Perussuomalaisten menestys

» Linssilude Timo Soini

Kansanedustaja James Hirvisaarella (ps) on myös tähdellisempää tekemistä kuin yhteisten asioiden hoitaminen.

Hirvisaari kirjoittaa tällä kertaa taipuneensa fatalismin kannalle. Koko kirjoitus on sekaista huuhaata, joten jokaisen kannattaa lukea se itse
ja miettiä, mitä se kertoo Hirvisaaresta. Esimerkiksi:
- Ajattelen kuitenkin niin, että evankeliumi tarjoaa ulospääsyn tämän maailman fatalismin vankeudesta. Pidän maailmaa kirottuna pallona,
mutta kristinuskon kautta ihminen voi jossakin määrin vapautua kohtalonsa oravanpyörästä. Kaikki tässä elämässä on orjuutta paitsi kristinusko.

Tasa-arvoisesta avioliittolaista hän kirjoittaa muun muassa:
- Homosuhteista olisi mielestäni pidättäydyttävä aivan kuten miehen ja naisen olisi pidättäydyttävä kielletyistä suhteista, vaikka hinku olisi kova.
- En tietenkään rakkautta kiellä vaan korostan, että rakkautta on montaa lajia (agape, filia, eros), mutta tämä maailma ei tahdo ymmärtää, että rakkauden huipentumaan - jumalaiseen parisieluvirtaamiseen - tarvitaan aivan välttämättä eri sukupuolten välinen polariteetti.

http://jameshirvisaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/138463-myrkkypiikki

Blogin loppuhuomautus on myös kummallinen.
Joillekin ei sivistystä kerry, vaikka maailmalla matkaisivat.
Esimerkiksi Timo Soinin mielipiteet ja kannanotot ovat yhtä idioottimaisia kuin aina ennenkin:
"En suostu käyttämään avioliittoa muissa yhteyksissä. Homoseksuaalisuus on yksi asia. Avioliitto on toinen asia. Samaan virkkeeseen ne eivät kuulu. Enkä niitä samassa lauseessa käytä."

http://timosoini.fi/
Timo Soinin aforismit voi jättää omaan arvoonsa.
Eihän hänellä näytä olevan edes käsitystä siitä, mitä käsite "työpaikkakiusaaminen" tarkoittaa. Muun päälle hän ei edes halua ymmärtää kuin että miten mutkat oiotaan tarpeeksi suoriksi niin, että ne uppoavat juuri sinne kansan syvimpiin ja pimeimpiin riveihin.
Jopa perussuomalaisista onneksi löytyy myös niitä, joilla elämän realiteetit ovat paremmin hallussa kuin puheenjohtajallaan.
Luulisi Soinin olevan aika hiljainen sitten kun eduskunnassa taas väitellään siitä, mihin asti perussuomalaisten mielivalta ulottuu...

Ylipäätänsä tuo Soinin blogikirjoitus on aivan surkea. Ei ihme, että on jo valmiiksi katkera kun ei ole mitään muuta kuin raivopäistä huudeltavaa ilman harkintakykyä, empatiaa ja järjenhiventäkään.
Kovasti täällä tuntuu silti kiinnostavan toi Soinin blogi. Älkää lukeko sitä, jos noin kovasti ärysttää Soinin oikeessa oleminen. En mäkään lue Ville Niinistön blogii. Sen verran paljon ärsyttää sen väärät mielipiteet.
Samoin tekee näemmä Soinikin, kun on niin helppo kieltää sellainen, josta ei kestä tietää enempää. Ja uskovainen nettitrolliarmada toistaa perässä. Loistava strategia itsensä nolaamiseen oikeassa argumentointitilanteessa.
Mä muuten seurasin tota kansalaisaloitekeskusteluu turkistarhauksen kieltävästä hörhöaloitteesta. Voi jeesus noita Vihreiden puheenvuoroi. Siinäkin on yks asia, johon Vihreiden ei pitäs sekaantuu. Toki täältäkin varmaan löytyy tiettyi todellisuudesta vieraantuneita pellei, jotka kannattaa luonnonvastasuutta tässäkin asiassa, vaikka luonnossa eläimet on aina hyödyntäny toisiinsa, niin myös ihminen. Onneks Suomesta löytyy puolue, jolla toikin asia on kohdallaan...
Public eye ja Homopallero toivatkin esiin tärkeimmät: ihan samantekevää, mitä Soini surkeissa sepustuksissaan selittelee.

Soini ei ole edes huomannut kuuluvansa katolisten vähemmistöön, sillä länsimaiden katolisten enemmistö niin Espanjassa, Irlannissa kuin Amerikassakin kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia. USA:n uskontokunnistakin katoliset kannattavat eniten kaikkia oikeuksia homoille.
Soini voisi tuntea olonsa kotoisaksi keskisessä Afrikassa.
---
Puolue olen minä -syndroomaa poteva Soini ei voi tietenkään sisäistää sitä faktaa, että myös monet hänen puolueensa aktiivit kannattavat länsimaista oikeusvaltiota, jossa kaikilla on yhtäläiset oikeudet.
---
Markus Wasara kommentoi Soinin epäsosiaalisen median tuuttausta muun muassa seuraavasti:
- Itse olen ilman muuta valmis kannattamaan Timo Soinin tavoin ajattelevien oikeutta kutsua omaa liittoaan esimerkiksi siittoliitoksi tai pyhäliitoksi.

http://markuswasara.puheenvuoro.uusisuomi.fi/138810-timo-soini-avioliitto-ei-ole-siittoliitto
Miten naurettavaa sepittelyä,

Huomaa selkeästi, kuinka ihmisten joukkoon mahtuu vielä joitain elukoita, jotka eivät erota itseään eläimistä, jotta voisivat puolustella omaa raakalaismaisuuttaan.

Rinnastaa eläinten käytöksen ihmisten käymään kauppaan teurastamalla tehdyillä ylellisyystuotteilla...

Niin ihmisillähän ei tosiaan ole eläimistä ratkaisevasti poikkeavaa kykyä tehdä asioita turhaan tietoisesti, aivan juuri näin, sanoo perussuomalaisen järjenjuoksu...
Naurattaa noi "Havainnoijan" surkeet selitykset. Miten katolilaisii maita Espanja, Irlanti ja Latinalainen Amerikka sitten on, sitä voi jokanen miettii. Pitkälti maallistuneita yhteiskuntii, kuten Suomikin. Tosin meillä Suomessa on sentään vielä uskonnon- ja sananvapaus sekä monipuoluejärjestelmä, vaikka täällä jotkut töhöpäät tuntuukin haluuvan, et Suomessa ois yhden puolueen yksinvalta ja ainoo sallittu uskonto ois "suvaitsevainen ateismi". Jos ei suvaitse Soinin ja Räsäsen mielipiteitä, niin miks käyttää itestään sanaa "suvaitsevainen"? "Suvaitsevaisuuteen" kun, kattokaas, kuuluu erilaisten mielipiteiden sietäminen.

*****

Ja toki täältä tuntuu löytyvän myös luonnottomii elokoita, jotka kannattaa luonnonvastasta ihmiskäsitystä keinotekosesti luotuine kaksneuvosine ihmisineen. Miesten pitäs voida synnyttää ja naisten siittää jälkeläisii, jos mä nyt oikein muistan tiettyjen keskustelijoiden vääntämisen tuolla aikasemmissa ketjuissa.

*****

Oi joi, tulipas meidän naikkoselta taas nokkela vastaus. Ja kuten aravata saattaa, kyseinen palstapeikko ei edes lukenu mun viestii, koska ei siinä missään puhuttu intersukupuolisista, vaan kyseisen provonaisen kannattamista keinotekosesti luoduoista kaksneuvosista ihmisistä. Ehkä kyseinen nimimerkki haluis ite vaihtaa sukupuoltaan, mut pitää kuitenkin kohtunsa, et vois "miehenä" synnyttää lapsii?

*****

Luonnollisuus tarkottaa kaikkee sitä, mitä esiintyy luonnossakin. Kaksneuvosii ihmisii ei esiinny luonnossa. Kastematoi sen sijaan esiintyy. Kenties tolla kyseisellä nimimerkillä on salanen haave olla kastemato ja luikerrella alhaalla maanraossa kaltastensa lierojen joukossa?
*Reps*

Oho, väistettiinkin taas aiheesta ihan toiseen kun ei keksittykään mitään nokkelaa sanottavaa. Läpinäkyvää ja säälittävää ja elukkamaisuutta kuvastaa myös tuo lapsellinen taikauskomus siitä, että intersukupuolisuus on luonnonvastaista, siis noituutta. Kaikki asiat, joita et älyä, taitavatkin olla sinulle noituutta. Lista jatkunee lopputtomiin...

Pieni vinkki eskaria varten: luonnollinen on vähän monimutkaisempi asia kuin biologinen synnyttäminen.

Ja vielä pieni lisäys: sanoin hyväksyväni sukupuolenkorjauksen lisääntymiskykyiseksi kaksineuvoiseksi siinä tapauksessa että terveysriskit otetaan huomioon. Eli ei lisääntymistä, jos se on liian riskialttista lapselle.

Hmm... esiintyköhän mieleltään intersukupuoliksi kehittyneitä ihmisiäkin luonnostaan? Ja kyllähän niitä steriilejä kaksineuvoisen tapaisiakin löytyy. Ja mistähän lähtien sattumaa ollaan yleisesti pidetty hyväksyttävä syynä olla auttamatta ihmistä?

Luonto on täynnä epätäydellisyyksiä, jotkut syntyvät liikuntarajoitteisina, osan tietoisuus kehittyy eri sukupuoleen kuin mikä on ulkoisesti.
Riqu,

Ensiksi: kastemato ei ole nilviäinen.
Toiseksi: toisen keskustelijan kutsuminen nilviäiseksi ylittää jo TODELLA VITUN PALJON hyvän nettiketin rajat ja on yksinkertaisesti törkeää.
Kunnianloukkaus? Enpä tiedä varmasti, mutta pitäisi olla, koska on julkinen ja kaikkien nähtävillä.

Etkö ole Riqu seurannut esim. TV:ssä käytävää keskustelua vihapostista ja netin käyttäytymissäännöistä?

Nyt admin ryhtiä toimintaanne. Omissa säännöissänne sanotte, ettei henkilöön kohdistuvia kommentteja siedetä. Tehkää nyt JOTAKIN!!!

P.S. Admin. Laitan tämän myös kopiona suoraan "ylläpito" -sivustolle, joten ei teidän tarvitse erikseen poistaa ja siirtää.
"Kaksneuvosii ihmisii ei esiinny luonnossa."

Ei. Pidä. Paikkaansa.

Otsikon aiheeseen tällainen asioiden yksinkertaistaminen sopii toki oikein hyvin.
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/58598-kansanedustaja-jari-lindstrom-tyrmistyi-suomessa-halpatyovoimapula

Järkevii ajatuksii Jari Lindströmiltä.

*****


Rokkihomo kirjoitti: ""Kaksneuvosii ihmisii ei esiinny luonnossa."

Ei. Pidä. Paikkaansa.

Otsikon aiheeseen tällainen asioiden yksinkertaistaminen sopii toki oikein hyvin."

No, onks nää "kaksneuvoset ihmiset" toiminnallisesti kaksneuvosii, eli pystyyks ne samanaikasesti sekä synnyttään lapsii et siittään niitä? Otapa kuule selvää asioista. Kaksneuvonen ihminen on kuule loppujen lopuks pelkkä luonnonoikku, eli poikkeus.
"Ei ole olemassa" ja "poikkeus" tai "luonnonoikku" ovat hyvin eri asioita.
Otapa selvää omista kirjoitteluistasi ennen kuin taas käännät omat ja muiden sanomiset nurin.

Tai sitten Perussuomalaisten menestyksen mukaisesti et vaan ota selvää ja jatkat soinimaista väyrystelyä.
Koska "kansa tietää" paitsi silloin kun joku osa "kansasta" on eri mieltä?
Kommenttini tässä keskusteluketjussa liittyvät tämän keskusteluketjun otsikkoon. Varmuuden vuoksi olen toistuvasti erikseen maininnut että ovat. Kuten yllä. Kokeile sinäkin.

(Erikseen mainitseminen taas, niin, se liittyy havaintojeni perusteella perussuomalaisten menestykseen, tähän tapaan räksyttää ajattelematta tai lukematta edes edellisiä viestejä joita kumminkin kommentoidaan. Niin ne Pesutkin. Ja Soini aivan ohjelmallisesti pyrkii keräämään juuri heidän äänensä.)
Miten kaksneuvoset ihmiset ja niiden lisääntyminen liittyy alkuperäseen aiheeseen?
Sitä sopii varmaan kysyä viestin numero 1114 kirjoittajalta, joka asian otti puheeksi tässä viestiketjussa.
Niin, eihän veronmaksajien rahoista saa olla huolissaan. Sehän ei kertakaikkiaan käy laatuun. Mehän tienataan persereikävaltioiden avulla! Eiks Persut oo vieläkään tajunnu?
Saa olla...sillä huolella sai ainakin hulppean näkymän yli Ruttopuiston - mikä on oikeastaan aika runollista. Mutta ei tarvitse olla.
Toi Demarin juttu oli kiinnostava, miksei vastaavanlaisia näy enempää, jos kerran näin on? Luulis, et tota kannattais paukuttaa joka paikassa.
Niin, onhan veronmaksajien tuella tehty kaikenlaista älytöntä, kuten rahotettu ongelmamaita ja hyysätty (elintaso)pakolaisii...
Riqu hyvä,

Olen vihdoin viimein ymmärtänyt, että sinun puoluekantasi ei itse asiassa ole Perussuomalainen.
Perussuomalaisistakin löytyy ihan mukavia ja fiksuja ihmisiä, kuten esimerkiksi Tom Packalen, jonka olen tavannut, hänen kanssaan drinkkejä nauttinut ja hyväksi tyypiksi havainnut. Sinä et ole sellainen.

Sinun puoluekantasi on Ääliöt r.y.
Kuules, Pate, metsä vastaa just niin ku sinne huutaa. Sun puoluekanta on Netissä Riitaa Haastavat Elämässä Epäonnistuneet Luuserit r.y. (NRHEEL).

Vai muka Packalenin hyvä kaveri? Kivetkin uskoo. Mut hauska käppänähän sä oot, ei siinä mitään. Eläkkeelle tais vaarilla olla kova kiire, vai miten se nyt oli? ;D

Ja ton verokuitti-palvelun mä kyllä tiedän.
"Kauneuspilkku kirjoitti: "Toi Demarin juttu oli kiinnostava, miksei vastaavanlaisia näy enempää, jos kerran näin on? Luulis, et tota kannattais paukuttaa joka paikassa."

Paino sanalla, jos kerran näin on. Niin ei oo. Demari-lehti ei oo poliittisesti sitoutumaton (kuten ei oo Hyysärikään tänä päivänä).
"Miten kaksneuvoset ihmiset ja niiden lisääntyminen liittyy alkuperäseen aiheeseen?"
Ja viesti numero 1114.

Tällaista tämä on! Väittely idiootin kanssa! Käytännön esimerkki, taas ja taas kerran!

Joku ääliöksi meinasi nimitellä. Ei. Sanoisin että demarimainen soinilainen.
Miten ton edellisen pellen kirjotus liittyy keskustelun aiheeseen?

No, ääliön kanssa "keskustelu" on sama ku heittäs vettä kylmälle kiukaalle. Yhtä tyhjän kanssa...
...Ensi vaalien jälkeen saadaan myös varsinaisilta poliitikoilta julkisuudessa hyvät annokset soinilaisuuden seliselidemariversiota.
Ja sitten tämä PeSujen menestys alkaakin olla historiaa.
Onneksi.
Ens vaaleissa saadaan hyvät naurut, kun herra ja rouva Tiukka selittelee julkisuudessa Euroopan tukipakettimöhläyksii. Persujen kannatus on taattu!
PeSujen kannatus on taattu, kyllä.
Ikävä kyllä.
Mutta sitten he joutuvat menemään hallitukseen säätämään, sättäämään, ja selittelemään, ja "kansan" kyllästyminen sen jälkeen on aivan yhtä taattu.
Onneksi.
Persujen kannatus on taattu niinkauan kun löytyy joku "vääryys", jota vastustaa. Edes tuo porkkanana Demareiden peraatteessa hyvä uutinen kelvannut, vaan siitäkin saatiin jotain negatiivista aikaiseksi.

Persujen menestyksen retoriikka on lähtöisin iänikuisesta pienen ihmisen sorrosta, kyvyttömyydestä vakuttaa omiin asioihin ja loputtomana uhriutumisena olemisesta. Huono uutiset ja pettymyksen tunteet vain ruokkivat tuota (peri)suomalaista heikkoa itsetuntoa. Ja kun aina on tulossa seuraavat ja seuraavat vaalit, voidaan näin kansaa huijata loputtomiin. Tavallaan oli hienoa, että joku jytky koettiin voimaannuttavana, mutta se vain näyttää johtaneen selkeään kahtiajakoon. Hyvänä pointtina voi kai nähdä sen, että ainakaan ei enää mietitä sitä, mitä muualla meistä ajatellaan. Valitettavasti.

Hyvää vappendaalia vaan kaikille, työläisille, työnantajille ja työttömille!
Ilmeisesti jokaikisellä keskustelufoorumilla on aina oltava ne omat trollinsa, joita ei saisi ruokkia. Aina ei tiedä, onko kyseessä aito trolli, vaiko oikeasti tyyppi, joka haluaa jatkuvasti haastaa riitaa, vähätellä keskustelukumppaneitaan ja heidän näkemyksiään vähätellä. Kauan en ole ehtinyt tämän keskustelufoorumin jäsenenä olla, kun jo paljastui se tämän paikan....sanonpa vain nyt aika raflaavasti, että Riquman, mä oon siis niinku niin NEVAHÖÖD susta.
Oikeasti on surullista, että asiallista tietoa ja vertaistukea halajavat ihmiset joutuvat lukemaan moista ajatustenvirtaa. Tänne varmaan tulee myös niitä nuoria, jotka etsivät paikkaansa maailmassa, sekä omaa identiteettiään.
Tämä kirjoitus siis yhden vähemmistöäidin ja vähemmistölapsen kantilta.
Riqu,
Missä vaiheessa sanoin olevani Tom Packalenin "hyvä kaveri"? Tapasin hänet yksissä häissä ja juttelimme ehkä kolme varttia poliisi- ja sotilaspoliisiasioista.
Älä vääristele sanojani.

En myöskään ole eläkkeellä, enkä 47-vuotiaana pdä iseäni vielä "vaarina". Erosin puolustusvoimista mennäkseni YK:n turvallisuuspalveluun duuniin 6 kertaa paremmille palkoille. Nyt olen yksityinen turvallisuuskouluttaja ja kielenkääntäjä. Varmaan vielä parikymmentä vuotta.
Pete, naapurin mummon kissoi kiinnostaa sun ura puolustusvoimissa. Sähän varmaan oot tosiaan tavannu Tom Packalenin jossain häissä. Millä sen voit todistaa ja vaikka voisitkin, niin MIKS meitä muita pitäs kiinnostaa?

Ja Miritza, ehkä sun tosiaan kannattaa lähtee tältä palstalta. Kyllä huomaa, miten vähän aikaa sä oot ollu täällä. Mä oon seurannu tätä palstaa ainakin vuodesta 2005 ja rekisteröityneenä vuodesta 2010. Koko sen ajan tätä palstaa on hallinnu samat vanhat patut: Pete, Juhani, Poris jne. Pääasiassa kyseiset nimimerkit esittelee täällä omaa elämäänsä, kuvittelee sanelevansa pelisääntöi toisille kirjottajille, kestää huonosti erilaisii mielipiteitä ja näkemyksii ja syyttää toisii provoiks. Suomi24:lla tätä palstaa osuvasti joskus kuvattiinkin "vanhojen Seta-aktiivien temmellyskentäks". Ummehtunu, nurkkakuntanen pikkuyhteisö, joka todentotta kaipaa pikkusen tuuletusta. Ihmetteleeks joku ihan tosissaan, miks Ranneliikkeessä on niin vähän käyttäjii, jos tän palstan pitäs muka pyörii parin, alusta asti mukana olleen käppänän varassa? Suomessa on kymmenii tuhansii seksuaalivähemmistöön kuuluvii ihmisii. Me ollaan kuule aika kirjava porukka eikä kaikki todellakaan ajattele asioista niin ku sä.
En olisi toivottamassa Miritzalle hyvää matkaa pois ranneliikkeestä. Päinvastoin hyvä jos täällä on joitain täysjärkisiäkin. Ja ei, Riqu ei ole trolli vaan sisukas ja paras kaupparatsu kaikille vastustamilleen asioille.
Saahan se Miritza jäädä tänne, jos oppii samalla kunnioittaan erilaisii mielipiteitä. Sen täysjärkisyydestä en menis takuuseen. Samanlaista mielipiteiden hallitsemista ku Juhanilla, Petellä ja parilla muulla, jotka ei oo ihan sisästäny sitä, mitä sateenkaariyhteisö tarkottaa. Meitä kun on monenlaisii...
"Samanlaista mielipiteiden hallitsemista ku ---"


...menestyksen retoriikka on lähtöisin iänikuisesta pienen ihmisen sorrosta, kyvyttömyydestä vakuttaa omiin asioihin ja loputtomana uhriutumisena olemisesta.


Ai niin: tervetuloa keskustelemaan hyvä Miritza!
"...menestyksen retoriikka on lähtöisin iänikuisesta pienen ihmisen sorrosta, kyvyttömyydestä vakuttaa omiin asioihin ja loputtomana uhriutumisena olemisesta."

Eiköhän toi oo enemmän Vihreille ja vasemmistolle tyypillinen tapa toimii. Ollaan jumiuduttu jonnekin kommunistisen vallankumouksen vuosiin, jollon uhriutettiin työväenluokka ja syyllistettiin hallitseva omistava luokka. Nykyvasemmisto uhriuttaa homot ja mamut ja syyllistää siitä nyky-yhteiskuntaa, äärioikeistoo, VHM:ää ja mitä millonkin.
"...ja joskus täällä syntyy ihan oikeaa keskusteluakin. "

Aika harvoin tosin - paitsi jos kaikki osapuolet sattuu oleen samaa mieltä. Muuten lähinnä haukutaan ja yritetään vaientaa eri mieltä olevii...
No on se kiva, että kissoja kiinnostaa. Aika outoa kyllä. En näet tykkää kissoista. Koirista kylläkin. Paljon. Omakin tossa röhnöttää juuri jaloissa.
Niin, sun kovasti inhoomii kissoi se kiinnostaa, mut ei juuri muita. Kyllä mä sen tiesin, et sä et voi sietää niitä mouruujii. Sä oot enemmän rakki-ihmisii.

No, mäkin pidän enemmän koirista, etenkin isoista. Sentään jotain yhteistä...
Minusta juuri nämä "vanhat papat", vai mitä nimitystä Riquman heistä käyttikään, osaavat ne hyvät ja mielenkiintoiset keskustelutaidot. Ai niin, tämä johtuukin varmasti siitä, että olen itse samanlainen mielipiteiden hallitsija...
Totta kai saa ja pitää olla erilaisia näkemyksiä. Minun maailmankuvaani eivät halla-ahot, eerolat ja hirvisaaret ajatuksineen vain millään lailla sovi. He aidosti esittävät sellaisia näkemyksiä toistamiseen, joissa poljetaan monien yhteisöjen perusoikeuksia. Tällä näkemykselläni ei taas ole mitään tekemistä viherpiiperryksen, kukkahattutätiyden tai kommarivassarineukkulaihannoinnin kanssa.
Mielenkiintoista, että se, joka täällä eniten vaati erilaisuuden kunnioittamista ja hyväksymistä, myöskin eniten nimittelee toisia ja kehoittaapi vielä poistumaan palstalta.
Teille muille lämmin kiitos ystävällisyydestänne :-)
Jos palataan persuihin.
Kun persut saivat vaalivoiton, niin tavallisessa/sosiaalisessa mediassa maalailtiin kauhukuvia tulevaisuuden persu-Suomesta.

Olisiko se nyt sitten niin kauheaa, jos persut olisi mennyt hallitukseen?
Soini olisi ehkä saanut valtionvarainministerin salkun ja Halla-Aho sisäministerin pestin.
Tuo hallitus ei olisi saanut aikaan tasa-arvoista avioliittoa, mutta eipä meidän rahojamme olisi syydetty eri euromaiden tukemiseen.
Hallituksen EU-politiikka olisi muuttunut liittovaltiokehitystä jarruttavaksi ja kaikenlaisten hölmöjen direktiivien toimeenpanemista olisi jarrutettu viimeiseen asti.
Aika roimaa ja romantisoivaa yksinkertaistamista. Soini olisi valtiovarainministerinä noudattanut nykyisen hallituksen linjaa, senhän takia PS ei hallitukseen missään nimessä halunnut. Muistaakseni Soini jopa päivitteli KOK-PS-KESK -koalitiokaavailujen kaaduttua kuinka hänestä meinattiin tehdä valtiovarainministeri jakamaan tukia kriisimaille. Tässä eurokriittisyydellä ratsastamisessa on se hauska puoli, että oikeasti kuvitellaan muiden pysyvän kiltisti paikallaan tai liittyvän mukaan kun itse keikuttaa venettä.
Piti jo aiemmin sanoa Miritzalle: tervetuloa. Toivottavasti jaksat kirjoittaa tänne jatkossakin, sillä järkeviä kommenttejasi on ilo lukea.

Valitettavasti on niin, että mölisijöitä on ainakin yksi joka foorumilla. Nettimölisijähäiriköitä on lopulta pieni joukko, mutta ne haluavat tuoda pahan olonsa julki kaikilla foorumeilla ja purkavat ahdistuksensa muihin kommentoijiin, yleensä kaikkiin ja kaikkeen.
Miritzan kannattas lukee se kirjottamansa viesti. Mielenkiintosta tosiaan, et tyyppi, joka eniten peräänkuuluttaa suvaitsevaista maailmankatsomusta, ei kestä sitä, et myös HLBTI-ihmisllä (vaikka mä tota lyhennettä inhoonkin) voi olla erilaisii näkemyksii asioista. Sähän oot mun käsittääkseni heteronainen, jolla on "vähemmistöön" kuuluva lapsi? Yrität sä niputtaa homot yhteen kikattelevaan, shoppailevaan ja pikkurillii heiluttavaan joukkoon, vai mikä oli sun syy tulla tänne?

AAA:lta hyvii mielipiteitä ITE AIHEESEEN liittyen. Pisteet!
Perussuomalaisten keskeytymätön kampanjointi perustuu lähes yksinomaan asioiden rajuun yksinkertaistamiseen, yleisten ennakkoluulojen ja kaupunkilegendojen vahvistamiseen ja muka-viisaiden ratkaisujen esittelyyn äänestäjiä kosiskelevien sutkausten säestyksellä.

He unohtavat tahallisen häikäilemättömästi sen, että niin talous-, ympäristö- kun muussakin politiikassa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Yksi säästöpäätös tai tiukka EI yhdessä asiassa vaikuttaa kun se kuuluisa kusi housussa tulipalopakkasella. Hetken on mukavan lämmintä, mutta pian alkaa aika lailla kaduttaa. Sitten se vaan on jo liian myöhäistä.

Ihme kyllä tämä näyttää purevan näinkin suureen osaan kansasta. Mitä vähemmän asioista otetaan selvää, sitä varmemmat mielipiteet.

Tosin olen varsin vakuuttunut siitä, että jos (ja toivottavasti kun) näemme jonain päivänä perussuomalaisen ministerin jollakin avainpaikalla maan hallituksessa, lusikka on otettava kauniisti käteen kun päätöksistään joutuu kantamaan myös vastuun. Silloin uhoamiset laantuvat kummasti ja kannatus alkaa muistuttaa lehmän hännän asentoa.
"Mitä vähemmän asioista otetaan selvää, sitä varmemmat mielipiteet."

Kyllä! Ja siinä taas yksi suora kommentti ja vastaus täsmälleen otsikon aiheeseen!
Sinä päivänä, kun kansa tajuu, miten niitä kusetetaan vanhojen puolueiden toimesta 6-0, Persujen kannatus pomppaa 40-50 %.
Eikös kukaan muista, että Timo Soinin luokkatoverin, Jari Sarasvuon mukaan hän (Timo siis) jo lukioikäisenä luki kirjoja populismista (kuinka-perustaa-populistinen-puolue) ja oli SMP:n nuorisojäsen.

Timo opiskeli populismin paremmin kuin Vennamot, mutta peri heidän kannattajakuntansa. Populismi perustuu osittain joukkohurmokseen. SMP:kin oli täysin Vennamoiden perheyritys. Samaa Soini yrittää taas.

EDIT: Populismi tarkoittaa kansan vedätystä oman edun hyväksi. Se tarkoittaa sitä, että meuhkataan muka-ongelmista, mutta ollaan hiljaa oikeista. Se tarkoittaa sitä, miten Timo Soini tälläkin hetkellä varmaan lötköttelee pedillään, laskee rahojaan ja ajattelee ah niin katolisia ajatuksia.

EDIT EDIT: korjasin yhden typon. SMP -lyhenteen "oikea" tulkinta on kuulemma Veikko Vennamon itsensä joissain juhlissa heittämä "Sirkka, Mie ja Pekka". Kuka tietää, mutta yhden perheen puolue se kyllä oli.

Jotta ei nyt karattaisi asiasta, niin muutamia populismilla huipulle päässeitä teille tässä: Adolf Hitler, Benito Mussolini, Francisco Franco, Silvio Berlusconi, Veikko Vennamo, Juan Peron ja Julius Caesar. Tosin viimeksi mainittua arvostan.
Voi Riqu, kyllä moni suhtautuu "perinteisiin" puolueisiin varauksella eikä todellakaan lämpiä kaikelle euromyönteisyydelle tai jatkuvan talouskasvunideologialle, "vastuunkannolle" jne.. Siitä on kuitenkin pitkä matka persujen äänestämiseen. Ainakaan itse en koe voivani äänestää puoluetta, jolla on niin kovin erilaisia kantoja keskenään moniin asioihin ja toisaalta on olen monesta asiasta täysin eri mieltä. Eli ei persut ole automaattisesti vaihtoehto, yksi vaihtoehto on, että ei äänestä, äänestää tyhjää tai sitten jotain muuta ryhmittymää.

Siinä olet oikeassa, että meihin hlbt- tai miten se lyhenne meneekään - ihmisiin mahtuu monenlaista, mutta eipä täällä kait kukaan ole muuta väittänytkään. Toisinaan joku puhuu esim. tasa-arvoisen avioliittolain kansalaisaloitteesta "meidän aloitteenamme" ja se sallittakoon, koskeehan se samaa sukupuolta olevia parisuhteita. Mutta juu, mitään "meitä" ei ole olemassa sen enempää kuin on "suomalaisia" tai "kansaakaan".

Mutta määrittelykysymykset ovat vaikeita.
*Reps*

Pete, miten Sarasvuo (s. 1965) voi olla Soinin (s. 1962) luokkakaveri, kun niillä on kolme vuotta ikäeroo? Ilmeisesti väite luokkakaveruudesta on vaan pyrkimys ratsastaa Soinin maineella.

Populismilla puolestaan ei tarkoteta kansan vedätystä (= se, mitä vanhat puolueet tekee), vaan asioiden yksinkertastamista ja niistä puhumista niiden oikeilla nimillä.

Suomalaisille puolestaan löytyy määritelmä Wikipediasta, samoin ku tietysti populismillekin.

SMP on lyhenne sanoista Suomen Maaseudun Puolue.
Populismi on nimenomaan ihmisten vedättämistä ja suosion hakua.

Wikipedia:

"Populismin toimintamalli perustuu suosion tavoitteluun helposti omaksuttavien, usein tunneperäisten ja asioita yksinkertaistavien tunnusten avulla."

Toisin sanoen rahastamista, huomiohuoraamista ja vääristelyä.

Ja vielä narsismia, eli itsensä nostamista muiden puolueiden yläpuolelle.
Miritza kirjoitti: "Tämä kirjoitus siis yhden vähemmistöäidin ja vähemmistölapsen kantilta."

Hienoa, että olet liittynyt keskustelijoiden joukkoon. Tänne tarvitaan tosiaan jo uusia tuulia ja uusia näkemyksiä. Toivon, että jaksat osallistua keskusteluihin pitkäänkin.
Eilen tuossa selailin tänne kirjoittaminiani kommentteja, enkä missään kohtaa osunut silmiini mitään sellaista, missä olisin luokitellut kaikki homot kikatteleviksi pikkurillinsojoittajiksi, vai miten se nyt meni. Aikuinen ihminen nyt ehkä vielä kestää kaikenlaista, mutta minusta lapset voisi kyllä jättää rauhaan (Riqumanin viittaus lapseeni). Keskustelu on siis tarkoitettu "seksuaalivähemmistöihin kuuluville - ja heidän ystävilleen", joten eiköhän se riitä.

Ja mitä itse aiheeseen tulee, niin vaikka minulla on tietyn puolueen jäsenkirja, en hyväksy ministeri- ja kansanedustajatason hölmöilyjä, enkä myöskään kunnallispoliitikkojen. Aateluus velvoittaa, eli jos on jossakin vaaleissa tarpeeksi ääniä saanut, niin pitää sen mukaan ymmärtää käyttäytyä. Perussuomalaisista aika iso osa on vain syystä tai toisesta antanut julkisuuteen - joko Facebookissa tai blogeissaan - ilmi sellaisia kannanottoja ja ajatuksia, joita ei enää haluaisi kuulla ns. sivistysvaltiossa. Olen miettinyt, että mitäköhän tyhjiötä Persut tulivat täyttämään? Mistä se tyhjiö tuli, ja ovatko asiat nyt sitten paremmin, sen jytkyn jälkeen?
No niin, Pete myöntää kerrankin olleensa väärässä. Edistystä. edistystä... ;D

Koulukaveruus ei tarkota vielä, et Sarasvuo oikeesti tuntis Soinin tai et ne ois liikkunu samoissa kaveriporukoissa. Soini on alottanu koulun vuonna 1969 ja lukion vuonna 1978. Lukion Soini lopetti vuonna 1981. Sarasvuo puolestaan on alottanu koulun vuonna 1972 (Soini alotti silloin 4. luokan) ja lukion vuonna 1981 (Soini lopetti sillon lukion). Säälittävä yritys ratsastaa Soinin maineella.
Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksissa pyörii merkillinen ruletti, kertoo Iltalehti.

Perussuomalaiset kierrättävät varavaltuutettujaan ahkerasti Helsingin kaupunginvaltuustossa: kerran paikalla kokouksessa oltiin vain 14 minuuttia.
Muut valtuutetut epäilevät perussuomalaisten kierrättäneen varavaltuutettujaan kokouksissa yli 2000 euron arvoisen matkakorttiedun takia. Matkakortin saa neljäksi vuodeksi, vaikka varavaltuutettu pistäytyisi kokouksessa vain minuutiksi.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013050416969955_uu.shtml

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013050416971487_uu.shtml
Riqu,

Siteerasin Sarasvuon itse antamaa lausuntoa.

Enkä kyllä ymmärrä, miksi kukaan haluaisi ratsastaa Soinin maineella. Mihin? Todennäköisesti unohtuneiden populistien hoitokodin hevosparkkiin.
Sarasvuon ittensä antamaa lausuntoo missä?

Niin, mihin tollanen Sarasvuon tapanen onneton yrittäjäntynkä Soinin mainetta tarvii? Ei mihinkään, koska Soinii tuskin kiinnostaa sekaantuu sen onnettoman bisneksiin...
Riqu. Jos et ymmärtänyt:

Erittäin kyseenalaisella ja jopa huonolla maineella kenenkään ei kannata ratsastaa mihinkään.
Ei kannatakaan. Sarasvuon maine "yritysvalmentajana" on kyseenalanen tai jopa huono. Just siks sen ei hirveesti kannata ratsastaa Soinin (tai kenenkään muunkaan) maineella. Antaa vaan itestään vielä nykystäkin kyseenalasemman kuvan...
Perussuomalaisten kansanedustaja ja Suomen Sisun puheenjohtaja Olli Immonen haluaa muuttaa nuorisolakia poistamalla siitä monikulttuurisuuden. Hän aloitti eilen nimienkeruun lakialoitteeseen.

Immosen mukaan monikulttuurisuudella ei ole nuorten kasvun kannalta myönteisiä vaikutuksia. Immonen perustelee lakialoitettaan ”yhteiskunnassa tehdyillä reaalihavainnoilla”, joiden perusteella monikulttuurisuuden säilyttäminen nuorisolain tavoitteiden lähtökohtana on hänen mielestään kyseenalaista. Hän on kuulemma jostain lukenut, että ”monimuotoiset yhteisöt heikentävät yleistä sosiaalista luottamusta yhteiskunnassa”.

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2993067/kansanedustaja-vaatii-monikulttuurisuutta-pois-nuorisolaista
Monikulttuurisuuden sais samantien poistaa myös mm. koulujen opetusohjelmista sekä Ylen säännöistä siks, koska koko käsite ylipäätään on sen verran epäselvä, et sitä ei pitäs käyttää muissa ku kukkisten kevätkokouksissa.
Tuore Tiede-lehti (5/2013) uutisoi muukalaisvihan vaikutuksista maahanmuuttajien ja kantaväestön onnellisuuteen. Uutinen perustuu Luxemburgin yliopiston tekemään tutkimukseen, johon osallistui 32 000 maahanmuuttajaa ja 165 000 kantaväestön edustajaa, myös Suomesta.

- Tutkijat arvelevat, että muukalaisvastaisuus vähentää myös kantaväestön onnellisuutta.

Uutisen mukaan jos muuttaneiden elinolot ovat tasaveroiset kantaväestön kanssa, maahanmuuttaneiden onnellisuutta ei muukalaisviha juurikaan heikennä. Maahanmuuttajien onnellisuutta vähensivät merkitsevästi työttömyys, matalapalkkaisuus ja terveysongelmat.
En tunne JuhaniV:n mainitsemaa tutkimusta mutta voisi kuvitella että jos etnisten tai minkä tahansa ryhmien välit ovat kovin kireät niin kaikki kärsivät. Työttömyys, matalapalkkaisuus ja terveysongelmat heikentävät kenen tahansa, myös kantaväestön hyvinvointia. Eikä vointi siitä parane vaikka kuinka kurmottaisi väärän värisiä. Kreikassa ei pärjätä sen paremmin vaikka Kultainen aamunkoitto parhaansa mukaan terrorisoi maahanmuuttajia.

Riqu, kielessä on paljon muitakin käsitteitä jotka ovat hämäriä eikä niistä silti ole syytä luopua vaan keskustella niiden sisällöstä. Tasa-arvo esimerkiksi.
Mamujen sopeutumiseen liittyvät ongelmat voidaan ratkasta oikeenlaisella ja valikoivalla mamupolitiikalla. Siinä ratkee samalla myöskin "muukalaisvastaisuus".

Määritelkääs sitten ne käsitteet monikulttuurisuus ja tasa-arvo, arvon ranneliikeläiset.
Keskustelua siitä millaisten periaatteiden mukaan yhteiskunnat ja yhteisöt pitäisi järjestää on hyllykilometreittäin. Riqu voi lukea sieltä ihan itse ja aloittaa vaikkapa Platonin Valtiosta. Ikävä puoli on kyllä se että suomalainen anti siihen threadiin oli olematon Chydeniukseen saakka ja aika lailla sen jälkeenkin. Länsimainen ja suomalainen kulttuuri kun ovat alunperin rakentuneet ihan mamuaineksista eli juutalaisen ja helleenisen tradition pohjalle.
Riqu ei kai ymmärtänyt mitä lukeminen tarkoittaa. Mutta Persuihin: Veli-Matti Saarakkala on tehnyt aloitteen burkhan ja niqabin käytön kieltämisestä. Saarakkala oli A-studiossa selittämässä näkemyksiään ja haastattelun pohjaksi esitetyssä insertissä sikhi, joka halusi pitää uskontonsa mukaisesti turbaania töissä, kertoi omasta tapauksestaan. Saarakkalalla ei ollut mitään sitä vastaan että bussia ajetaan turbaani päässä, koska kuljettaja teki näin "vapaasta tahdostaan." Sen sijaan musliminaisilla ei ilmeisesti vapaata tahtoa ole, koska Saarakkalalle ei näytä tulleen mieleenkään että myös huivin/niqabin/burkhan pitäminen Suomessa olisi vapaan tahdon ilmaus. Toinen asia ovat maat joissa erilaiset uskonnolliset poliisit valvovat pukeutumista ja joissa erilaisista vapaan tahdon ilmaisuista rangaistaan.

Toivottavasti tässä, niin kuin muissakin maissa, voisi jatkossa pukeutua miten parhaaksi näkee. Kiintoisa yksityiskohta Dhakan islamistien mellakoista on se, että islamistit vaativat kaiken ulkomaalaisen kieltämistä, erityisesti miesten ja naisten tasa-arvon. Tällaisia ajatuksia Suomessakin on kuultu aivan äskettäin.

http://www.welt.de/politik/ausland/article115933954/Atheisten-sollen-haengen-Islamisten-laufen-Amok.html
Hyvää Eurooppapäivää ja taivaasenastumispäivää sekä Timon nimipäivää.

Näillä ei varmaankaan ole mitään tekemistä toistensa kanssa.
Kukas tää epämääränen "joku" on?

Joku (eli mä) saattas olla myös sitä mieltä, et ainakin Vihreiltä pitäs kieltää vastuulliset tehtävät. Toi Hautala ja Niinistö, nääs...
"Kukas tää epämääränen "joku" on? "

Erästä ärsytyskynnyksen ylittänyttä mainosta lainaten, "joku" on tietenkin "maailman tärkein ja tekevin" ihminen.
Joku kysyi:
"Kukas tää epämääränen "joku" on?"

Kari Kero -niminen henkilö kommentoi Saarakkalan sepustusta Usarissa näin:
- Persujen esiintyminen megafoni suun jatkeena kiellettävä!
Sananvapaussyyttäjä Jorma Kalske taas asialla. Toi juttu on sitä paitsi jo vanha.
No, itse asiassa ulkomaalaset on ihan jo tilastojenkin valossa yliedustettui mm. ryöstöissä ja raiskauksissa.

Somaleista ei kannata tässä yhteydessä edes puhuu...

Ja toi suomalaisten Ruotsissa harjottaman rikollisuuden vetäminen mukaan on jo aika kulunutta ja säälittävää.