheenjohtaja Soinin avaus abortin kieltämiseksi. Sekä eduskuntakeskustelussa että eilisessä A-studiossa Soini kävi jo abortin vastaista kampanjaansa. Täysin päivän aiheeseen liittymättömästi hän muistutti elämän arvostamisesta ja tarkensi, että hän puhuu syntymättömien elämästä. Soinin taistelu aborttia vastaan on alkanut. Mitä sen jälkeen? Avioero voisi olla seuraava Soinin huomion kohde. Keski-ja Etelä-Euroopassa on jo avioeron yhteydessä kuulusteluja "syyllisyydestä". Pohjoismaissa sellaisia ei käydä, mutta Soini on käynyt Ranskassa ottamassa oppia.


108 kansanedustajaa kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia

A-studiossa nuorehkot juontajat selvisivät, ja vastakeskustelija kokoomuksen Jaana Pelkonen selvisi hyvin. Ohjelmassa esitetyn kyselyn/selvityksen mukaan 108 kansanedustajaa kannattaa tasa-arvoista avioliitolakia.

Areenassa
http://areena.yle.fi/tv/2139591

Korjaus: Viimeistä edellinen väliotsikko korjattu oikeaan muotoon: "Taistelu aborttia vastaan"

Niikko esittelee raamattuaan eduskunnan puhujapöntössä

43 kommenttia

Ruotsissakin on nyt pieni ja innokas aborttia vastustavien konservatiivien puolue. Mielenkiintoista, sillä Ruotsi on ollut vuosikymmeniä seksuaalisuuden ja monen muunkin asian suhteen hyvin liberaali. Toivottavasti tämä ei ennakoi sitä että Skandinavia pikku hiljaa kääntyy takaisin kohti ties millaisia pimeitä aikoja, kuten Venäjällä on käynyt.

http://www.hs.fi/ulkomaat/Ruotsissa+uusi+ja+pieni+kristillinen+arvopuolue+yritt%C3%A4%C3%A4+kaataa+abortin/a1392969692391?ref=hs-art-new-2
Kunpa joku tv-toimittaja kysyisi Timo Soinilta, miten hän voi itse uskoa uskontoon, jonka mielikuvitus-jumala kyseisen uskonnon kirjasen mukaan loi aborit ja eutanasiat?

Vai mitä tapahtuikaan siellä vedenpaisumuksessa kaikille, silloin raskaana olleille naisille ja heidän sikiöilleen? - no abortitpa tietenkin.
Ja kaikille silloin eläneille ihmisille, lapsille ja vanhuksille? - no eutanasiatpa tietenkin.

Eikä se Soinin uskonnon jumala sitä mitenkään katunut tai edes surrut, saatika vastustanut abortoimistaan ja eutanasioimistaan.

Eipä se Soinin jumala ihmeemmin elämää arvostanut, kuten ei monissa muissakaan kohdissa uskonkirjasta. Se Soinin jumalahan myös surmasi kaikki poikansa, jo tuolla vedenpaisumustarinan alussakin mainitut poikansa ja heidänkin lapset, ihmisten tyttärien kanssa. Toki tietenki voi hyvinkin olla niin, ettei se raamattu ole totta.

Kommenttia muokattu: 22.02.2014 klo 09:54