Perussuomalaisten menestys

» Linssilude Timo Soini

"Been there, done that...next" ?

Josta tuli mieleen, että nuoruus ylipäätään on hukkaan heitetteyä, ellei silloin tuntisi tietävänsä kaiken.
Ehkä mulla on kuitenkin elämässä muutakin tekemistä ku jauhaa Persuista ja niiden töppäilyistä, kuten vaikka Kataisen ja Urpilaisen kootuista selityksistä.

Tietenkin mä ymmärrän, jos jollain tietyillä palstan vakiovaareilla ei oo elämässä muuta tekemistä ku jauhaa Persuista päivät pitkät. Eläkkeen maksupäivä ei oo vielä ollu?
Mutta palkkapäivä on. Nyt ollaan sentään sillä tiellä, että palkkaa uskaltaa jatkoonkin toivoa. Perussuomalaisella tiellä ei niin luottavainen voisi ollakaan.
Joo, Katainenhan tosiaan onkin parantanu merkittävästi Suomen työllisyyttä. ;D

Suomen telakkateollisuuskin on suorastaan Kansallisen Sekoomuksen vallassa. ;)
En oikein ymmärrä, miksi sellaista tuotantoa pitäisi väenväkisin yrittää pitää yllä, jolle ei oikein minkäänlaisella helmitaululla saa laskettua taloudellisesti ruusuista tulevaisuutta. Kannustaminen ja kehittämistoimet on suunnattava sinne, mistä tulevaisuudessa on mahdollista hankkia leipä tälle kansalle. Ja mieluiten vähän jotain leivän päällekin.
"Kannustaminen ja kehittämistoimet on suunnattava sinne, mistä tulevaisuudessa on mahdollista hankkia leipä tälle kansalle. Ja mieluiten vähän jotain leivän päällekin."

Kuten Kreikan ja Kyproksen konkurssitalouksille? ;D
Esimerkiksi Kreikalle ja Kyprokselle on rahaa syydettävä, jos se on tulevaisuuden kannalta tarpeen. Mellä on vähintäänkin kohtuullinen varmuus siitä, että Kreikka ja Kypros jatkavat olemassaoloaan kaikesta huolimatta. Mutta rahan syytäminen vaakalaudalla olevalle yritykselle, siitäkin huolimatta, että se hetkeksi kohentaisi työllisyyttä...
Kyllä varmaan Kreikka ja Kypros on olemassa tulevaisuudessakin. Onkin sitten toinen kysymys, onks niiden maksukyky enää olemassa tulevaisuudessa. Tai onks se nytkään olemassa.
SaintJudy kirjoitti: "... nuoruus ylipäätään on hukkaan heitetteyä, ellei silloin tuntisi tietävänsä kaiken."

Totta. Meillä tämä juniori tietää tosiaan kaikesta ja hänellä on myös kaikesta mielipide. Toki mukaan tulee harmittavasti joitakin häiritseviä reunaehtoja, kuten rajallinen määrä euroja. Kaikkea haluttua ei saa, vaikka saada pitäisi. Eikä ikää ole kuin vähän toistakymmentä vuotta. Samankaltaista olen lukenut täällä häntä hieman vanhemmilta.

Olen koettanut muistella, että missä iässä pääsin tuon vaiheen ylitse. Varmaankin varsin varhaisessa vaiheessa, koska olin työelämässä jo reippaasti alle parikymppisenä. Siellä viimeistään valkeni moni reunaehto aivan konkreettisesti. Ei ollut enää tarvetta julistaa omaa "totuutta".
Onhan ne Juhanin sisarusten/kummien/kaimojen/serkkujen/ lapset varmaan kovin mukavii, mut asteikolla yhdestä kymmeneen, miks meitä muita pitäs kiinnostaa?
Perussuomalaisten puoluesihteeriä Ossi Sandvikia epäillään viestintäsalaisuuden loukkaamisesta. Poliisi on saanut esitutkinnan valmiiksi ja asia on syyteharkinnassa Helsingin kihlakunnansyyttäjällä.
Syyttäjänvirastosta arvioidaan, ettei syyteharkinta valmistu vielä pariin kuukauteen, sillä laki edellyttää, että viestintäsalaisuuden loukkaustapauksissa on pyydettävä ensin lausunto tietosuojavaltuutetulta.

http://www.aamuset.fi/naista-puhutaan/uutiset/perussuomalaisten-puoluesihteeria-uhkaa-syyte
Riquman ei taaskaan ymmärrä asiaa ja puhuu lämpimikseen mitä sattuu puolustellakseen aatetovereitaan.

Viestintäsalaisuus on turvattu perustuslaissa. Sen loukkaaminen on vakava rikos.
"Joka oikeudettomasti
1) avaa toiselle osoitetun kirjeen tai muun suljetun viestin taikka suojauksen murtaen hankkii tiedon sähköisesti tai muulla vastaavalla teknisellä keinolla tallennetusta, ulkopuoliselta suojatusta viestistä taikka
2) hankkii tiedon televerkossa välitettävänä olevan puhelun, sähkeen, tekstin-, kuvan- tai datasiirron taikka muun vastaavan televiestin sisällöstä taikka tällaisen viestin lähettämisestä tai vastaanottamisesta,
on tuomittava viestintäsalaisuuden loukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.
Yritys on rangaistava."

Taas joku rikosepäily. Sakolla tai vankeudella siitä selviää.
Ilmeisesti täällä on eräillä ymmärtämisvaikeuksii. Kannattas varmaan lukee ne lainaamansa lakipykälät.

Ja huomatkaa: epäily ei oo sama ku tuomio. Todennäkösesti tosta annetaan joku mitätön pikkusakko ja sen jälkeen asia painetaan villasella ja keskitytään tärkeempiin kysymyksiin.

Ja täällä on lynkkauspartio heti valmiina...
Ääripopulistien kannanotot paljastavat heti alussa, että he eivät kykene muodostamaan kokonaisvaltaista käsitystä mistään.
Se johtuu tietenkin osaltaan siitä, että heiltä puuttuu halu tai kyky perehtyä faktoihin. Sitten taas ne, jotka osaavat lukea,
eivät ymmärrä lukemaansa. Lopputuloksena on mitä kummallisimpia luuloja ja uskomuksia.

Seppo Lavikainen, joka esittelee tietämättömyyttään päivittäin, haluaa myös näin pääsiäisenä julistaa ymmärtämättömyyttään.
Kannattaa lukea myös kommentit.

http://selavii.puheenvuoro.uusisuomi.fi/136711-oho-ei-olekkaan-kyse-tasa-arvoisesta-avioliitosta
Muistatte varmaan Vaasan kaupunginvaltuutettu Risto Helinin (ps), joka lahjoitti uusnatsipäiväkerholle Hitler-aiheisen kellon.
Helin kertoi, ettei hän ole natsisti eikä rasisti ja saa tehdä mitä haluaa. Lisäksi kello sopi kuulemma päiväkerhon henkeen.

Tässä aiemmassa kuvassa Risto Helin esiintyy Facebookissa yllään uusnatsistisen Blood & Honour -skinheadjärjestön paita. Hitler-Jugendin motosta Blut und Ehre nimensä ottaneen järjestön toiminta on ulkomaalaisvihamielisyytensä ja väkivaltaisuutensa takia kielletty useissa Euroopan maissa.
Helinin selitys:
- Ostin paidan kymmenkunta vuotta sitten kirpputorilta, enkä ole tiennyt, mihin se liittyy. Ne, jotka minut tuntevat, tietävät ettei siinä sen kummempaa ole taustalla. En minä mitään natseja suosi enkä äärioikeistoa.

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/390317/Perussuomalaisten+kuntavaaliehdokas+esittaytyy+natsipaidassa
TS:n uutisesta poimittua:

- Vaasan Perussuomalaisten vaalipäällikkö Harri Leppälä tietää paidan ja kertoo keskustelleensa siitä Helinin kanssa. Hänen mukaansa Helin on ihan rehellinen yrittäjä – ja siinäkin mielessä rehellinen, että sanoo suoraan myös kampanjasivullaan, ettei tykkää monikulttuurisuudesta.

Silloin kun jossakin tilanteessa joku ryhtyy painottamaan mukamas kuinka rehellisiä ollaan, minun kokemukseni on lähes aina ollut se, että silloin joku jossakin valehtelee taikka peittelee. Tuota selitystä tullaisenaan ainakaan minä en usko lainkaan. Perussuomalaisissa riittää noita toheloita. Heidän ajattelemattomuutensa syö puolueen uskottavuutta monessa muussakin asiassa. Soini pitäisi saada hallitukseen konstilla taikka toisella. Hän kuitenkin tietää, että sen jälkeen pitäisi ruveta myös vastaamaan sanomisistaan. Se olisi myrkkyä puolueen uskottavuudelle.
Timo Soinilla on hinku hallitukseen.

Soini kirjoittaa Maaseudun Tulevaisuudessa ilmestyneessä kolumnissaan, että hallituskaavailut ovat jo käynnissä ja Kokoomus suurimmassa vaarassa pudota kelkasta. Soini povailee jo yhtä sun toista, mutta unohtaa, että perussuomalaisissa ei ole yhtäkään ministeriksi sopivaa eikä pätevää.

Tässä on uutinen. Soinin kolumni löytyy paperilehdestä:

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/soini-perussuomalaiset-on-valmis-hallitukseen-1.36662

Soinin ploki:

http://timosoini.fi/
Ihan vaan mielenkiinnosta, että miksei perussuomalaisista löytyisi sopivaa tai pätevää ministeriä? Sopivuuden arviointi on tietysti henkilökohtaista, mutta ministerin pätevyysvaatimukset ei ole kummoiset.Perustuslain mukaan Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia. (Perustuslaki. §60.)
En tiedä montako rehellistä ministeriä meillä nyt on, tuntuu, että tarinat muuttuvat aina sitä mukaa kun uutta tietoa tihkuu asiasta kuin asiasta. Ja taitavuudesta voidaan olla montaa mieltä.
Nykyiseistä ministereistä ainakin yksi on muistaakseni vain ylioppilas ja pätevöitynyt juontajana.
En tiedä minkälaisia pätevyysvaatimuksia täällä sitten halutaan asettaa? Minusta esim. ylempi korkeakoulututkinto on hyvä pohja, mutta on persuissa tohtoreitakin. Ovatko sitten sopivia, on tosiaan mielipideasia. Voi toki todeta, että lähtökohtaisesti jossain puolueeessa ei ole päteviä ja sopivia minsitereitä, mutta se on vaan mielipide. Minusta tällainen pätee esim. kristillisiin ja rkp:hen, jotka ovat yhden asian puolueina hallituksessa. Myöskään kokoomuksen jäsenyys ei minusta ole sopiva ministerille.
Ai ei oo ketään ministeriks sopivaa/pätevää? ;D

Timo Soini = pääministeri
Sampo Terho= Eurooppa-ministeri
Jussi Halla-aho= maahanmuuttoministeri
Tom Packalen= sisäministeri
Jari Lindström= työministeri
Jussi Niinistö= puolustusministeri
Pirkko Mattila= sosiaali- ja terveysministeri

Loput ministerit tulee Kokkareilta ja Demareilta. Ne muut pellepuolueet jää hallituksen ulkopuolelle (VIHR, VAS, KESK, RKP, KDP).

Ja Kauneuspilkulta hyvä ja asiallinen mielipide taas kerran. Pisteet siitä.
Ihmettelenpä, minne listasta on unohtunut ainut fiksulta vaikuttava perussuomalainen, Pirkko Ruohonen-Lerner?
Ja jos olisin perussuomalaisten kannattaja, käyttäisin hyvin varovasti mistään muusta puolueesta nimitystä "pellepuolue". :)
Sinänsähän Persut lähtisivät sikäli samalta viivalta kuin muutkin ensikertalaispoliitikot. Puolueesta kun on vain kuulunut yhtä sun toista hyvien tapojen vastaista. Se ei ole sopivaa.

Mielestäni Soinin analyysissä on monta valuvikaa:

1. Miksi SDP lähtisi oikeistoenemmistöiseen hallitukseen ypöyksin? Toisaalta, myös vaihtoehto äärioikeistolaisesta hallituksesta saattaa tässä suhteessa painaa, sen myönnän.

2. Mikä saa Soinin uskomaan, että esim. Kokoomus tai SDP haluaisivat hallituskumppaneikseen tasavahvoja suurempia puolueita kun pienempiä on helpompi ohjailla? Perussuomalaisten arkkiviholliset Vihreät ja RKP ovat suosittuja hallituskumppaneita ja kelpanevat kaikille muille suurille puolueille.

3. Mikä ihme saa Soinin uskomaan sokeasti, että Perussuomalaiset lukeutuvat suurten puolueiden joukkoon jatkossa, kun hän ei voi luottaa galluppeihin eikä mitään käytännön näyttöä ole? Vaan hukkaan heitetty mahdollisuus, puskasta ampumista ja rasismi- ja homofobiakohuja pilvin pimein.
"Public eye kirjoitti: "Ihmettelenpä, minne listasta on unohtunut ainut fiksulta vaikuttava perussuomalainen, Pirkko Ruohonen-Lerner?
Ja jos olisin perussuomalaisten kannattaja, käyttäisin hyvin varovasti mistään muusta puolueesta nimitystä "pellepuolue". :)"

Itse asiassa mä harkitsin Ruohonen-Lernerin laittamista valtiovarainministeriks, mut ehkä on kuitenkin parempi, et valtiovarainministerinä toimii Kokkari.

Hautala-kohun jälkeen Vihreistä on täysin oikeutettuu käyttää nimitystä "pellepuolue", samoin RKP:stä Wallin-emämöhläyksen jälkeen, Kristillisistä mä en haluu tässä yhteydessä edes puhuu, Vasurit on vanha kommarijäänne, joka kuuluukin lakasta 60-luvun unohduksen syövereihin.

Ja millähän perusteella nimimerkki Public eye on sitä mieltä, et Ruohonen-Lerner on ainoo fiksu persujen joukossa? Tunnet sä ylipäätään muita Persujen kansanedustajii ku Hirvisaaren, Hakkaraisen ja Oinosen? Ja tutustuit sä ylipäätään noihin mun luettelemiin edustajiin vai höpötät sä ihan lämpimikses, kun sä et mitään muuta osaa?
RKP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan Mikaela Nylanderin mielestä on kummallista, että Soini haluaa sulkea tietyt puolueet pois hallituksesta jo kaksi vuotta ennen vaaleja.

- Kunnioitus demokratiaa kohtaan edellyttää, että kansalaiset äänestävät ensin vaaleissa, Nylander sanoo. Sen jälkeen käydään hallitusneuvottelut, joissa asiakysymykset ratkaisevat. Vaalituloksen ja hallitusneuvotteluiden ennakointi on periaatteellisesti paheksuttavaa, mutta ehkä Soinille tyypillistä, Nylander lataa.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Petteri Orpo ehdottaa Soinille, että annettaisiin kansan ensin äänestää ja sen pohjalta muodostetaan sitten hallitus.
- Viime eduskuntavaalien jälkeen ei vaalien suurimmalla voittajalla perussuomalaisilla ollut rohkeutta osallistua hallitukseen ja kantaa vastuuta. Nyt kun vaativia päätöksiä on tehty ja Suomea luotsattu läpi eurokriisin ja kansainvälisen taloustaantuman, näyttää hallitusvastuu Soinistakin houkuttelevalta, Orpo kirjoittaa tiedotteessaan.
- Perussuomalaisilta en ole tähän päivään mennessä kuullut, miten kokonaisuudessaan Suomi Oy:n asiat hoidetaan, Orpo toteaa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013040516864848_uu.shtml
---
Perussuomalaisten suurimmat saavutukset: Usariin kirjoittelu ja päivittäiset möläytykset. Siihen se sitten jääkin.
Havainnoija, olisi kiinnostavaa tietää ne sinun pätevyysvaatimuksesi ministerille, sopivuuden olet jo tuonut esiin.
Niin, voihan RKP tietysti tulla hallitukseen apupuolueeks - kunhan Thorsista ei tuu (maahanmuutto)ministerii.

"- Viime eduskuntavaalien jälkeen ei vaalien suurimmalla voittajalla perussuomalaisilla ollut rohkeutta osallistua hallitukseen ja kantaa vastuuta. Nyt kun vaativia päätöksiä on tehty ja Suomea luotsattu läpi eurokriisin ja kansainvälisen taloustaantuman, näyttää hallitusvastuu Soinistakin houkuttelevalta, Orpo kirjoittaa tiedotteessaan."

*Reps* Kyllä me todellakin uskotaan, et hallitukselle on ollu erittäin "vaativa" tärvätä vastuuttomasti suomalaisten verorahat hyödyttömien maiden tukemiseen.
Poikettiin keskustasta kotiin kävellessämme Hakaniemen torilla, jossa oli meneillään sunnuntaimarkkinat.

Kohdattiin siellä perussuomalaiseksi tunnustautuva jo kypsempään ikään ehtinyt mieshenkilö. Saivat tulikivenkatkuista kyytiä EU:n lisäksi mm. "hullun lailla sikiävät mustat lapset" ja hintit. Herra meni aivan suunniltaan kiukusta, kun räjähdin nauramaan mesoamiselleen. Yritti pirulainen vielä sylkeä, muttei osunut.

Enää ei tarvitse miettiä, missä se perussuomalaisten kannatus elää ja voi hyvin.
Näyttää siltä, että Riquman päivystää täällä perussuomalaisten asialla aivan samoin kuin nuo surulliset tyypit asemilla ja Hakaniemen torilla, jotka kauppaavat Vartiotornia.

Hakaniemen torilla kohtaamasi tyyppi ja monet kaltaisensa olisivat itsensä vuoksi parhaiten sijoitettuna turvalliseen pehmustettuun koppiin.
Ihan yhtä lailla monet Juhanin kaltaset pököstit tuntuu päivystävän tällä ja monella muullakin palstalla silmät kiiluen metsästämässä rasismii ja erilaisii rasistisii piilomerkityksii, samaan tapaan ku jotkut höyrypäät kirjottaa Hesariin pöksyt märkänä hysteerisen kolumnin, jossa paheksutaan yhteiskunnassa esiintyvää rasismii ja tuomitaan maahanmuuttovastaset mielipiteet. Samoin monet järjestää valtavii tempauksii rasismii vastaan, kirjottelee äärioikeistolaisista järjestöistä, joiden kannatus on hyvin mitätöntä verrattuna niiden saamaan julkisuuteen.

Tässä vastikään mä keskustelin maahanmuutosta yhden Vihreitä äänestävän humpuukihumanistinaikkosen kanssa joka pöksyt märkänä voihki, et "oih, voih, kyllä tää Suomi on sitten rasistinen maa ja kyllä täällä on paljon kaikkee tollasta syrjintää, mikä yhteiskunnassa vallitsee".

Tollasten tyyppien paikka ois kaltereilla varustettu yhden hengen pehmustettu yksiö. Tollaset tyypit pitää Hesarin kaltasen roskalehdistönkin pystyssä. Selkee haitta siis yhteiskunnalle. Monikulttuurisuuden "hyöty" on mitätön sen aiheuttamiin haittoihin verrattuna.
M.O.T.

Edellinen viestini oli pelkkä koepallo, toki tarkoittaen juuri mitä kirjoitin. Eikös vain Vartiotorni-Riquman ampaissut päivystyspaikalleen alta puolen tunnin. Vastausviesti on sen kaltainen, että argumentit ovat nyt täysin lopussa.

Mielenkiintoinen tyyppi kaiken kaikkiaan.
"Vastausviesti on sen kaltainen, että argumentit ovat nyt täysin lopussa."

Sen mä oon huomannu jo pitemmän aikaa...

Kyllähän se Vihreä Lanka-Juhanikin täällä aika ahkeraan päivystää.

Vähemmän mielenkiintonen tyyppi tosin. Yksityiselämänsä ei kiinnosta ketään pätkääkään, vaikka sitä niin kovin ahkerasti esitteleekin.
Minun on kovin vaikeaa nähdä mitään rakentavaa Riqumanin tavassa "keskustella." Johtunee varmaan siitä, että olen Vihreä housunsa kasteleva nainen, joka ei muuta teekään, kuin viherpiipertää ja rakastaa jokaista maahanmuuttajaa. Jota ei kaiketi saisi laskea äänestämäänkään.
No, en mäkään varsinaisesti nää mitään kovin rakentavaa Juhanin ja parin muun nimimerkin tavassa "keskustella". Joskus vaan tulee lähdettyy mukaan sellaseen jankkailuun ja v*ttuiluun...
Keski-Suomessa on kyllästytty: "Turha-Teuvo" Hakkarainen vie maakunnalta vaikutusvaltaa, kirjoittaa Keskisuomalainen.

Keskisuomalaisen pääkirjoitus ei kaunistele asioita. Viimeksi moottoripyöränäyttelyssä Hakkarainen mokasi raskaasti.
Lehti kirjoittaa muun muassa:
- Hakkaraisen käytös on koko kansanedustajauran ajan ollut heikkoa. Alkoholitörppöilyjä on lukemattomia ja muutakin rötjäkkeisyyttä on riittämiin.
- Hakkarainen on ilmoittanut pyrkivänsä Brysseliin eurovaaleissa. Keski-Suomen kannalta valinta valtakunnalliselta listalta sinne voisi olla hyväksi. Suomelle sekin olisi tappio.

http://www.ksml.fi/mielipide/paakirjoitukset/hakkarainen-vie-keski-suomen-vaikutusvaltaa/1314945
Peruspiiperrystä?

Johanna Jurva (PS) ja Ari Jalonen (PS), järjestävät tiistaina eduskunnassa vaihtoehtohoitoseminaarin kansanedustajille ja heidän avustajilleen. Perussuomalaisten ryhmähuoneessa pidettävässä kolmetuntisessa tapahtumassa esitelmöivät niin homeopaatti kuin perinteisen kiinalaisen lääketieteen tuntija. Koska luontaishoidot herättävät järjestäjien mielestä voimakkaita puolesta ja vastaan, seminaarin tarkoitus on rakentaa vuoropuhelua ja keskusteluyhteyttä.

http://www.hs.fi/politiikka/Perussuomalaiset+j%C3%A4rjest%C3%A4v%C3%A4t+eduskunnassa+seminaarin+vaihtoehtohoidoista/a1365993898024
Niin no, ehkä tosiaan tollaset piperrykset ois enemmän Vihreiden heinii. Onkohan ne pyytäny ketään viherpiiperöö puhuun sinne?
Ei ole kunniaksi tällainen touhuilu tietenkään. Ei vihreille, eikä muillekaan.

***

Aiempaan viitaten: Olen Riquman1990:n kanssa vähän eri mieltä siitä, mille ryhmälle uskomuspiperrys on luonteenomaista ja mille ei. Vaikka vihreillä on heikkoutensa mm. energiantuotantoon ja liikenteen järjestämiseen liittyvissä asioissa, niin käsittääkseni numerofaktat ovat yleensä kohdallaan. Niiden tulkinta ja näkökulma asioihin on sitten kokonaan toinen juttu. Kyse ei silloinkaan yleensä ole antautumisesta epätieteellisyyteen tai luuloihin.

Itse olen kovasti siinä käsityksessä, että tällaiselle uskomuksiin perustuville hoitomenetelmille on vankempaa kasvualustaa mm. perussuomalaisten keskuudessa. Yleensä nimittäin korkeampi koulutustaso jättää uskomuksille vähemmän tilaa velloa.
Mitenköhän moni homeopaatti tai muu uskomushoitoi tekevä äänestää Persui? Tuskin kovinkaan moni. Veikkasin kyllä, et äänet menee Virheille aika pitkälti. Eikä toi "korkeempi" koulutustasokaan tunnu Virheitä yhtään sen viisaammiks tekevän. Virheitä, töppäyksii, mokauksii jne. vaan tuppaa päivästä, vuodesta, viikosta toiseen.
Ja Vihreiden ympärillä kohu jatkuu. ;D

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288557380971.html?ref=tf-promo5

Tässä on ilmeisesti esillä laajemminkin Vihreiden pätevyysvaatimukset ministerinvirkaan:

-halpatyövoiman hyväkskäyttö
-veronkierto
-työnantajamaksujen laiminlyönti
-ulkomaille rekisteröidyllä autolla ajaminen
-isot ylinopeussakot
-avioero
-yleinen kyvyttömyys hoitaa asioita
-yleinen lain ja järjestyksen halveksiminen
Huvittavaa miten tuo persufanaatikko seilailee säännöille haistattelusta opportunistiseen moralisoimiseen.

Kilometrin päästä näkee miten tuo säälittävä pätemisentarve kumpuaa sitä, kuinka sokean hitleriläisesti noudatettavat säännöt eivät olekaan oman mielivallan tuotosta.

Toivottavasti en saa taas uutta vihapostia postilaatikkooni tämän kommentin johdosta.
Perussuomalaisten edustajien "luontaistuote-esittely" peräti eduskunnassa on pöyristyttänyt Lääkäriliiton. Asiasta uutisoi Iltalehti tänään.

Myös Hannu Lauerma on ottanut kantaa (HS) tuohon nimenomaiseen tuote-esittelyyn ja moittinut sitä täydeksi huuhaaksi.

Perussuomalaiset ovat nyt mukana myös tässä uskomushoitojen markkinoinnissa. Odotan vain milloin puolue perustaa Aslanin kanssa kilpailevan homojen eheyttämisklinikan.

Merkit ovat huolestuttavia tuosta puolueesta ja sen kannattajista. Foliohattuisia näkyy löytyvän sieltäkin.
Kieltämättä tollaset hörhöseurat on enemmän JuhaniV:n kaltasten vanhojen horiskojen heinii. Kenties Juhanin sukulaisii eksyny vahingossa Virheiden sijaan Persuihin?
Perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokkaana Nokialla ollut Rauno Hautamäki on tuomittu vaalilahjonnasta Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Nokian Uutisissa julkaistussa lehti-ilmoituksessa Hautamäki kehotti ottamaan kännykkäkuvan äänestyslipusta, johon on merkitty Hautamäen numero, ja lähettämään kuva todisteeksi Hautamäelle. Tällöin osallistuisi arvontaan, jossa voisi voittaa jotain valtavaa.

http://www.nokianuutiset.fi/Uutiset/1194808178794/artikkeli/vaalilahjonnasta+tuli+sakkoa.html
Tuomioja meinas aikoinaan hajottaa Demarit.

http://yle.fi/uutiset/kirja_erkki_tuomioja_suunnitteli_sdpn_hajaannusta/6583436

Samasta puolueesta oleva valtiovarainministeri Jutta Urpilainen on puolestaan "toteuttanu Suomen tavoitteita" Kyproksella.

http://yle.fi/uutiset/urpilainen_suomen_tavoitteet_toteutuivat_kyproksen_tukipaketissa/6583704

Epäpätevä kohukehitysyhteistyöministeri Heidi Hautala on myös jakanu viisauksii Ylen nettisivuilla.

http://yle.fi/uutiset/hs_hautala_haluaa_laittaa_valtion_ja_solidiumin_suhteen_uusiksi/6582567

Toinen viherpiiperö Satu Hassi puolestaan kannattaa edelleen jo moneen otteeseen pannukakuks todettuu päästökauppaa.

http://yle.fi/uutiset/hassi_tonnin_hiilidioksidipaasto_on_nyt_halvempi_kuin_hampurilainen/6582322
Kaikkii puolueita pitää käsitellä tasapuolisesti ja muiden puolueiden töppäykset vaikuttaa olennaisesti Persujen menestykseen. Tietysti, jos muille puolueille avataan vastaavat ketjut tai sitten joku yleinen politiikkaa käsittelevä ketju?

Säännöt ei oo muutenkaan näköjään samat kaikille. Mitäköhän Hakkarainen ois saanu vastaavassa tilanteessa?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013041716909925_uu.shtml

Kohu homojen suosikkipuolueen ympärillä senkun jatkuu: Virheitä täynnä oleva ministeri Niinistö vaarans nyt myös omien lastensa turvallisuuden.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013041616909721_uu.shtml

Kovasti täällä jotkut yrittää olla Virheiden osalta niin ku mitään ei ois tapahtunukaan. Mistä moinen käytös kertoo?
Mä kysyinkin lähinnä muiden mielipidettä asiaan? Onks täällä haluu tai kykyy käsitellä myös muiden puolueiden tekemisii siinä, missä Persujen tekemisii?
Lopulta minun mielestäni PeSujen menestyksen "salaisuus" on siinä että se nyt vaan on niiden aina vähän yksinkertaisempien ja niiden aina vähän muita enemmän vedettävissä olevien puolue.
Ja niitähän Suomessa, vaikkapa nettikeskustelujen perusteella, nykyään riittää.

Ei siinä tosiaan tarvita oikeisto- eikä vasemmisto -akselia, tässä mielessä olen puolueen vetäjän Timo Soinin kanssa juuri samaan mieltä, muttei tarvita mitään keskusta-ajatteluakaan, koska pohja on siinä ettei yleensä koko ajatelua juurikaan tarvita.
Rittää että osaa nauraa Soinin vitseille.

Ja tämä on se strategia jonka Soini jo gradussaan kaavaili, ja sitten toteutti:
Kärjistetyt, populistiset sutkautukset nille, jotka ovat samaa mieltä itse ajattelematta.
Jep. Ja sutkausten kylkiäisenä pintapuolista kirjoittelua, kuten Persujen varapuheenjohtaja Hanna Mäntylän blogissa. Mäntylä jättää kertomatta syystä tai toisesta että Mäntylän kaipaileman hyvinvointivaltion karsiminen alkoi jo ns. suuren laman aikaan 1990-luvun alussa. Katselin eilen dokumenttia Margaret Thatcherista, joka 1980-luvulla liputti yksityistäminen, yksilön vastuun ja valtion/julkisen sektorin alasajon puolesta.

Siis samaa politiikkaa jota Kataisen hallitus ajaa nyt ja jota muutama sitä ennenkin harrasti, Lipposesta ja Ahosta lähtien.

http://hannamantyla.puheenvuoro.uusisuomi.fi/138148-sailyyko-yhteskuntarauha-euroopassa-ja-suomessa
Mä taas veikkaisin pikemminkin päinvastoin: Persui äänestää ajattelukykyset ihmiset, jotka ei oo niin helposti vedettävissä mukaan tähän EU-myönteisyys- ja monikulttuuriuskontokokeiluun.

Sen sijaan ei kukaan oikeesti ajattelukykynen ihminen äänestä Vihreitä tai Vasemmistoo! Toki tietysti on ihmisii, joihin mikään fakta esim. maahanmuutosta, pakolaisuudesta tai kehitysavusta ei tunnu uppoovan. Nää ihmiset ihan oikeesti elää harhasessa todellisuudessa ja niillä on tietysti omat "syynsä" uskoo niihin satuihin, mihin ne uskoo. Toki Kokoomuksessakin on sellasii, joihin mikään esim. EU:sta ei tunnu uppoovan. Vihervasemmiston päässä kangastelee unelma monikulttuurisesta hötöstä, jossa ois edustettuna kaikki maailman kansat, kaikki maailman kulttuurit, kaikki maailman uskonnot, kaikki maailman kielet ja kaikki maailman rodut. Ja tietysti tähän höttöön kuuluu olennaisena osana se, et tän sekalaisen hyytelömassan eri ainesosat eläs keskenään sopusoinnussa rintarinnan. Jokanen (muu ku vihervasemmistolainen) tietysti tajuu, et se ei ikinä tuu toimiin.

Omissa harhoissaan on mukava elää...
Mitä tulee Vihreisiin ja Vasemmistoon, minusta on uskottavampaa että puolue ajaa omasta mielestään parasta mahdollista olemassaolevien realiteettien pohjalta sen sijaan että Perussuomalaisten tapaan keskittyisi haikailemaan sen perään, mitä ei ole, tule eikä ole koskaan ollutkaan ja aggressivoitumaan mistä tahansa kritiikistä perustelemisen ja (ilmeisesti kivuliaan usein paremmin perustellun) erimielisyyden hyväksymisen sijaan.
Persuja eivät äänestä ajattelukykyiset ihmiset.
Persuja äänestävät ihmiset, joiden oma ajattelukyky on tavalla tai toisella viety; kulmakuppilan keppana, pikkuisen piriä piristeeksi ja vähän kokkelia koristeeksi (niille, joilla on varaa) lienevät ne tavallisimmat. Persujen äänestäjät ovat ihan kuin Hitlerin äänestäjiä. Heil Soini!
Pate tietysti tarkottaa Vihreitä, koska sattuu itekin edustaan suosikkipuolueensa tyypillistä äänestäjää. Mites sitä sanotaankaan? Se koira älähtää...
Mistä ihmeestä Riqu olet saanut päähäsi, että jotenkin kannattaisin Vihreitä?!!!
En itse asiassa kannata mitään puoluetta, mutta joitakin ihmisiä.
Näin se itse asiassa menee parhaiten. "Let the people, not the party decide"!
No, sähän oot sanonu, et sä äänestit Toivolaa (!) viime eduskuntavaaleissa. Ja sä loukkaannut aina ku joku kritisoi vasemmistoo ja sen edustamaa arvomaailmaa. Vihreiden ja vasemmiston (eli vihervasemmiston) välillä nyt ei oo muutenkaan ku hiuksenhieno ero. Muutenkin aika ristiriitasta, et tän palstan virallinen sotahullu kannattaa ehdokkaita, jotka ei todellakaan oo mitään maanpuolustuksen ystävii, vaan aina ekana leikkaamassa siitä.

No, mua sun mielenliikkeet pahemmin kiinnosta...
"Perussuomalaisten tapaan keskittyisi haikailemaan sen perään, mitä ei ole, tule eikä ole koskaan ollutkaan"

HEH! Tuo on kovin, kovin hyvin sanottu! (Ja samalla tuokin yksi PeSujen menestyksen salaisuus)

(Vähän niinkuin kommunismi Venäjällä tänä päivänä?)
Hm. PeSujen populismi ja tämän päivän Venäjän kommunistisen puolueen haikailu alkavat kuulostaa hyvinkin samankaltaisilta, nyt kun se ajatus tuli mieleen...
Onhan ihan tosiasia, että perussuomalaisten kannattajakunta on selvästi keskimäärin vähemmän kouluttautunutta, avaraa maailmaa karttavampaa - ja maailman muuttuvuutta kammoavampaa väkeä. Tämän perusteella ryhmää voi pitää normaalia helpommin uskomuksilla johdateltavissa olevana.

En siltikään lähtisi heiluttelemaan leimakirvestä.

Varmasti perussuomalaisiin kuuluu ajattelevia ja omasta näkökulmastaan hyvään pyrkiviä ihmisiä. Niin kuuluu vihreisiin ja vasemmistoonkin. Tai kristillisdemokraatteihin. Tai keskustalaisiin. Kuten myös omaan poliittiseen viiteryhmääni koen kuuluvan.

Vihreitä ja vasemmistoa arvostan siinä, että esimerkiksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemaa koskevissa kysymyksissä on kyetty laajasti irtautumaan harhaluuloista ja niihin perustuvista asenteista. En voi kuitenkaan kuvitella, että sitoutuisin noihin ryhmiin yksinomaan siksi.

Henkilökohtaisesti tiedän suunnan, jonne minusta on hyvä ajan myötä mennä. Edustuksellisessa demokratiassa pyrin sen suunnan sisältä tukemaan henkilöä tai henkilöitä, jotka ovat halukkaita ymmärtämään myös seksuaali ja sukupuolivähemmistöjä koskevia asioita ja valmiita toimimaan tämän vähemmistön puolesta.

Minulle perussuomalaiset edustavat sulkeutumista, visiottomuutta ja aika nopeallakin aikavälillä ummehtumista. Vasemmisto edustaa minulle ajatusmaailmaa, jossa menestyshaluiset halutaan valjastaa Volgan lauttureiksi kiskomaan muita. Vihreillä taas on hyviä avauksia kestävän (ympäristö)kehityksen suhteen, mutta vaikeahko kyvyttömyys hahmottaa realiteetteja. Kristillisdemokraattien heikkous on kyvyssä ymmärtää moninaista elämäämme maailmaa. Keskusta taas on laimennettu versio perussuomalaisista ja kristillisdemokraateista. RKP on liikaa sitoutunut edustamaan yksinomaan ryhmäänsä.

Kokoomuksella on riippakivenä hankalan uskontulkinnan kosketus. Henkilökohtaisesti en koe kotia taikka isänmaata kielteisenä asiana, kunhan se tarkoittaa ikkunoiden aukipitämistä. Tilapäisesti olen valmis maksamaan mieleisestäni suunnasta hinnan, joka toistaiseksi näkyy tasa-arvoisen avioliitto-oikeuden puutteena.

Sen sijaan käpertyminen ja sulkeutuminen on minulle vierasta. Perussuomalais-ilmiön menestyksen taustalla on se, että puolueen primus motorit pystyvät rakentamaan otolliselle kannattajakunnalleen kuvaa, jossa tietynlainen kansallistunne saadaan sopivilla yksinkertaistuksilla mulkattua kiinni ajatukseen toimivasta taloudellisesta yksiköstä.
Ihan noin uteliaisuudesta, minkä perään ne Persut on "haikaillu"?

Suomi ilman EU:ta? Suomi ilman euroo? Järkevämpi maahanmuuttopolitiikka? (Eihän ilman EU:ta, euroo tai mamui voi elää).

No, turha kai kysyy. Tuskin tulee vastausta.
Ei. Mutta Suomi voisi elää oikein hyvin ilman PeSuja.

Ja keskustella fiksusti, käyttäytyä hyvin, ja katsoa asioita suunnitellessa eteenpäin, eikä taaksepäin (=haikailua).
Eteenpäin = kaikki mitä minä kannatan, taaksepäin = se mitä sinä kannatat

Ehdotan kiistakumppanien välille kompromissia ja väitän että sekä EU:ta, Euroa että myös Persuja ilman voi aivan mainiosti elää...
Ja myös ilman Vihureita, Vassareita, Kokkareita, Demareita, Krisui, Kepuu ja Ruåttalaisii ilman vois ihan hyvin elää?
Niin no joo, Riqu.

Kaipa sitä voitaisi ilman noitakin puolueita elää.

Elettiinhän sitä Saksassakin ilman kommunisteja, sosiaalidemokraatteja, kristillisdemokraatteja, liberaaleja ja pienpuolueita kymmenkunta vuotta 30- ja 40- lukujen vaihteessa.

Lopputuloksesta sitten voidaan olla montaa mieltä.

En erityisemmin pidä sinun henkilökohtaisuuksiin menostasi. Milloin mollaat minua vihervassariksi, milloin militaristiksi.

Olen Kadettikoulun käynyt entinen ammattiupseeri (sotilaspoliisin majuri) ja edelleen välillä ihan palkattuna keikkahommissa reserviläisenä kouluttamassa erikoisjoukkoihin laskettavia toimijoita kansainvälisiin tehtäviin, koska olen työskennellyt monia vuosia myös YK:n turvallisuuspalvelussa.

Pidän erittäin tärkeänä sitä, että kaikki Suomen kansalaiset ovat sitoutuneita puolustamaan isänmaataan. Kannatan siis myös naisten pakollista ase- tai yhdyskuntapalvelusta.

Sinä et ymmärtääkseni ole edes käynyt armeijaa.

Olen myös poliittisilta mielipiteiltäni ehkä hieman vasemmalle kallellani ja olen luonnonystävä.

Olisinkohan siis jonkinlainen vasemmistoviherdemari, jos puoluekantaa arvioisi. En tiedä. Vanhempani kuuluivat SKP:hen aikoinaan, mutta minä tein pesäeron siihen porukkaan heti 15-vuotiaana (kuten vanhempanikin myöhemmin).

Puolustusvoimissa työskentelyssä oli se etu, ettei saanut kuulua mihinkään puolueeseen.

En näe mitään ristiriitaa vasemmistolaisen tai vihreän maailmankatsomuksen ja isänmaallisuuden välillä. Talvi- ja jatkosodissa kommunisti-isoisäni oli alikersantti ja kranaatinheitinryhmän johtaja. En koskaan tavannut häntä, koska hän kuoli rintamalla vuonna 1944. Tiedän vain mummoni kertomasta, että hän uskoi vakaasti työväen oikeuksiin, mutta vielä vakaammin siihen, että Suomen tulisi toteuttaa ne itsenäisenä.

Edelleen: Kaikkea hyvää sinulle, ja käy intti.
"Elettiinhän sitä Saksassakin ilman kommunisteja, sosiaalidemokraatteja, kristillisdemokraatteja, liberaaleja ja pienpuolueita kymmenkunta vuotta 30- ja 40- lukujen vaihteessa."

Kyllä, kyllä. Ja neukuissa elettiin vuosina 1922-1991 niin, et Kommarit oli ainoo sallittu puolue. Lopputulos jököttää tossa itärajan takana...

"En erityisemmin pidä sinun henkilökohtaisuuksiin menostasi. Milloin mollaat minua vihervassariksi, milloin militaristiksi."

Pata kattilaa soimaa ja sitä rataa...

"Sinä et ymmärtääkseni ole edes käynyt armeijaa."

Niin? Sen voi hoitaa koska tahansa 28-vuotiaaks mennessä. Pitää nyt kattoo, missä välissä kerkee. Moni muukin on käyny intin vanhemmalla iällä. Esim. moni urheilija...

"Olen myös poliittisilta mielipiteiltäni ehkä hieman vasemmalle kallellani ja olen luonnonystävä."

Todelliset luonnonystävät ei ikinä äänestäs ketään Vihureiden tai Vassarien ehdokasta.

"Olisinkohan siis jonkinlainen vasemmistoviherdemari, jos puoluekantaa arvioisi. En tiedä. Vanhempani kuuluivat SKP:hen aikoinaan, mutta minä tein pesäeron siihen porukkaan heti 15-vuotiaana (kuten vanhempanikin myöhemmin)."

Onneks mun suvussa ei oo koskaan ollu ketään kommarii tai muuta maanpetturii.

"En näe mitään ristiriitaa vasemmistolaisen tai vihreän maailmankatsomuksen ja isänmaallisuuden välillä."

No, mä valitettavasti nään...
Vai on kommunismi maanpetosta ja NKP oikeasti kommunistinen? Ihan hykerryttää ajatella, miten typeriä "johtopäätöksiä" noiden heittojen taustalta löytyy. On myös aika huvittavaa kuulla perussuomalaisen apologeetin saarnaavan ekologisuudesta ja panttaavan sukupuoleensa perustuvan asevelvollisuuden suorittamista rakkaan isänmaansa vuoksi.

Jos isänmaallisuus mitattaisiin asepalveluksen suorittamisen tahdon mukaan, olisi Peten uskottavuus olennaisesti paremmalla tolalla kuin tuon luopion. Mutta kappas vaan, ehkä isänmaallisuutta onkin monenlaista, vähän niin kuin esimerkiksi se kommunistien murskaenemmistö Suomessa (ja muualla lännessä ja toisaallakin), joilla ei ollut mitään tekemistä maanpetturuuden tai Neuvostoliiton kanssa. Ehkä luonnonystävyyskään ei rajaudu ekologisten puolueiden ulkopuolelle vain siksi, koska joku pölhöpopulisti on sovinistinen kaikkia kohtaan, jotka ovat hänen kanssaan eri mieltä...
Niinpä tietysti. On aina yhtä hauskaa huomata kuinka tuollaiset toisia lokeroivat wannabeoikeistosovinistit tuppaavat tekemään itsensä kohdalla aina poikkeuksia tämän mottonsa suhteen: "Ei kyvyn, eikä tarpeen, vaan sen mukaan, johon ei voi itse vaikuttaa".

Tyyppi suvaitsee kollateraalisti homoseksuaaleja osittain, vaan koska on itse bi, mutta asettaa heteroseksistisesti silti itsensä homoseksuaalien yläpuolelle, koska ei koe samaistuvansa.

Samoin tuo säälittävä reppana ei ole suorittanut kansalaisvelvollisuuttaan, jota hänen oman muottinsa mukaan pidetään maanpetturuutena, sukupuolirajan rikkomisena ja kaikkena mahdollisena huonona. Riquman onkin neiti.

Älä sanokaan mitään tekopyhä. Haukottele vaikka lisää vatsasi muljahdellessa ja ihosi kuumottaessa tai kiistä se vaikka ja anna samalla mitalla takaisin. Ethän sinä muuta osaakaan, keskenkasvuinen kuin olet.
Kuule Riqupoju (nimittelen nyt sinua, koska sinä nimittelet minua).

Isäni, se kommari, oli maanpuolustiedotuksen suunnittelukunnan jäsen, valtakunnallisen maanpuolustuskurssin ja sen jatkokurssin käynyt, silloisen PV:n komentajan Gustav Hägglundin henkilökohtainen ystävä ja ravasi tiedotusalan kertausharjoituksissa ja sen suunnittelukunnan tilaisuuksissa useammin kuin kerran kuussa.
Usein ne tapahtumat kyllä tietenkin olivat korruptioalus Pikkalan reissuja Suomenlinnaa kiertäen, kunnes kaikki sisäfile ja vuosikertaviski oli tuhottu, mutta paljon he saivat hyvää aikaan.
Siinä sinulle maanpetturia.

Minä pidän sinua maanpetturina, koska et ole suorittanut varusmiespalvelustasi tai vastaavasti siviilipalvelusta (30 on muuten viimeinen ikä. Muuten menet linnaan, jos et ole Jehova.)
Pidän sinua myös maanpetturina, koska julkisuudessa mainostat puoluetta, joka on avoimesti vastustamassa demokraattisesti tehtyjä päätöksiä pyrkimyksenään totalitaarinen yhteiskunta.

EDIT: Tuutilullaa vaan sinulle, Riqu.

EDIT: Ihan vaan mielestäni, Persu equals NSDAP. Ihan tosissaan.
Perussuomalaiset ovat juhlineet kaksi vuotta sitten saamaansa vaalivoittoa.

Ihmis- ja kansalaisoikeuksien rajoittamiseen ja vähentämiseen keskittynyt puolue on erityisen ilahtunut siitä, että he ovat
pystyneet estämään homojen ja lesbojen kansalaisoikeuksien toteutumisen.

Perussuomalaisten kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala pitää voittoina torjuntavoittojakin.
Suurimpana torjuntavoittona ja erityisenä saavutuksena hän pitää tasa-arvoisen avioliittolain estämistä.

- Ilman perussuomalaisten näkyvää toimintaa ja 39 kansanedustajan joukkoa avioliiiittolaki olisi todennäköisesti voimassa, Saarakkala sanoo.
Estäneet??? Yrittävät lakaista maton alle, koska eivät halua kohdata omaa törkeyttään, mutta eihän lakia ole vielä estetty - varsinkaan oppositiosta käsin.

Hyvä että Yle käyttää laista oikeaa nimitystä. Saarakkalan mielestä perseiden suurin saavutus on siis se, että avioliittolaki suosii sellaisen perusteella, mihin ei voi itse vaikuttaa.

Häiskä käy henkilökohtaiseen hyökkäykseen sateenkaari-ihmisiä kohtaan. Me olemme oikeita ihmisiä, emme mitään kasvottomia pelinappuloita, joista saa poliittisia irtopisteitä. Kyse on tasa-arvosta lain edessä ja itsemääräämisoikeudesta.

Ja sitten joku pelle ihmettelee, miksi perseitä vihataan niin paljon.
On täysin käsittämätöntä, että vielä keväällä 2013 meillä Suomessa on ihmisiä vähemmistöinä, joita on ollut olemassa koko maailman sivu, jotka yhä tänäänkin ovat vailla ihan perustavanlaatuisia ihmisoikeuksia. Ja sitten meilllä on poliittisia päättäjiä, jotka eivät halua näitä ihmisoikeuksia antaa. Ja mikä pelottavinta, meillä on ihmisiä, jotka näitä päättäjiä äänestävät.
Ed. kommentoijalle: Viimeinen lause: kyllä.

(Ja karmeaa suhteessa tämän keskusteluketjun otsikkoon.)
Mielestäni PeSut ovat pikemminkin säälittäviä haikailijoita, eivät ikinä mitään niin dynaamista kuin NSDAP.
Ei, ja onneksi ei.
Ovat pikemminkin samanmoisia kuin Stalinia kaiholla muistelevat kaihoilijat tuolla itänaapurissa.

Älyvapaata sakkia yhtä kaikki - mutta niitä riitää.
Pakko on vain uskoa, että joskus se asiat muuttuvat parempaan. Ei ne tietenkään uskomalla muutu, vaan tekemällä, kai. Mutta mitä järkeä muuten olisi esim. yrittää kasvattaa lapsia avarakatseisiksi ja rohkeiksi? Ja voivathan aikuisetkin muuttua. Itse olen siitä erinomaisen hyvä esimerkki. Pidin aikoinani homoseksuaalia epänormaalina ja paheksuttavana. Vaan niinpä ne vuodet vieri, ja ajatukset muuttuivat täysin. Ehkäpä jollakulla muullakin on toivoa? Jopa Persuilla?

Nykyisin minua hävettää niin valtavasti se, kuinka rumasti aikoinani ajattelin seksuaalivähemmistöistä. Sitä velkaa yritän edes jotenkin maksaa pois.
Tuliks mieleen, et tässä maassa on tärkeempiikin kysymyksii ku homot? Maailman mittakaavassa homoilla on jo Suomessa ihan riittävästi oikeuksii.
Maailman mittakaavassa ihmisillä on riittävästi oikeuksia silloin, kun niitä ei ole kenelläkään enempää eikä vähempää kuin jollakulla toisella.
Siihen asti tämä taistelu jatkukoon. Kaikilla rintamilla. Rintamakarkurit ovat maailman sivu olleet asia erikseen.
No, ei ainakaan tullut Saarakkalalle mieleen tärkeämpää kysymystä kuin "homojen" (ja muiden) syrjiminen. Omaan nilkkaan osui jälleen kerran. Surkeaa.

Tyypillistä persesuomalaisjälkiselittelyä on myös tuo simputtamisen kuittaaminen sillä ettei sentään heitä tyrmään, aivopese, hakkaa tai murhaa, sen sijaan että hankkisi käytöstavat.
Vesa-Matti Saarakkalan kannanotot vuosien varrelta paljastavat, että myös homoviha on ollut kannustimena poliittiseen toimintaan lähtemiselle.

Vuonna 2009 Saarakkala kirjoitti muun muassa:
- Homot ja heidän oikeutensa eivät voi demokratiassa, jossa lähtökohtaisesti äänestäjät päättävät myös hyvän maun rajoista, olla mitään tabuja.

Verotuskohtelusta Saarakkala totesi:
- Pitää aina olla lainsäädännöllisesti kannattavampaa olla hetero kuin homo.

Heti sen jälkeen Saarakkala veti esiin lauseita Aldous Huxleyn kirjasta Uljas uusi maailma, esim.:
- 1932 englantilainen Aldous Huxley kirjoitti kirjassaan Uljas uusi maailma, miten lapset tulevaisuuden geenitekniikan avulla syntyisivät tuotantolaitoksissa ja miten koko perheen käsitys olisi hävitetty.
Saarakkala yritti tällaisin esimerkein todistaa, kuinka kamalaksi maailma muuttuu, jos homoille annetaan kaikki kansalaisoikeudet: koko yhteiskuntarakenne hajoaa ja tuhoutuu.
Samaa hän on toitottanut julkisuudessa nyt yli viisi vuotta.

Vuonna 2010 Saarakkala antoi julkilausuman tiedotusvälineille:
- Perussuomalaisten täysimääräinen menestys on edellytys sille, että vihreät voidaan sysätä pois hallituksesta ja vihreä vouhotus homo- ja lesboliittoineen sekä viherveroineen saadaan takaisin marginaaliin.

Saarakkala ei ole kiinnostunut homoihin kohdistuvasta vihapuheesta ja väkivallasta. Hän on huolestunut pelkästään valtaväestöön kohdistuvasta ”vihapuheesta”, josta hän on tehnyt kirjallisen kysymyksen asiasta vastaavalle ministerille rasismin vastaisella viikolla:
- Mihin toimenpiteisiin hallitus aikoo ryhtyä kantaväestöä kohtaan harjoitetun vihapuheen kitkemiseksi ja onko hallituksella valmiutta harkita rikoslain 11 luvun 10 §:n laajentamista, jolloin vähemmistöryhmien jäseniä koskevasta suosimisesta kyseisen pykälän tunnusmerkistön täyttymistä arvioitaessa luovuttaisiin demokraattisen yhdenvertaisuuden varmistamiseksi?
---
Tässä oli vain muutama esimerkki. Perussuomalaisedustajissa ja paikallispoliitikoissa on runsaasti samanlaisia, joiden poliittista toimintaa kannustaa halveksunta ja viha meitä kohtaan.

Jos joku haluaa välttämättä kuulla, kuinka pihalla Saarakkala on kaikesta eikä pysty muodostamaan ainoatakaan järkevää virkettä, voi kuunnella YleX:n nauhoituksen tältä sivulta.
Toinen keskustelija on Kokoomuksen Lasse Männistö, joka hallitsee asiat ja puhuu järkeä:

http://ylex.yle.fi/radio/vieraat/lasse-mannisto-kirkko-pitaa-jattaa-sivuun-homoavioliitoista-paatettaessa
"- Homot ja heidän oikeutensa eivät voi demokratiassa, jossa lähtökohtaisesti äänestäjät päättävät myös hyvän maun rajoista, olla mitään tabuja."

No, eihän ne voikaan olla tabui. Kyllä niistäkin saa vapaassa yhteiskunnassa olla eri mieltä. Mä ainakin oon täysin tyytyväinen homojen nykysiin oikeuksiin.

"- Pitää aina olla lainsäädännöllisesti kannattavampaa olla hetero kuin homo."

Ilmeisesti tossa tarkotetaan naimisissa olevii heterolapsiperheitä, joiden kuulus saada verovähennyksii. Mihin yksinelävät tai lapsettomat parit sellasii tarvii, oli ne sitten homo- tai heteroliitossa keskenään.

"- 1932 englantilainen Aldous Huxley kirjoitti kirjassaan Uljas uusi maailma, miten lapset tulevaisuuden geenitekniikan avulla syntyisivät tuotantolaitoksissa ja miten koko perheen käsitys olisi hävitetty."

Tää on ihan mahdollinen kauhukuva ja osittain jo toteutunukin.

"- Perussuomalaisten täysimääräinen menestys on edellytys sille, että vihreät voidaan sysätä pois hallituksesta ja vihreä vouhotus homo- ja lesboliittoineen sekä viherveroineen saadaan takaisin marginaaliin."

No, kristilliset hoiti sen homman hallituksessa. ;D Viherverot vaan jäi...

"- Mihin toimenpiteisiin hallitus aikoo ryhtyä kantaväestöä kohtaan harjoitetun vihapuheen kitkemiseksi ja onko hallituksella valmiutta harkita rikoslain 11 luvun 10 §:n laajentamista, jolloin vähemmistöryhmien jäseniä koskevasta suosimisesta kyseisen pykälän tunnusmerkistön täyttymistä arvioitaessa luovuttaisiin demokraattisen yhdenvertaisuuden varmistamiseksi?"

Aiheellinen kysymys.
No, eipä Vihreetkään tosta kauas jää. Yli puolet suhtautuu kielteisesti. ;D

Siinä toi alla oleva hullu pelle on kuitenkin oikeessa, et aika kova saavutus marginaalipuolueelta saada 55 %:n vihat niskaansa. ;D Persujen kannatus on kuitenkin suurempaa, joten se herättää myös enemmän intohimoi. Kaikkii puolueita kuitenkin inhoo yli puolet kansasta (Kepuu lukuunottamatta).
Mutta sehän on ollut jo alusta lähtien selvää. Aika hyvä suoritus "marginaalipuolueelta" suhteessa persujen uusimpaan floppiin. Ehkä kansa tietää sittenkin...