• Laika

Rannanjärvi on kuollu

Miksei äiti soita?

Edit/
Tarkennamme. Tj.

Olin pyörtyä bussissa tänään kun ahdisti niin helvetisti. En tiennyt silloin vielä että miksi, oli vain niin jumalattoman paha olla ja olin satavarma että kuolen.
Sitten pääsin bussista ja kävelin kotiin pysäkiltä. Olo oli vähän parempi jonkin aikaa. Myöhemmin illalla sitten olin tupakalla parvekkeella kun tajusin sen.

Pilaan joulun. En jaksa siivota, en kykene siihen. Sitten mummot ahdistuvat kun täällä ei ole tiptop, sitten isä ja äiti ahdistuvat kun niiden äitejä ahistaa. See the pattern?
Kaikki selittävät että eihän se ole siisteyden juhla vaan yhdessäolon ja rakkauden ja niin. Sanokaapa se mummoilleni jos vaan uskallatte. I dare you.

No, tajuttuani tuon halusin vain itkeä (ei hyvä idea ulkona pakkasella joten skippasin) ja tärisin. Tärisen vieläkin, välillä, sellaisia hallitsemattomia kohtauksia ja tuntuu taas että kuolen. En pelkää, kuitenkaan, enemmän se on sellaista. Havaitsemista.

Btw, Häjyt on hyvä elokuva. o.O Se dialogi. <3

1 kommentti

Tui

22.12.2005 11:27

muru. haluaisin sulkea sinut syliini ja kuiskata hiljaa korvaan älä murehdi. lyhyessä ajassa sinusta on tullut tärkeä. läheinen.