• Torontolainen

Saunoilla menee huonosti

Vuoden aikana on kaksi bathousea näillä tienoilla luovuttanut. Jo aiemmin kesällä sulki Club Toronto ja viime viikolla St Marcs. Molemmat alkoivat olla nukkavieruja, tosin CT:ssä en ollut kyllä käynyt sisällä sit 90-luvun, joten tarkkaan en tiedä. Kilpailutilanne on tappava, kolme saunaa on jäljellä, joissa yhteensä varmaan 600 asiakaspaikkaa. Hinnat ovat laskeneet.
St Marcs kokeili ilmaisia iltoja yliopisto-opiskelijoille, muttei riittänyt.
Jäljellä ovat Churchilla tai välittömässä läheisyydessä Steamworks, Spa Excess ja kellariluolatyyppinen Cellar. Lisäksi on suhteellisesti ottaen kaukana lännessä Central Spa, joka ei Brockin ja Dundasin kulmassa ole mitenkään "central".- St Marcsissa oli suomalaisittain kuuma kuivasauna, muissa haaleaa.

2 kommenttia

Torontosta

27.11.2010 15:40

En ole koskaan saunassa ollut, eiko nama ole gaysexi paikkoja. Tama Club Toronto oli business miesten ruokatunti pikainen sex. paikka. Ryerson oppilaiden suosiossa myos. Tunsin staff siella.

Torontolainen

29.11.2010 14:10

Gayseksipaikkoja hyvinkin. Sulkeneen Club Toronton paikalla on avaamassa hetero- ja bi-henkinen paikka. Lieneekö tämä viitettä siitä, mihin suuntaan Village on menossa.